اخه یه سری از دوستان هنوز میگن sp!به نقل از ایلیا :آقا قرار شد اس پی رو ول کنی دیگه![]()
من اگه جای تو بودم جی 700 میگرفتم!به نقل از mobina7 :اخه یه سری از دوستان هنوز میگن sp!![]()
به نقل از Sana 96 :سلام دوستان
من کلا از تکنولوژی و این چیزا دورم
مامانم میخواد موبایل شو عوض کنه تا یه تومن هم (حالا یه کم این ور اون ور) هزینه میکنه
منم قیافه اومدم گفتم تو سمپادیا این چیزا تاپیک داره میپرسم B-)
مامانم میخواد دوربینش کیفیت بالایی داشته باشه و باهاش نت میره
آها تا یادم نرفته محکم هم باشه آخه بچه کوچیک دارم باید در مقابله باضربه محکم باشه
کار باهاشم سخت نباشه
بشه روش منو فارسی نصب کرد
ممنون میشم راهنمایی کنین پیش خانواده ضایه نشیم کلی قیافه اومدیم واسه سمپادیامون![]()
به نقل از Sana 96 :سلام دوستان
من کلا از تکنولوژی و این چیزا دورم
مامانم میخواد موبایل شو عوض کنه تا یه تومن هم (حالا یه کم این ور اون ور) هزینه میکنه
منم قیافه اومدم گفتم تو سمپادیا این چیزا تاپیک داره میپرسم B-)
مامانم میخواد دوربینش کیفیت بالایی داشته باشه و باهاش نت میره
آها تا یادم نرفته محکم هم باشه آخه بچه کوچیک دارم باید در مقابله باضربه محکم باشه
کار باهاشم سخت نباشه
بشه روش منو فارسی نصب کرد
ممنون میشم راهنمایی کنین پیش خانواده ضایه نشیم کلی قیافه اومدیم واسه سمپادیامون![]()
z & z1 هر دو ضد ضربه و ضد آب هستن!به نقل از ایلیا :خب من از زد ضربه بودن مطمئن نبودم.
وان ایکس گویا ایراد داره.به گفته علیرضا!
اگر هم خاستی اکسپریا تی بگیری بجاش tx بگیر.
ولی بازم من میگم زد بهتره.زیبایی ضد واقعا عالیه.من اگه خودم بخام خرید کنم بخاطر زیبایی زد ایرادایی که تو گفتیو به جون میخرم![]()
ایول منم دقیقا تو رنج 800 گوشی میخوام!به نقل از ma2012 :دوستان!نظرتون در مورد xperia vچیه؟من میخوام بخرم توی این رنج قیمت(800)چیز بهتری سراغ دارین؟
منم مثه شما تا یه هفته پیش رو v تاکید داشتم مخصوصا ضد اب بودنش ولی میگن رو ضد اب بودنش حساب نکن!به نقل از ma2012 :یکی از دوستام sp داره و از دوربینش راضی نبود تویdigikalaهم اکثر نظراش میگه دوربینش خوب نیست و اگه دوربین براتون مهمه نرید سراغش,ولی خب cpuش ی کم بهتره من کنار گذاشتمش!
v دوربینش 13mp هستش و ضد ابه.
لومیا 920 پیشنهاد میکنمبه نقل از mobina7 :منم مثه شما تا یه هفته پیش رو v تاکید داشتم مخصوصا ضد اب بودنش ولی میگن رو ضد اب بودنش حساب نکن!
نظرت راجبه بقیه چیه؟![]()
بدون شک فایو اس!به نقل از Άθηνά :سلام عرض شد .
دوستان ، بنده هم میخوام گوشی بگیرم .
بین z1 و iphone 5s شک دارم .
خودم دوست دارم 5s بگیرم ولی پیشنهادا بیشتر سمت z1 بوده بین دوستام . نظر شما چیه ؟ :) اگه گوشیای دیگه رو پیشنهاد کنید هم خوبه .
پیشاپیش تشکــّـر
پ ن : کسی خبر داره آیفون 6 دقیقا کی به بازار جهان میاد|اومد و کی ایران میاد|اومد ؟
رو چه حسابی آخه ... همینطوری نگید خب مزایا و معایب دلیل بیارید ....به نقل از امیررضا رحمتی :بدون شک فایو اس!
اپل رودست نداره!