قصد توهین ندارمابه نقل از Taylor :من 4-5 ساله تو این محیطم و اینو کاملا احساس کردم که تقریبا" همه ی بچه ها خیلی با استعدادن! البته یک سری استثنا هم وجود داره!!!
نمره بالا گرفتن تو ادبیات آسونه و کسی با ضریب هوشی زیر 100 هم میتونه این کارو انجام بدهبه نقل از mehrnOoosh :کی میگه ادبیات هوش سرشار میخواد!!!!!
چرته
ادبیات یه درس مزخرف حفظیه ^-^
خداییش از رک بودنت کفیدم.عالی بود.پسرا یه کف به افتخارشبه نقل از گل بهار :الان وضع طوریه که اصلا ازدواج صحیح نیست...انصافا تهاجم فرهنگی انقدر خوب عمل کرده که الان 90 درصد دخترا حاضر نیستن به قابلمه دست بزنن چه برسه به غذا پختن...
حالا دیگه دخترای سمپادی از اونا هم بدتر....فکر میکنن تافته ای جدا بافته هستند......واقعا کدوم پسری انقدر احمقه که بیاد با این دخترا اون هم از نوع سمپادی ازدواج کنه؟
زن ها حق دارند درست.اما مرد ها هم حق دارند دیگه!وقتی زنها حق دارن کار خونه نکنن که اون کار یه جانشین واقعی داشته باشه.فست فود و امثالش که نشد غذا.......
تازه هیچی جای شیر مادر رو نمی گیره...................
به نقل از آبجي مرضيه :ببينيد اگه يه سمپادي با غيره سمپادي ازدواج كنه بچشون احتمال داره باهوش بشه
اگه دوتا سمپادي باشن بچشون باهوش ميشه و ازو اونجايي كه غيره باهوشا باهم ازدواج ميكنن و جامعه ي اماريه بيشتري دارن در نهايت به ضرره جامعس![]()
کجای سمپادیا مغروره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا جایی که من دیدم کار اینا اصلن به روابط اجتماعی نمیرسه که بخواد غرور توش باشهبه نقل از pishiye-sampadi :سمپاد جماعت مغروره اگه دوتا مغرور باهم 24 ساعت زندگی کنن تا زور خودشونو به اونیکی نشون ندن خنک نمیشن
طلاق اخرشه
اتفاقا اصلا این طور نیسبه نقل از مُحسن..! :هوش یه مبحث نیست که بیایم به این صورت و به طور کلی در موردش بحث کنیم و بگیم مثلا آدم باهوش همه جا خودش رو نشون میده. نه هوش ها متفاوت هستند، تقریبا همه کسایی که ما تو مدرسه هامون به اسم باهوش میشناسیم به خاطر درس یا .. دارای هوش ریاضی هستند، چه بسا تو خیلی از موضوعات دیگه مثل هنر و موسیقی، هوش اجتماعی و .. ضعیف باشند من خودم هم نمونه های بسیاریش رو دیدم.
یه پارادوکس هم همیشه در ذهن من بوده، یک فرد باهوش هیچوقت پاش رو توی سمپاد نمیزاره.
از یه چیز سمپاد خوشم میاد اونم همینه دست گلش درد نکنه !به نقل از .!؟ :اگه قرار به انتخاب باشه سمپادی ترجیح میدم!
بعدش ممکنه بچه ی 2فرد سمپادی برتر نباشه از نظر هوشی!اما انگیزش بیشتر میشه!
تازه قبلا شنیده بودم برا همینم هست که مراکز سمپاد رو کنار هم میسازن :P
که بچه ها همدیگه رو ببینن !عاشق هم شن!انیشتین بیاد بیرون!!!(بعد از ازدواج) :P