mahshid_f
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- روان شناسی
پاسخ : فخر فروشی به غیر سمپادی ها
من اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفته بودم، که یادم نیست کجا بود، اما دوباره میگم.
من اصلبا مغرور نیستم و برای آدمای مغرور واقعا متاسفم...
اما عدم داشتن غرور نباید مانع شناختن شخصیت خودمون بشه.
ما از درصد زیادی از جامعمون بیشتر می فهمیم. این یه حقیقته و باید حقیقتا رو فهمید و قبول کرد. اما این باز هم دلیلی برای فخر فروشی نخواهد بود.
صرفا دونستن ارزش و لیاقت خودمونه.من کاری به تیزهوش بودن یا نبودن، ندارم. اما اگر اطرافمونو ببینیم، می فهمیم که خیلیا راحت ترین، چیزهایی رو که ما مثل آب خوردن می فهمیم، نمی فهمن. چه توی مسایل درسی یا مسایل اجتماعی، شخصیتی و ... . حتی بعضیاشون تو مدرسه های خودمون هستن. اما راقعا توی 5 سال درس خوندنم تو سمپاد، فهمیدم که سمپادیا خیلی چیزا رو بهتر از ادمای عادی درک می کنن.
من اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفته بودم، که یادم نیست کجا بود، اما دوباره میگم.
من اصلبا مغرور نیستم و برای آدمای مغرور واقعا متاسفم...
اما عدم داشتن غرور نباید مانع شناختن شخصیت خودمون بشه.
ما از درصد زیادی از جامعمون بیشتر می فهمیم. این یه حقیقته و باید حقیقتا رو فهمید و قبول کرد. اما این باز هم دلیلی برای فخر فروشی نخواهد بود.
صرفا دونستن ارزش و لیاقت خودمونه.من کاری به تیزهوش بودن یا نبودن، ندارم. اما اگر اطرافمونو ببینیم، می فهمیم که خیلیا راحت ترین، چیزهایی رو که ما مثل آب خوردن می فهمیم، نمی فهمن. چه توی مسایل درسی یا مسایل اجتماعی، شخصیتی و ... . حتی بعضیاشون تو مدرسه های خودمون هستن. اما راقعا توی 5 سال درس خوندنم تو سمپاد، فهمیدم که سمپادیا خیلی چیزا رو بهتر از ادمای عادی درک می کنن.