فرمایش ما کاملا متین! ولی هرکی دانشگاه رفته میگه تو دانشگاه سمپادی ها مشخص اند! اصلا از دور برق میزنن(البته نه همشون مسلما) اما معمولا سمپادی ها تو همون دانشگاه هم هم دیگه رو جذب میکنن. چون نوع دیدگاهشون شبیه به هم میشه چون تو یه جور دبیرستان درس خوندن که بقیه توی این جو نبودن.به نقل از sh@zde :نکته 1:شمپادیای عزیزی که خیلی خودشونو قبوا دارن یادشون نره پدر مادرای خودشون سمپادی نبودن.پس قاعدتا سمپادیا نباید خیلی باهوش یا با فرهنگ باشن اگه به این چیزا باشه !
نکته 2 : من یه زوج می شناسم که یکیشون سمپادیو اون یکی غیر سمپادیه.خیلی زندگیشون عالیه.همینجوریم دارن پیشرفت می کنن
نکته 3 : من قبلا هم گفتم چرا شما فکر می کنید هرکی تو سمپاده هوشش تیر آهن می بره و هرکی غیر سمپادیه بویی از فرهنگو تمدن نبرده ؟
یعنی مدرسه های شما همه دانش آموزاتون به معنای واقعی تیزهوشن ؟ همه تو یه سطح از فرهنگین ؟همه صبح تا شب در حال تفکرن ؟همه بلدن فکر کنن؟
سمپادی بودن حتی آخرین ملاک هم نیست وقتی زندگی واقعی در بحث باشه.به نقل از sh@zde :خوب خیلی از بچه های قوی جذب مراکز سمپاد می شن.و از سمپاد استفاده می کنن واسه تقویت استعداداشون.پس تو مراحل بعدیم متمایز میشن.این درسته منم موافقم.اما صرف سمپادی بودن حداقل تو این سالای اخیر نمی تونه ارزش آدمو تعیین کنه.درسته کسی که خوبه تو سمپاد می تونه بهترم بشه.اما بیرون از سمپادم افراد قوی تربیت می شن.مسئله اینه توی انتخاب آدم باید بر اساس ارزشها و توانایی های فرد باشه.که این ارزشها می تونه تو وجود هر کسی باشه.
در واقع حرف من اینه سمپادی بودن آخرین ملاکیه که میشه بهش نگاه کرد.یعنی اگه از طرف مطمئن شدی.میشه به عنوان اطمینان خاطر اون آخر سمپادی بودنشم در نظر گرفت.نه این که از اون اول به دیدگاه آدم جهت بده
من حرفام بیشتر با کسایی بود که سمپادی بودنو عامل خیلی مهم و از اصلی ترین ملاکا می دونن .مگر نه حرف شما درسته.به نقل از M.Y.B.Q :سمپادی بودن حتی آخرین ملاک هم نیست وقتی زندگی واقعی در بحث باشه.
این هارو داریم به صورت جامع و آماری میگیم نه تک فرد.
بحث این نیست که سمپادیا باهوش ترن یا با فرهنگ تر...بحث اینه که روش آموزش وقتی متفاوت باشه ارزش های متفاوتی برای یک فرد به وجود میاد.به نقل از sh@zde :نکته 1:سمپادیای عزیزی که خیلی خودشونو قبول دارن یادشون نره پدر مادرای خودشون سمپادی نبودن.پس قاعدتا سمپادیا نباید خیلی باهوش یا با فرهنگ باشن اگه به این چیزا باشه !
نکته 2 : من یه زوج می شناسم که یکیشون سمپادیو اون یکی غیر سمپادیه.خیلی زندگیشون عالیه.همینجوریم دارن پیشرفت می کنن
نکته 3 : من قبلا هم گفتم چرا شما فکر می کنید هرکی تو سمپاده هوشش تیر آهن می بره و هرکی غیر سمپادیه بویی از فرهنگو تمدن نبرده ؟
یعنی تو مدرسه های شما همه دانش آموزاتون به معنای واقعی تیزهوشن ؟ همه تو یه سطح از فرهنگین ؟همه صبح تا شب در حال تفکرن ؟همه بلدن فکر کنن؟
شاید ولی در کل زیاد ربطی نداره.به نقل از M.Rokni :آیا شما ترجیح می دهید با یک سمپادی ازدواج کنید؟
می دونم که این سوال یه ذره(هفت-هشت سال!) زوده ولی حتما همه به این موضوع فکر کردین.
به نظر شما بچه ایکه پدر و مادرش(هردو) سمپادی بوده اند باهوش تر از بچه ایست که فقط یکی از والدینش در مراکز سمپاد درس خوانده اند؟
و به نظر شما آیا بچه ایکه به همین ترتیب در نسل پنجم به دنیا می آید انیشتین خواهد شد؟
کاملا مخالفم...به نقل از اخوی! :مردها دوست ندارن زنشون بهشون زور بگه،یا ادعای برتری کنه
اون حس حاکمیتشون رو ازشون میگیره.
دخترای فرزانگانی خب خیلی غرور دارن.
