ISO9002 کاربر فوقحرفهای ارسالها 947 امتیاز 1,655 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر 2011/1/21 #21 پاسخ : نون بگیرم ... ؟ نفت بخرم ... ؟ نمیدونم چرا تو این فروم توی هر تاپیکی که می بینی دعواس.... ویرایش: خب نیس!!! به بحثتون ادامه بدید.
پاسخ : نون بگیرم ... ؟ نفت بخرم ... ؟ نمیدونم چرا تو این فروم توی هر تاپیکی که می بینی دعواس.... ویرایش: خب نیس!!! به بحثتون ادامه بدید.
Kinder کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 434 امتیاز 2,318 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی عمران/جامعهشناسی 2011/1/21 #22 پاسخ : نون بگیرم ... ؟ نفت بخرم ... ؟ به نقل از سعید آرزومند : نمیدونم چرا تو این فروم توی هر تاپیکی که می بینی دعواس.... کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چرا تو این فروم هر بحثی رو که می بیند فکر می کنید دعواس !!!
پاسخ : نون بگیرم ... ؟ نفت بخرم ... ؟ به نقل از سعید آرزومند : نمیدونم چرا تو این فروم توی هر تاپیکی که می بینی دعواس.... کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چرا تو این فروم هر بحثی رو که می بیند فکر می کنید دعواس !!!
marlik کاربر حرفهای ارسالها 519 امتیاز 717 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی صنایع - صنایع 2011/1/21 #23 پاسخ : نون بگیرم ... ؟ نفت بخرم ... ؟ بحث بار ِ ادبی نداره اما بار ِ انتقادی از دیدگاه های ِ خواننده و نویسنده داره به حاشیه رونده نشه
پاسخ : نون بگیرم ... ؟ نفت بخرم ... ؟ بحث بار ِ ادبی نداره اما بار ِ انتقادی از دیدگاه های ِ خواننده و نویسنده داره به حاشیه رونده نشه
STEDERKA کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی بناب شهر بناب 2011/2/12 #24 ...درد من درد من... درد من تنهایی من نیست ... بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت... بی عرضگی را صبر... و با لبخندی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند... :-ss
...درد من درد من... درد من تنهایی من نیست ... بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت... بی عرضگی را صبر... و با لبخندی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند... :-ss