amirreza1
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
پاسخ : سومين همايش علوم پايه سمپاد (كرمان)
بخش دستسازه و نرم افزارم داره؟
بخش دستسازه و نرم افزارم داره؟
.به نقل از amirreza1 :بخش دستسازه و نرم افزارم داره؟
.به نقل از T@RAN€H :می گم اگر گرایشو ننوشته باشیم ، کسر امتیاز میشه؟
.به نقل از T@RAN€H :#
خیلی ممنون
بهد تو سایتشون گفتن که فونت زیاد مهم نیست ، مهم نیست دیگه؟
آخه تحقیق من از اول با یهفونت نوشته شوده اگه فونتشو تغییر می دادم کلن حروف و فرمولا این و اونور میشد بهممی ریخت
آره مهلتش تموم شده!(چرا اینقدر دیر؟)به نقل از Dr.Eniac :محلتش تموم شد دیگه ؟؟ ما امروز فرستادیم
خوب پس حله!به نقل از Dr.Eniac :پست پیشتاز ما دوتا مقاله داشتیم مقاله نجوممون که خیلی وقت پیش آماده شد از رو سایت آپ کردیم
مقاله شیمیمون منبع نداشت ! همه کاراش آزمایشگاهی بود و مقاله های زبان اصلیش باید ترجمه میشد برا همین یکم طول کشید !
با مرکزتون زنگ زدیم هماهنگیدیم
انشالله داوری میشه!(قول نمی دم چون من مسئول این بخش نبودم که مقاله ها رو بگیرم!)ولی فک نکنم این قدر گیر بدن!به نقل از X R@y :من درست ساعت 24:05 فرستادم(از اينترنت) در حالي كه تا 24 بود! داوري كنين ديگه حيفه واسش زحمت كشيديم با بچه ها
داوري ميشه؟
زمان برگزاری چیه؟؟به نقل از Dr.Eniac :زمان برگزاری کِیه ؟
به نقل از violet :زمان برگزاری چیه؟؟
اگه منظورت مهلت ارسال مقاله است که 12 بهمن تموم شده؛ الانم داره داوری میشه و شرکت کنندگان منتظر اعلام نتایج هستن!
(به سایتش سر میزدی میفهمیدی! لینک این سایت ها رو واسه همین میدن! )
آره دعوت می شن!به نقل از Dr.Eniac :خسته نباشی ، منظور زمان برگزار شدن همایش بود ! وقتی از طرح های برگزیده دعوت میشه برن کرمان
اصلا قراره دعوت شن ؟
به نقل از M.M.Z :آره دعوت می شن!
یه سری میان و مقالشونو ارائه میدن!
یه سری هم پوستر!
نه دیگه!به نقل از Dr.Eniac :خب کلا فکر میکنم بیشتر از 50 تا طرح جزو پوستر و اراده دهنده ها نباشن ! درسته ؟