بستگی به اننظاراتت از گوشی داره، من خودم خیلی دوست دارم به عنوان گوشی دوم BlackBerry Z10 یا Z30 بگیرم، مسنجر ها و اغلب نرم افزار های ضروری رو داره ولی خب بازی و نرم افزار دیگه کم داره.به نقل از vid.hmd :می خوام بین sony xperia sp و htc desire 500 و black berry z10 یکیشو بگیرم
نظرتون چیه؟
کاملا مخالم!!به نقل از ایلیا :گارانتی رو از نظر اینکه رایگان برات درست میکنه قبول ندارم!ولی با پول درست میکنن...
+ممنون
نه!بهترین همینه،فقط اگه پولت خیلی برات ارزش داره دو سه ماه صبر کنی ارزون تر میشه خیلی!به نقل از فاميل دور :من می خوام htc one m8بخرم به نظرتون ایده بهتر از اینم هست؟
پینهادم اچ تی سی وانه،وان ام 7 فکر کنم میگن همون که قبل ام 8 بود خودت چیزی مدنظرت نیست؟به نقل از خوشحال :ی بخرم،قیمتش زیاد مهم نیست امکانانشم زیاد نباشه اشکال نداره هر چی خواستم تو تبلتم ریختم فقط بتونم باهاش زنگ بزنم و خیلی بیکلاس نباشه خیلی بزرگ نباشه که مشکل مثل تبلت برا زنگ زدن نداشتهدباشهچه گوشم
کاملا بی دلیل از هواوی متنفرم :] صورتی :/به نقل از ایلیا :اگه یه گوشی دخترونه خوشگل میخای p6 صورتی یا سفید بگیر،مشخصاتشم مناسبه،نمیگم عالیه ولی خوبه.
اینجا هیشکی جز ایلیا پاسخگو نیس دوستان؟ :/به نقل از کیـمیـا :دوستان میخوام گوشی تو یه تومن اینا بخرم؛اچ تی سی باشه ترجیحا دوربینش از 8 کمتر و صفحش از 4.3 کمتر نباشه cpu شم 4 هسته ای باشه کمتر از 1.2 ام نباشه،طراحی گوشیم بشدت برام مهمه.بنظرتون وان مینی خوبه عایا؟
پیشنهاد من گوشی Nexus 5 هست، حدود 1.2 میلیون قیمت داره، Xperia Z1 Compact هم حدود 1.3 قیمت داره اما باز هم بهترین پیشنهاد به نظرم Nexus 5 هست.به نقل از کیـمیـا :دوستان میخوام گوشی تو یه تومن اینا بخرم؛اچ تی سی باشه ترجیحا دوربینش از 8 کمتر و صفحش از 4.3 کمتر نباشه cpu شم 4 هسته ای باشه کمتر از 1.2 ام نباشه،طراحی گوشیم بشدت برام مهمه.بنظرتون وان مینی خوبه عایا؟
منم به خاطر همین افراد جوگیر دیگه زیاد پست نمی ذارم!به نقل از ایلیا :یه زمان بودن،بسیار هم جوگیر (اشاره به یه فرد خاص!) ولی نیستن دیگه،البته محمد معینو گیر بیاری خوبه،استاد ماس ایشون S2MA