• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بچه های کامپیوتری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Parisa Torabi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بچه های کامپیوتری!

به نقل از پدربزرگ :
خوب ببینید بچه ها از امروز تا هفته آینده کلی بچه های کامپیوتر که میخونند میتونند سوالاشون رو تاساعت 8 بذارن اینجا هر کس تو یه پست سوال بذار بیش از دوتا هم نذارید بعد اینارو حل میکنیم میریم جلو
برای اینکه شلوغ نشه از فردا من شروع میکنم به موضوع گفتن از روی علی پور زرد موضوع میگم شما سوالتون هرجا بود بگید تا هفته آینده جمعه ترکیبیات بعد میریم مبحث بعد
برای فردا :روش های اولیه شمارش :اصل ضربو جمع و دیگه تناظر یک به یک و دوگانه شمردن
به هرکی میشناسید کامپیوتریه تو سایت بگید
امروز نه ! یکم صبر کن فک کنم من و مهسا بخوایم یه کاری بکنیم از این بلاتکلیفی اینجا در بیاد

به نقل از پدربزرگ :
خوب ببینید بچه ها از امروز تا هفته آینده کلی بچه های کامپیوتر که میخونند میتونند سوالاشون رو تاساعت 8 بذارن اینجا هر کس تو یه پست سوال بذار بیش از دوتا هم نذارید بعد اینارو حل میکنیم میریم جلو
برای اینکه شلوغ نشه از فردا من شروع میکنم به موضوع گفتن از روی علی پور زرد موضوع میگم شما سوالتون هرجا بود بگید تا هفته آینده جمعه ترکیبیات بعد میریم مبحث بعد
برای فردا :روش های اولیه شمارش :اصل ضربو جمع و دیگه تناظر یک به یک و دوگانه شمردن
به هرکی میشناسید کامپیوتریه تو سایت بگید

سر یه هفته میخواید همه ی ترکیبیاتو تموم کنید؟؟؟ :o
با این سرعت همه ی منابع یه ماهه تموم میشه

به نقل از zahra.kh :
سر یه هفته میخواید همه ی ترکیبیاتو تموم کنید؟؟؟ :o
با این سرعت همه ی منابع یه ماهه تموم میشه
خوب بیبینید همه رو یه دور تموم میکنیم با یه سری سوال بعد از اون به بعد دوباره مرور میکنیم
نظر من بود نظر شما چیه؟ :-/

نظر من اینه یه کتابو خوب بخونیم و همه ی سوالاشو هم تا جایی ک میتونیم خودمون بحلیم بعد یه کتاب دیگه رو شروع کنیم.این نظر من بود

میدونین به نظرم اینجوری یکم بد میشه چون سوالا میسوزن بعد برا یکی دو ماه قبل از مرحله یک و دو سوال کم داریم

به نقل از سنگ درد :
میدونین به نظرم اینجوری یکم بد میشه چون سوالا میسوزن بعد برا یکی دو ماه قبل از مرحله یک و دو سوال کم داریم
خوب با این تفکر که کلا فعالیت مفیدت می یوفته واسه اون 2 ماه آخر
سوالا بی نهایتن
راحت باش سوال کم نمی یاد
بچه ها خودتونم خوب می دونید بخون نیستید قرار بذاریم الان تا یه هفته یه فصل بخونیم به خدا اگه نصف این تعدادی که اعلام حضور می کنن تا یه ماه هم اون فصل رو خونده باشن
الان 2 حالت داره بیاین بگید کدوم روش بهتره
1- یا الان غیرتتون به جوش اومد بعد هر کی اعلام آمادگی می کنه جدی شرو کنه که البته بیاین واقع بین باشیم احتمالش کمه
2- یا کلا مباحث رو در یه حدی ریز کنیم مثلا گراف ،ترکیبیات،برنامه نویسی(که البته شک دارم این جا کار کنیم یا بریم انجمن برنامه نویسی!)بعد مثلا کیه ندونه ترکیبیات خیلی متنوعه! بعد مثلا شرو می کنیم می گیم هفته ی اول "رنگ آمیزی" بعد شرو می کنیم سوال رنگ آمیزی و مشکلاتمون تو رنگ آمیزی و یه توضیحات مختصری می ذاریم!
حالا بگید کدوم نوع بهتره؟

روش دو خوبه که شما نگفته شرو کردین تو ترکیبیات داریم کار می کنیم. مرسی از تلنگر خوبتون =D>

یه سو استفاده از تاپیک کنم؟ :-"
چه جوری برنامه نویسی می خونید برا المپیاد!
بیاین بگید!
یه کارایی می خوایم واسه برنامه نویسیمون بکنیم!
بیاین بگید شیوتون تو یادگیری برنامه نویسی چیه!
و در چه حدی هستید! ;D

بچه ها واقعا تا چه حد باید آماده باشیم؟
من الان سی++ کلاس ها رو هم تموم کردم یعنی اون بخش فایلا و.... رو هم باید کار کنیم؟ :-??

من فکر نمی کنم سوالی بدن که توش فایل استفاده بشه ... :-?? البته این قسمتو ما تجربه نداریم! ;D اساتید باید بیان نظر بدن!
ولی اگه بخونید ضرر نمی کنید ...
STL رو حتماً حتماً بخونید! اینو خودم نمی گم. تمام دبیرای برنامه نویسی ما از اول روی این STL تأکید داشتن ...

Back
بالا