• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فخر فروشی به غیرسمپادی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M.Rokni
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فخر فروشی به غیر سمپادی ها

بستگی داره طرف مقابل کی باشه.
اما با توجه به ذهنیت غلط مردم که تا بگی سمپاد فکر میکنن داری راجعبه یه مشت آدم خرخون حرف میزنی،من خیلی وقتا ترجیح میدم اصلا بحث مدرسرو وسط نکشم...وقتی بفهمن کدوم مدرسه میری تمام حرکاتتو زیر نظر میگیرن.بعد خدا نکنه یه سوتی ای چیزی بدی...

راستش...
یکم...البته نه اینکه بخوام فخر بفروشما...ولی خب یکم ذوق زده می شم وقتی هر کی می پرسی کدوم مدرسه ای می گم تیزهوشان ;D
البته فک کنم کسایی که از راهنمایی وارد تیز هوشان شدن دیگه براشون کاملا عادی شده باشه...چون هر سال که می گذره(یک جوری گفتم که هر کی ندونه فک می کنه من از راهنمایی سمپادم ;D) دیگه این چیزا رنگش کمتر می شه...
ولی خب اگه صادق باشم با خودم گاهی برای اینکه روی بعضیا رو کم کنم گفتم: اخی...شما تازه دارین تو دانشگاه مورتیمر می خونین؟ ;D انقد حال می ده...اخه وا3بعضیا لازمه ;D

اصلا.امکان نداره همچین کاری بکنم.

به هيچ وجه!
چون لااقل برام ثابت شده كه صرف بودن توي مدارس تيزهوشان، به معني باهوش بودن نيست و خيلي افراد رو ديدم كه توي تيزهوشان نبودن، اما از باهوش ترين هاي ما هم، باهوش تر بودن!

این جا که الان هستم این قدر پره سمپادیه که فرصت نمی شه غیر سمپادی پیدا کرد که بخوایم فخر بفروشیم یا نه!

به هيچ وجه همچين كاري نمي كنم
تا حد امكان هم يه جوري مي گم كه كسي نفهمه سمپاديم
خيلي هم از آدمايي كه اين رو واسه خودشون يه ارزش مي دونن بدم مي آد :-&

منم با پــرسـتو...! lموافقم

به نقل از faT :
به هيچ وجه همچين كاري نمي كنم
تا حد امكان هم يه جوري مي گم كه كسي نفهمه سمپاديم
خيلي هم از آدمايي كه اين رو واسه خودشون يه ارزش مي دونن بدم مي آد :-&
اين كه يه ارزش برا خودت بدوني لازمه بدم نيس.
ولي اينكه اين ارزشو برا همه بيا كني نه خوب نيس.
كلا فخر فروشي تو هيچ زمينه اي خوب نيس مگر اينكه طرف خيلي مغرور باشه.اون موقع بهش ميگي تا ضايع شه.

من بیشتر جاها نمیگم حتی اسم مدرسمو
مامانم میگه میزنه تو ذوقم
بعدشم یقمو میگیرن که به به چه دخترییییییییییییییییییییی ;D

ولی من با افتخار میگم!اونایی که تو غیر انتفاعی پولی نمره میارن(حالا ایشالا دانشگا میبینین!!)میزنن تو سر سمپاد که مثلا تیزهوشانه اونوقت مجبوری بگی که طرف...!حالا پیش میاد میفهمین!پز دادن نداره ولی تفاوت میاره.

Back
بالا