!
به نقل از MISS-F :
Apple iPhone 5s -1
2-Samsung Galaxy S5
3-Samsung Galaxy Note 3
4-HTC One M8
5-LG G3 G2
شمـآ کـدوم ُ انتخـآب میکنیـد ؟
لطفـآ معـآیب ومزایای هرکدوم ُ بگیـد ؟!!
خوب به نظرم بین اینا ال جی جی 3 بهتره!
1. معایب : آیفون 5 اس صفحش در حد بقیه نیست + باتریش ضعیفه + دوربینشم معمولیه(نسبت به رقبا) + عکساش تو کامپیوتر اصلا بدرد نمیخوره + گران بودن وسایل جانبی + قیمت بالا
مزایا : ولی خوب بدنش عالیه و مقاومت عالی + زیبایی + حسگر اثر انگشت + صفحه خوب + دوربین قابل قبول + سیستم عامل فوق العاده + روان بودن + سیستم عامل بی نقص + سخت افزار عالی
2. معایب : بدنه ضعیف نسبت به رقبا + قیافه نه چندان جالب + بیرون بودن بیش از حد لنز دوربین
مزایا : صفحه ی عالی و با کیفیت باور نکردنی + بهترین دوربین در میان رقبا + سخت افزار عالی + رابط کاربری روان و پر از برنامه های کاربردی + حسگر اثر انگشت + حسگر قلب + ضد آب + مقاومت خوب در تستهای مقاومت + باتری عالی با قابلیت شارژ شدن سریع + پشتیبانی از micro sd
3. معایب : نوت 3 مثل اس 5 دقیقا
مزایا : مثل اس 5 به غیر دوربین و ضد آب بودن و حسگر قلب
4. معایب : دوربین معمولی نسبت به رقبا + قیمت بالاتر نسبت به رقبا + رابط کاربری پیچیده
مزایا : بدنه عالی با کیفیت بالا + مقاومت عالی + زیبایی + دوربین با قابلیت عمق دادن به عکس + باتری خوب و قابل قبول + صفحه عالی +
اسپیکرهای عالی + رابط کاربری زیبا و روان + سخت افزار عالی + خوش دستی + پشتیبانی از micro SD
5. معایب : بدنه بی کیفیت + مقاومت کم
مزایا : صفحه نمایش عالی با رزولوشن 2k + دوربین عالی با سرعت بالا و امکانات بالا + سخت افزار خوب + رابط کاربری ساده و پر از امکانات + knock on + knock code + باتری خوب + اسپیکر قابل قبول + پشتیبانی از کارت حافظه جانبی(micro sd) + ...
خوب ولی من تاکیدم روی جی 3!
به نقل از S2MA :
شما صفحه نمایشی رو دوست داری که با رنگ های اشباع و دروغینش گولت بزنه اما من صفحه نمایشی رو می پسندم که با کیفیتی معقول دقیق ترین رنگ ها رو هم داشته باشه پس به نظرم کیفیت صفحه ی Z2 بیشتره!
اگر کسی یه کم حوصله ی تنظیمات دستی رو داشته باشه دوربین Z1 هم قوی تر از S5 نباشه قطعاً ضعیف تر هم نیست حالا در مقایسه با Z2 دیگه فقط باید کور باشی تا بگی S5 بهتره!
اگر منظورتون از سخت افزار فقط 0.2 گیگاهرتز کلاک بیشتر پردازنده هست (چون هر دو تقریباً از یه پردازنده استفاده کردن) من می گم رم Z2 بیشتره و توی مولتی تسکینگ خیلی بهتر از S5 عمل می کنه، پس در این زمینه هم نمی تونید بگید سخت افزار S5 قوی تره!
من خودم به شخصه رابط کاربری ساده و سبک Z2 رو به رابط کاربری پرامکانات، سنگین و پر از لگ و هنگ تاچ ویز ترجیح می دم پس اینم سلیقه ای محسوب می شه!
بدنه ی S5 مثل نود درصد محصولات دیگه ی سامسونگ یه افتضاحه به تمام معناست! از گوشی یک میلیونی HTC و سونی هم بی کیفیت تره و اصلا جای بحث نداره.
سرعت شارژ شدن S5 کمتر از 20 دقیقه با Z2 اختلاف داره که اونم به خاطر ظرفیت بیشتر باتری Z2 هست، در ضمن استفاده از Ultra Power Saving مود که هنر نیست! هیچ کاری با گوشی نمی تونی انجام بدی کلاک پردازنده رو هم نصف می کنه! اگه با Z2 هم فقط پیامک بدی و تلفن صحبت کنی بازم بیشتر از S5 حتی روی این مود مسخره شارژ دهی خواهد داشت!
البته بازم نمی گم Z2 بهترینه چون اون مواردی که گفتم سلیقه ای هست شاید انقدر براتون مهم باشه که S5 رو انتخاب کنید، شاید حتی پلاستیک رو به شیشه و فلز ترجیح بدید!
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
ولی هنوز هم می گم کامل ترین گوشی آندرویدی حال حاضر Xperia Z2 هست!
پ. ن: تا وقتی LG G3 وارد بازار نشده!
خوب اولا سلام.
