به نقل از امیررضا رحمتی :در این صورت اس 5 بی شک!
به نقل از نیرمـا)΄ :خب به نظر من وایسید آیفون 6 بیاد ! الان خیلیا 5 دارن خز شده اصا زودتر از مهر هم بیاد شاید !
در مورد سامسونگ هم اگه ال جی و سونی حذفه ، نوت 3 و اس 5 خیلی خوبن.
آشغال پلاستیکی بگو زباله بازیافتی یهدفه :))به نقل از ایلیا :مهیا همون ام ۸ رو بخر کیف دنیارو ببر سراغ این اشغالای پلاستیکی هم نرو!
هم همزمان کارکردم با جفتشون هم تک تک!(ام 8 و اس 5!)سلیقه من از همه نظر ام 8 رو بیشتر قبول داشت.ایلیا جان تا کار نکردیو مقایسه عینی نکردی منحرف نکن مردمو.
یعنی چجوری؟به نقل از κ i α и α z :نطرتون راجع به اینکه نوت3 اینقدر تتدتند شارژ خالی میکنه چیه جدا"؟
برو بابا.من 2 ساله دارم سامسونگ مشکل ندارم.به نقل از ایلیا :سامسونگه دگه
به نقل از ٭kosar :موجودیم نهایتا 1200000ه و کاربریم از گوشی بیشتر نت و دوربینشه.... قراره توش کلی نرم افزار بریزم..... چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
تو این رنج Nexus 5 بهترین و قوی ترین گزینس!به نقل از ٭kosar :موجودیم نهایتا 1200000ه و کاربریم از گوشی بیشتر نت و دوربینشه.... قراره توش کلی نرم افزار بریزم..... چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
زد 1 بدون گارانتی عالیه.به نقل از ٭kosar :موجودیم نهایتا 1200000ه و کاربریم از گوشی بیشتر نت و دوربینشه.... قراره توش کلی نرم افزار بریزم..... چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
سعی کن در یک پاراگراف توضیح بدی فرقش با One m8 معمولی چیه!به نقل از four :htc one m8 harman kardon
این گوشیو میخام ولی وقتشو ندارم دنبالش برگردم ، چون تو سایتای ایرانی ندیدمش شک دارم که باشه!
ایا تو تهران هست؟
به نظرم هو آوی اسند جی 600 بخری بهتره.به نقل از Suspected Girl :یه سوال!
میخواستم برای مامانم هدیه گوشی Xperia U رو بگیرم هر چند دیگه فکر کنم قدیمی شده ولی خب تعریفشو شنیدم
میشه راجع ب وضعیت و معایب و قیمتش یه اطلاعاتی بهم بدید؟؟؟
به نقل از امیررضا رحمتی :به نظرم هو آوی اسند جی 600 بخری بهتره.
یا اسند جی 610.
به نقل از Suspected Girl :نه خودم Huawei Ascend Y300 دارم برادرمم همین مدلی که گفتی واسه همین ترجیح میدم سامسونگ بخرم
پس سامسونگ گلکسی ایس 3 بخر عالیه.به نقل از Suspected Girl :نه خودم Huawei Ascend Y300 دارم برادرمم همین مدلی که گفتی واسه همین ترجیح میدم سامسونگ بخرم