پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
به نقل از NEO :
رابط کاربریش نقطه ضعف خاصی داره که اینو میگی؟
هر جور مقایسه میکنم میبینم G2 یه سر و گردن از S5 بالاتره.
باتری بهتر- صفحه نمایش IPS - نبود لرزشگیر دوربین روی S5 - ظاهر به مراتب بهتر و ...
نقطه ضعف که نداره ولی قیافه نداره و حوصله سربره!
در ضمن من همیشه حالت صرفه جویی نیرورو که روشن میزارم باتریش با جی 2 فرق چندانی نداره!
در مورد صفحه حرفتون کاملن خنده دار بود. ips تنها برتری که نسبت به امولد داره روشنایش بیشتره که حتی روشنایی جی 2 با اینکه ips هست به نوت 3 و نوت 2 نمیرسه و حتی از اس4 کمتره!من کیفیتشونو 2 به 2 مقایسه کردم اس 5 خیلی بهتر بود!در ضمن اس 5 دیگه مثل بقیه امولدا رنگهای اشباع شده نداره و کاملا رنگاش طبیعیه و تو همه ی سایتا صفحش از همه سرتره!
دوربین اس 5 کیفیتش عالیه و بهترین دوربینو داره و لرزشگیر خود سامسونگ هست که خیلی موثره و فوکوس سریعو و امکاناتی که اس 5 داره رو هیچ گوشی دیگه نداره! در ضمن اون لرزشگیر به درد عکاسی تو شب میخوره که تو همه سایتا گفتن اس 5 تو عکاسی شب از جی 2 بهتره!
اگه شما میخوای واسه قیافه گوشی بخری برو سراغ زد وانو اچ تی سی وان!
خوب حالا که حرفای بالاتون راجب برتری جی 2 اثبات کرذم که غلطه حالا برتریای اس 5 و میگم!
ضد آب بودن!
حسگر اثر انگشت!
بهترین دوربین در بین اسمارت فونها!
بدنه ی پلاستیک مات و بسیار مقاوم تر از جی 2 که میتونین تو سایتای مختلف ببینین که اس 5 تو تستای پرتاب به زمین بدون هیچ آسیبی به صفحه یا بدنه اونا رو میگذرونه ولی جی 2 صفحش میشکنه!
حسگر ضربان قلب!
رابط کاربری خیلی خوشگلو روان و کاربردی تر از جی 2!
cpu بهتر و خیلی کم مصرف تر!
صفحه نمایش بهتر!
کارت micro sd میخوره!
سرعت دانلود اکثر گوشیا کمتر از لپ تاپ و کامپیوتره که تو اس 5 حتی از لپ تاپ بیشتره و من خودم با همون سرعتی که تو کامپیوتر دانلود میکنم تو گوشیم دانلود میکنم!
حالت صرفه جویی خیلی قوی باتری که با 10 درصد شارژ تا 3 روز دووم میاره!
و ....
ولی بهت بگم یا همون جی 2 و بگیر یا اس 5 و یا نوت 3!ولی در کل اس 5 خیلی بهتره!
به نقل از S2MA :
بهترین انتخاب رو کردی، فقط حتماً نسخه ی 32gig رو بگیر.
رابط کاربری کاملاً سلیقه ای هست و به نظر من مشکلی نداره.
بدنه هم که سامسونگ معروف بدترین نوع پلاستیک رو استفاده می کنه! دیگه هر چی باشه از اون بدتر که نیست.
اصلنم بهترین نیست!

اس 5 پلاستیک مات مثل نوت 3 داره و جی 2 پلاستیک معمولی!
بعد چه طور بدنه ی جی 2 بهتره!