• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از Macy :
من ميخوام گوشى بخرم ، به نظرتون آيفون 5 بگيرم يا گلكسى S4 ؟
آيفون بگير . آي او اس يه سري برتريايي ايجاد ميكنه (البته ب نظر من) ك هيچ گوشي اندرويدي ايرو بش نميشه ترجيح داد.

انوقت بین اکسپریا و اچ تی سی کدوم؟؟

به نقل از پ(و)ريا! :
آيفون بگير . آي او اس يه سري برتريايي ايجاد ميكنه (البته ب نظر من) ك هيچ گوشي اندرويدي ايرو بش نميشه ترجيح داد.
ميشه چند تا از امكانات آيفون رو بگى؟ آخه امكانات اس٤ (مثل اسمارت اسكرول،دوربين ١٣ مگاپيكسلى،...) به نظر جالب مياد. هر چند به نظرم تغيير زيادى ايجاد نميكنه.

• لایک
امتیازات: JB

به نقل از Macy :
ظاهرش زياد برام مهم نيست
آخه نت تو جيب و حتى بعضى كيف ها جا نميشه!
امكانات s4 چقدر قابل استفادست؟
ارزش قيمت بيشترى رو كه براش ميديم داره؟( با توجه به جنس پلى كربناتى بدنه كه نسبتاً ضعيفه)
اون ک تو جیب یا بعضی کیفا جا نمیشه ک درسته اما باید به امکاناتش توجه کنی ..
اما درباره s4 : کلی برنامه های جالب داره ک ایفون هم داره اما برتری ایفون تو داشتن حسگر قوی و ایناس ک اونا نه زیاد به دردت میخوره نه برات جالبه
ممکنه اولش جالب باشه اما بعد چن وقت حالت ازش بهم میخوره . یکی از برتریهایی ک s4 داره اینه ک برنامه های زیاد و جالب داره و تغییراتش زیاده
البته نظر بچه های سایت رو ک پرسیدی وقتی میری تو بازار از خود فروشنده ها هم بپرس .. هرچی باشه اونا یه چیزایی میدونن ک بچه ها نمیدونن

بچه ها اچ تسی دیزایر ایکس چه طوره؟

بابا این فورایکسو یکی یه چیزی بگه دیگه!!!!
بخرم یا نه؟!

اینجا همه ایفون بازن !!! تو بگو در مورد ایفون برام توضیح بدید ده نفر حاضر اماده میان توضیح میدن ولی بقیه ی گوشی ها...نوچ!!!

آیفون داشتم یه مدت خوب!

سلام کسی اکسپریا x2 داره گوشی خوبیه کار باهاش راحته برای مادرم میخوام بخرم اگه خوب نیست تا 350 چه گوشی خوبه

اینجا کسی TX داره؟
میخوام ببینم خوبه بخرمش
راستی کسی پیشنهاد حول و حوش 1 تومن نداره؟

Back
بالا