پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
ثانیاً من نماینده خانومم. مگه نه سوگند؟ ؛؛)
میریم برای رابعاً : من تخصصم گوشی نیست. سیستم عامل آنالیز میکنم. نشستم دو ساعت برات شجره نامه این دو تا سیستم عامل رو نوشتم، احتمالاً اصن نخوندی. مثل کسی که داره دعوا میکنه، اصلا حرف طرف مقابل رو نمیشنوه، فقط چشماشو بسته داد میزنه.
خامساً : آفرین، آفرین. تحت تاثیر قرار گرفتم.
اولاً درست حرف بزن. چطوری توجیه کنم؟ دو تا سرور بخر رو یکیش یه لینوکس نصب کنیم، رو یکیش یه bsd نصب کنیم. بعد برات تست بگیرم توجیه کنم.به نقل از S2MA :اولا شما هنوز چرندیاتی که گفتی رو توجیه نکردی!
ثانیاً با خانوم صحبت کردم نه شما!
ثالثاً من هر جا به هر کسی هر مشاوره ای دادم کاملاً بی طرفانه، تقریباً همیشه با تجربه کردن اون محصول و حتی الامکان متناسب با نیاز های شخص بوده! اینو می تونی از ایلیا که خودش صاحب نظره بپرسی.
رابعاً خیلی سعی کردم جواب افراد بی سواد و پر ادعا رو ندم، چون این جور افراد هر چقدر هم سن داشته باشن هنوز بچه گانه برخورد می کنند!
خامساً من از آیفون 3G تا 4S داشتم و تا دو ماه و نیم پیش هم مادرم 5 داشتن و به اندازه ی کافی باهاش کار کردم که بدونم شارژ عالی نداره، حداکثر نمره ی خوب رو کسب می کنه! البته 5 بعد از آپدیت به ios 7 شارژ دهی افتضاحی پیدا کرد که خب احتمالاً مشکل نرم افزاری بوده!شما به هیچ وجه نباید بدترین گوشی سامسونگ رو با آیفون مقایسه کنید! من به خاطر طرفداری از یه بِرَند نمی خوام هیچ کسی رو بزنم به علاوه ی این که اصلاً طرفدار سامسونگ هم نیستم اما به جای تعصب واقع بین هستم!
سامسونگ بدنه ی خیلی بی کیفیتی توی گوشی هاش استفاده می کنه، باتری های نسبتاً بی کیفیتی داره اما هم S4 هم S5 شارژدهی خیلی بیشتری نسبت به آیفون 5 و طبق آمار تمام سایت ها حتی 5S داشتن!
بیشترین تلفات رو توی دنیا گوشی های سامسونگ و آیفون داشتن و جای هیچ توجیهی هم وجود نداره و باید خیلی ساده قبول کرد! هیچ شرکتی هم (مخصوصا اپل با توجه به سابقه ی بی نظیرش!) حاضر نیست قبول کنه مشکل از خودشه و میندازه گردن عوامل مختلف پس بیایید به جای فن بوی بودن حقایق رو ببینیم! باتری های سامسونگ و سیستم شارژ اپل شدیدا مشکل داره!
ما آدمیم نه گوسفند!
ثانیاً من نماینده خانومم. مگه نه سوگند؟ ؛؛)
میریم برای رابعاً : من تخصصم گوشی نیست. سیستم عامل آنالیز میکنم. نشستم دو ساعت برات شجره نامه این دو تا سیستم عامل رو نوشتم، احتمالاً اصن نخوندی. مثل کسی که داره دعوا میکنه، اصلا حرف طرف مقابل رو نمیشنوه، فقط چشماشو بسته داد میزنه.
خامساً : آفرین، آفرین. تحت تاثیر قرار گرفتم.
مام نگفتیم آدم نیستی.به نقل از S2MA :ما آدمیم نه گوسفند!