ببینین هنر نیست آدم از یک چیز اندازه ی تواناییش انتظار داشته باشه ولی هنر اینه که بشه بیشتر از توانایی یه چیز استفاده کرد!
صفحه ی امولد مزیتش نمایش خوب رنگ سیاه و زاویه ی دید خوبه و روشناییش کمه و رنگاش اشباعه و سفید خوب نمایش داده نمیشه!
ولی سامسونگ همه ی اینارو ارتقاع داده و رنگا اولا تو اس 5 خیلی طبیعیه و اشباع نیست و تازه 5 تا حالت نمایش رنگ داره صفحش!
امولدا اکثرا زیر آفتاب محدودن ولی سامسونگ روشنایی صفحه اس 5 و در حالی که فشردگی پیکسل بالاس به روشنترین صفحه ها رسونده و جزو روشنترین صفحه هاس!
سامسونگ نمایش رنگ سفید تو امولدارو انقد ارتقاع داده که حتی بشه با ال سی دی مقایسه کرد!
سامسونگ همه ی عیبای امولدو کاملا رفع کرده کاری که سازندگان ips lcd ها نکردن!
خوب حالا میرسیم به زد 2!
صفحش ips lcd و باید روشنایی زیاد و طبیعی بودن رنگو خوب نشون دادن سفیدو داشته باشه!
ولی زد 2 روشنایی زیادی نداره و به زحمت سایه خودت زیر نور دیده میشه!
رنگا طبیعین تو هردو تا ولی نمایش رنگ سفید تو زد 2 به خوبی نمایش رنگ سیاه امولد عمیق نیست چون این 2 تا رنگ تخصص این صفحاس!
من به خاطر این شاهکار سامسونگ صفحه ی اس 5 و بهترین میدونم که علاوه بر عالی بودن در امولد برای خودش یه پا ips عالیم هست!
من دوربینارو عملی مقایسه کردم و زد 2 جزعیات کمتر و نور کمتر ثبت میکنه تو کامپیوتر مقایسه کردم!
ولی فیلم برداری با کیفیت 4k تو زد 2 بهتره!ولی فول اچ دی اس 5 بهتره! ولی دوربین زد 2 داغ میشه و خود به خود میاد بیرون و این یه عیب بزرگه!
عاقا اون بحث سخت افزارو ولش کن مهم اینه که از پس اجرای همه ی دستورات بر بیاد!
رابط کاربری اس 5 اصلا هنگ نمیکنه و خیلیم روونه شما که ندیدی چرا همچین چیزی میگی؟من خودم هر روز صد بار بازی میکنم باهاش میام نت ولی تا حالا تو این 1 ماه ازش هنگ کردن ندیدم وتازه کاملا رمش برای رابط کاربری استاندارده ولی سونی از همون اول که گوشی داده رابط کاربریش یکیه ولی سامسونگ کلی چکش کاری کرده رو رابط کاربریشو خیلی ساده و زیبا چیده!مثلا من هنوز نفهمیدم چطور تو سونی باید پوشه ایجاد کرد و اپیلیکشنهارو توش گذاشت!تازه تو گالری سامسونگ مشخصه کدوم پوشه تو کدوم حافظس و راحت میشه عکسارو بین حافظه ها جابجا کرد ولی تو سونی باید کلی بری تو فایل منیجر بعد اینکارو بکنی تازه اس 5 از زد 2 تو رابط خیلی روون تره و من خودم عینی مقایسه کردم!اجرای بازیها با سرعت بیشتری اجرا میشه تو اس5!
بدنه ی اس 5 شاید بی کیفیت باشه ولی مقاومتش عالیه و تو تستا هیچیش نشده!همون اکسپریا زد وان افتاد دیگه روشن نشد!
نه اتفاقا!من نوت 3 و زد 2 رو گذاشتم با هم شارژ شن هر دو تاشون 15 درصد بودن نوت 3 100 درصد شد زد 2 هنو 55 درصد بود و 4 ساعت طول کشید در برابر 2 ساعت نوت 3!البته زد 2 دیر شارژ نمیشه ها 5 اس اپلم با اینکه نصف زد 2 ظرفیت باتری داره 2 ساعته شارژ میشه اس 5 که خدش 1:30 ساعته شارژ میشه!تازه اگه پاور سیوینگ معمولی اس 5 روشن باشه شارژدهی عالی پیدا میکنه!
خوب ولی من باتریاشونو برابر میدونم چون هر کدوم مزایا و معایبی دارن!
در ضمن شما اگه زد 2 بخرین تو قاب یا گارد نمیزارین احتمالا؟؟؟
اگه آدم گارد بزاره نه قیافه ی گوشی و نه حس مواد اولیش به آدم منتقل میشه اگه گاردم نزاری مقاومت اس 5 بازم عالیه!
و به نظر مندچون اس 5 بنا به دلایل بالا از بقیه اسمارت فون ها البته غیر جی 3 بهتره و چون قیمت ارزانتری نسبت به رقبا دارد !
.
.
.
.
.
بهترین و کاربردی ترن و کامل ترین گوشی اندرویدی حال بازار کسی نیست جز
galaxy s5 !