• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فخر فروشی به غیرسمپادی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M.Rokni
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این تاپیک برا اون موقع بود ک سمپ خیلی خفن تر از اینا بود :))

فخر فروشی کار درستی نیست. بعضی اوقات با خودم میگم از فلانی لجم گرفته برم بهش بگم من سمپادم و به نحوی بحث رو بکشم وسط ولی بعدش پشیمون شدم چون به شدت کار زشتیه.....:(......ولی یه چیز هست که خیلی لجم و در میاره. سال اول که وارد سمپاد شدم وقتی میرفتیم مهمونی های خانوادگی لامصب همه مثله یک عدد ویروس باهات برخورد میکنن آخر سر هم میپرسن دختر گلتون درس نداره پاشده اومده؟؟؟آخه عزیز من..خواهرمن برادر من......نکن....تو رو خدا نکن....

ما می گفتیم سمپاد خلاصه ی
سازمان ملی بیرون پرت شدگان از مدارس عادی
...
خدایی نکنید
جدی چن تا از ما و مدارسمون واقعا آشدهن سوزی محسوب میشیم؟
من خیلیا رو دیدم که به هوای این حرفای دروغ که سمپاد فلانه بیساره کلی از روزاشونو هدر دادن

من دوست دارم به اونایی فخر بفروشم که تو غیر انتفاعی درس میخونن و همش میگن که مدرسه ی ما از سمپاد بهتره.
به اونا ک نمیشه پز داد اصن
چون فکر میکنن مدرسه خودشون بهتره :D

این تاپیک برا اون موقع بود ک سمپ خیلی خفن تر از اینا بود :))
اره ولی من تو صفحات اول دیدم یه شخصی سال ۲۰۱۱ که میشه حدودا سال ۹۰ همین حرفو زده بود .
میخوام بگم همینم غنیمته امیدوارم بدتر نشه دیگه :| :((
---
وقتی یکی میپرسه کدوم مدرسه ای. اسم مدرسه رو باید بگی نه نوع مدرسه رو (قابل توجه اوناییکه میگن تیزهوشان درس میخونم) منم همیشه میگم علامه حلی. دوست های سابقم که کلا میدونن و اکثر اونایی که دورادور باهاشون اشنا هستم هم ۹۵ درصد نمیدونن علامه حلی همون تیزهوشانه و منم دقیقا به همین خاطر میگم علامه حلی درس میخونم .
ولی به قول دوستان بعضی افراد لازمه که بفهمن بلکه کمتر برای ادم قیافه بگیرن ، والا...>):)):D

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
هر موقع میخوام سمپادی بودنمو بزنم تو سر کسی میگم به خودم :«ارمغان خودت اگه سمپادی نبودی خوشت میومد یکی بهت پز سمپادی بودنشو بده؟؟؟؟»

اصلا خوشم نمیاد از این کار و نهایت تلاشمو میکنم که نکنم چنین کاری

بده زشته عیبه نکنید

ولی جدا از اون اگه به فخرفروشی بین فامیل باشه، من هیچ وقت فرصتشو نداشتم چون مهم نیست چیکاره ام، چون نوه دختری ام اهمیتی ندارم و نخواهم داشت:)

هیچ وقت این کارو نمیکنم
پز دادن که کلا کار مزخرفیه
و سمپادی بودنم چندان چیز خفن و خاصی نیست
خدا به هرکی یه چیزی میده، به بعضیا هوش بیشتر داده تیزهوشان قبول شدن:-" مگه بقیه هوش و استعداد ندارن؟

من خیلی دلم میخواد یکی بپرسه چه مدرسه ای میری من با افتخار بگم تیزهوشان ها
ولی خب فکر میکنم شاید اگه یک قبول میشدم میشد فکر کنم از بقیه باهوش ترم ولی فعلا با این وضع و تو این مدرسه شده بقیه بیان به من پز بدن بگن مدرسه ما از سمپاد بهتره

Back
بالا