khalil 56
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه جعفری
- شهر
- تبریز
پاسخ : بچه های کامپیوتری!
به نظرمن بیشتر روی ترکیبات کار کن چون تو سال اول المپیاد تون آزمایشی سعی کن مرحله ی اول رو خوب بدی و فعلا تا سال دوم زیاد به فکر برنامه نویسی نباش و بیشتر روی مطالب پایه کار کن میتونی از کتاب های الفبای المپیاد ریاضی و همچنین ترکیبات زرد علیپور هم استفاده کنی کتاب های انتشارات فاطمی هم بد نیستند و برای شروع خوبند. توصیه میکنم ریاضیات سال اول و دوم را هم اگر بلد نیستی به طور کامل بخون. سعی کن تابستان را از دست ندی و بیشتر وقتت رو روی المپیاد بزاری. چون موقع مدارس وقت کافی نخواهد بود.به نقل از TheBest444 :من با آنالیز ترکیبی شروع کردم. فصل اول(شمارش) رو تموم کردم. با توجه به این که مهر میرم اول الان باید گراف و الگوریتم و برنامه نویسی به موازاتش کار کنم یا فعلا فقط ترکیبیات؟
برای مرحله اول باید کل آنالیز ترکیبی رو فول باشیم؟ اگه نه چه فصل هایی رو باید مسلط باشیم؟
برای ترکیبیات فعلا همون آنالیز کافیه یا یه کتاب تمرین هم بگیرم سوال بیشتر حل کنم؟
سال اول کد زنی به کارم میاد یا نه؟ من برنامه نویسی بلد نیستم به نظرتون برم کلاس؟
برای اینکه تو درس مدرسه هم قوی باشم باید چیکار کنم که وقت داشته باشم هم به المپیاد و هم به درس مدرسم برسم؟