- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : برنامه ریزی و زمان بندی برای المپیاد
سلام. خیلی ممنون.
در مورد آزمایشگاه : اتفاقا" همین یه مورد رو این آقا که نقره داره خیلی قوی نیست. اصلا" به خاطر سوتی تو امتحان آزمایشگاه نمره اش اومده پایین نقره شده. سوال مدار الکتریکی توی یه جعبه در بسته ....
به نقل از nima-m :خوب، شما خیلی خوب خوندی ظاهرا! امیدوارم این هایی که گفتی رو عمیق کار کرده باشی، چون اگه خوب کار کرده باشی، بیشتر راه رو رفتی.
چند تا توصیه فقط من می کنم بهتون.
برای مکانیک من فاولز رو نخوندم، ولی کلپنر رو چرا. سعی کنید همه ی تمرین های کلپنر رو خودتون حل کنید.(ترجیحا اگه حل المسائل دارید، نابودش کنید!) اگه میبینید احیانا توی مبحثی خاص نمیتونید تمرین حل کنید، یه سر به هالیدی بزنید و تمرین های اون بخش رو حل کنید. تمرین های هالیدی هر قدر هم که به نظرتون آسون باشه، باز هم به علت زیاد بودن و تنوعشون، نکات خوبی برای حل مساله داره. تمرکزتون رو هم بیشتر روی چهار فصل اول کلپنر بذارید. فصل 6 رو هم که خوندید بد نیست(من خودم هم خوندم) ولی خیلی خیلی بعیده که سوال بدن از اون بخش.
برای الکترو هم من خودم با نثر نایفه اصلا نتونستم کنار بیام. برای همین گریفیث خوندم. مثال های نایفه خیلی خوبه، ولی تمرین های گریفیث هم عالیه. برای همین چون شما وقت دارید، پیشنهاد می کنم گریفیث رو هم تا پایان فصل چهار بخونید و همه ی تمریناشو حل کنید.
این کتاب ها رو هم من پیشنهاد می کنم که حل کنید:
ایرودوف مکانیک(ریاضی تون رو قوی می کنه)
ایرودوف الکترو(بعضی بخش های واقعا آشغاله، ولی مدار هاش رو اگه حل کنید خیلی خوبه. به خصوص برای مرحله دو. شما که وقت دارید البت همه اش رو حل کنید!)
اپتیتیود(کتابی است بس شهودناک! سوال های خیلی قشنگ داره. ریاضیش هم خیلی خیلی سبکه.)
تقریب اختلال هم بد نیست اگه بخونید. فقط کتابه غلط زیاد داره. ولی در کل خوبه. سوال هاش هم اکثرا سوال دوره هست.
خوبه که یه نفر رو در دسترس دارید، هر چی سوال داشتید رو پس میتونید بپرسید ازشون!
در نهایت:
1.آزمایشگاه: این بخش از دوره واقعا مهمه. نزدیک به 30-35 درصد نمره ی دوره تون مربوط به آزمایشگاهه. برای همین سعی کنید هر جور که شده از اون دوست المپیاد رفته تون بخواید که براتون درباره ی آزماشگاه دوره صحبت کنه و راه آزمایش کردن رو بهتون یاد بده. آزمایش دوره با اون چیزی که قبلا از آزمایشگاه در تصور داشتم خیلی فرق داشت. برای همین باید سعی کنید حتما قبل از دوره آزمایش های دوره رو گیر بیارید و حتما انجام بدید.
2.سوال های دوره رو، به خصوص دوزه های اخیر رو از الان حل نکنید. الان زوده. اگر هم حل می کنید ترجیحا برای قدیمی تر از هشتاد رو حل کنید. سال بعد هم تا آخرین دوره رو حل نکنید. 4-5 دوره رو بذارید برای توی دوره چهل که از آمادگی دور نشید.
3.سوال های مرجله یک و دو رو از الان حل نکنید. قبل از هر مرجله، به مدت یک تا یک و نیم ماه، درس های سنگین و کلپنر و گریفیث و تقریب رو بذارید کنار، و فقط سوال های اون مرحله به همراه سوال های آسون مثل دوره درسی فیزیک رو حل کنید. خیلی این مهمه. برنامه ریزی کنید که ترجیحا همه ی دوره ها رو بزنید.
اگه سوالی بود بپرس!
اگه چیزی یادم اومد میگم!
سلام. خیلی ممنون.
در مورد آزمایشگاه : اتفاقا" همین یه مورد رو این آقا که نقره داره خیلی قوی نیست. اصلا" به خاطر سوتی تو امتحان آزمایشگاه نمره اش اومده پایین نقره شده. سوال مدار الکتریکی توی یه جعبه در بسته ....