من htc one V و sony xperia P رو پیشنهاد میکنمبه نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :گوشی طرفا هشتصد تومن
بعد گفتم برا چی میخای گف " بازی و کلا باحال باشه :د"
یه مورد مناسب پیشنهاد بدید کو :د
چیزی که زیاده پیشنهادبه نقل از جنا :به سلامتی بودجه افزایش پیدا کرد و اینا
یه گوشی میخوام زیر 600 تومن [ ارزونتر باشه بهتره :د ] ؛ بیشتر برام اس دادن و آهنگ گوش کردن و نت مهمه ؛ دوربینش هم نسبتا خوب باشه [ در حد همون گروپ شات البته :د ] ؛ اندرویدم باشه! کلنم باحال باشه به قول بالاییا :د
پیشنهادی ندارید؟ :د
Sony Xperia Uبه نقل از جنا :به سلامتی بودجه افزایش پیدا کرد و اینا
یه گوشی میخوام زیر 600 تومن [ ارزونتر باشه بهتره :د ] ؛ بیشتر برام اس دادن و آهنگ گوش کردن و نت مهمه ؛ دوربینش هم نسبتا خوب باشه [ در حد همون گروپ شات البته :د ] ؛ اندرویدم باشه! کلنم باحال باشه به قول بالاییا :د
LG Optimus L5 بگیر، خیلی خوشگله! ضعفش فقط سی پی یو ۸۰۰ مگاهرتزی شه که توی استفاده زیاد به چشم نمیاد. برای کار هایی که گفتی عالیه، با اندروید ۴ هم ارائه میشه.به نقل از جنا :به سلامتی بودجه افزایش پیدا کرد و اینا
Xperia Pro هم خوبه !به نقل از جنا :به سلامتی بودجه افزایش پیدا کرد و اینا
خیلی سنگین و کلفته این!به نقل از ســــــهیل :Xperia Pro هم خوبه !
یکم قدیمی شده اما پردازنده 1 داره
و کیبورد که برای اس دادن و نت خیلی خوبه !
دوربینش هم 8 ِ
آندروید هم که داره ....
خب معمولا آدم باید یه سری چیزارو تحمل کنه تا یه سری دیگه رو بدست بیاره دیگه !به نقل از جواد ب. :خیلی سنگین و کلفته این!
همچین میگه دوست عزیز انگار منو نمیشناسه !به نقل از محـــمــــــ رضاــد :دوست عزیز من خودم desire z داشتم که کلفت و سنگسن بود ==> چون کیبورد داشت بعد چند وقت کیبوردش اصن کارایی نداشت!!!!
به نظر من کیبورد زیاد چیز خوبی نیس برا گوشی های تاچ ==> اچ تی سی هم گفته دیگه گوشی کیبورد دار نمی زنه این خودش یه دلیل محکم برای اینه که کیبورد خوب نیس
بعضی ها لیاقت احترام گذاشتنم ندارنبه نقل از ســــــهیل :همچین میگه دوست عزیز انگار منو نمیشناسه !
دو تا دلیلی که آوردی واقعا دلیل منطقی نیست !
اینکه شما ازش استفاده نمی کردی دلیل نمیشه که بقیه هم استفاده نکنن و اینکه اچ تی سی دیگه نمیزنه دلیل نمیشه که خوب نباشه !
یکی از کاربرد های خیلی کوچیکش وقتی هست که شما دارید مخفیانه تایپ می کنید
با گوشی های تاچ باید حتما صفحه رو ببینید
اما با کیبورد میشه چشم بسته هم کار کرد
سر کلاس واقعا لازمه
از چه نظر راهنمایی کنیم ؟!به نقل از so what? :بچه ها من میخوام xperia j بخرم راهنمایییم کنین