پس دخترا به عنوان یک نصیحت این رو از من داشته باشین:
اگر دنبال شوهر سمپادی می گردین افاده و طاقچه با لا و ناز و ادا رو بذارین کنار فروتن باشین!
وگرنه صدتا از این خنگولای بساز بعض نوابغ نسازه!
تو زندگی دیفرانسیل و مشتق نمی خوایم حل کنیم که!
کار و بخور و بخواب و بچه بیار و...!!! زن تیزهوش نمی خواد!
کلا گفتم بدونین!
زن تیز هوش فقط با مرد تیز هوش میسازه..مرد تیزهوش مردیه که درک کنه و این نظرات رو نداشته باشه.هرچنذ دوست ندارن زور بشنون ولی این دلیل نمیشه که شخصیت تیزهوشانه؟! ی یک دختر بد باشه.اتفاقا فقط مردی میتونه با این کنار بیاد که از جهت هوش و شرایط اجتماعی برتر باشه.اینی که شما میگی مربوط به افراد خنگه(بلانسبت شما!) که میبینن زنشون خیلی خفنه خودشون هیچی نیستن بد حرص میخورن حسودیشون میشه.اگه طرف خودش برتر باشه همه چی حله..به نقل از اخوی! :مردها دوست ندارن زنشون بهشون زور بگه،یا ادعای برتری کنه
اگر دنبال شوهر سمپادی می گردین افاده و طاقچه با لا و ناز و ادا رو بذارین کنار فروتن باشین!
کلا گفتم بدونین!
چرا ضد و نقیص میزنین؟به نقل از اخوی! :مردها دوست ندارن زنشون بهشون زور بگه،یا ادعای برتری کنه
کلا گفتم بدونین!
خوب دو نفر تیز هوش هم میتونن این جوری باشن که پیره 6 سال بزرگ تر باشه! نمیشه؟ کی گفته وقتی میگیم تیزهوش منظور هم سنه؟به نقل از اخوی! :خب اروشا نکته ظریفی رو از پست من بیرون کشید.
خب اولا من اون حس حاکمیت رو ندارم،
ولی اکثرا دارن
بعدشم همین طوریش عقل زن بیشتر از مردهای همسنشه
حالا تیزهوشم باشه
دیگه هیچکی رو آدم حسابه نمی کنه
ولی توی زندگی آدم باید غرورش رو بذاره کنار،رقابت رو بذارن کنار،باید یکی بشن
نه اینکه خودشون رو به رخ هم بکشن.
از اونجایی که تو ایران مرد از زن خواستگاری می کنه
اگر زن غرور و کبر نشون بده
خوب رفتار مردونه بروز داده
مردا هم خوششون نمیاد
چرا؟
چون مرده اومده خواستگاری یک زن،
نیومده خواستگاری یک مرد گردن کلفت مثل خودش که!
خانم ها باید ناز داشته باشن
مردها هم باید اون ناز رو خریدار باشن
ولی سرکوفت و من من کردن کارها رو خراب می کنه
الان دوتا دختر و پسر همسن تو همین سایت در نظر بگیرین
دختره دید عمیق تری به زندگی داره تا پسره
پسرا کلا شاد ترن!
به خاطر همین دخترا با یکی چندسال بزرگتر ازدواج کنن بهتره
تا هم سطح اونا فکر کنه
بچه بازی درنیاره!
عجبا! خوب همین دختره سمپادی با پسر مدرسه عادی هم بخواد دوست بشه همینه!به نقل از اخوی! :نگفتین همسن
ولی تو مدارس بچه ها معمولا به همسن هاشون کار دارن!
شما ببین اکثر اون هایی که از پسرها با دخترها دوست هستند از میان همسن هاشون دوستشون رو انتخاب کردن!
در مورد این پست 2 قرن و اندی پیش :به نقل از atena.a :توی مدارس ما یاد میدن که خودتو متفاوت بگیری از بقیه.خودتو جدا بدونی .والا اگه این درست بود توی کشور های پیشرفته هم احتمال قوی مدرسه ی مخصوص تیزهوشا داشتیم. مهم نیست سمپادی باشه یا نباشه مهم اینه که آدم باشه به معنای واقعی. اصلاح نژاد هم من بهش اعتقاد ندارم.یه فرد باهوش میتونه از محیط تاثیر بگیره و خودشو فنا کنه. البته به این معتقدم کبوتر با کبوتر باز با باز :-$
راستش من از مدرسمون هیچ وقت خوشم نیومد.به خاطر همین چیزاش .به نقل از shieldshadow :نه به نظرم خوب نیس چون عاشق یه سمپادی شدن بعد ازدواج کردنو بچه دار شدن کلا بدبختی میاره برا جامعه از جمله :
1. به کسی بر نخوره آقا اصلا من خودمو میگم ول یخب اکثرمون آدمای مغرور هستیم و عاشق یه سمپادی شده پدر طرفو در میاره چون خیلی باست ناز بکشه و .... (نمونه همین اسم تاپیک آخه مگه ما نژاد برتر جامعه ایم که با ازدواج ما نژاد بشذ اصلاح شه خب همین نژاد پرستی هم نمونه ای از از خودراضی بودن دیگه دروغ می گم ؟؟؟ [-( [-( [-()