• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و مشاوره برای المپیاد فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Master King
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و مشاوره‌ی برنامه ریزی برای المپیاد فیزیک

از وقتی که دبیر فیزیکمون گفته من با استعدادم دیگه جدی دارم المپیاد می خونم.
حالا می شه به منم بگین که چی کار می کنین؟

واتس اپ که دارین؟
شمارتون رو پ.خ کنید
که ادتون کنم به گروه

سلام
دوستان می خواستم بدون برای سوالای هالیدی و بلت و... اینکه بیام مثلا فقط سوالای زوجو بزنم تو هر کتاب و در عوض دو تا کتابو بخونم بهتره یا همه ی سوالای هالیدی بزنم و بخونم؟

بعدشم،تو المپ فیزیک سوالا که میدن مثل هالدی و ... هست یا مثل سوالای دوره درسی (جلد 4) هستش؟

به نقل از Farzin2x :
سلام
دوستان می خواستم بدون برای سوالای هالیدی و بلت و... اینکه بیام مثلا فقط سوالای زوجو بزنم تو هر کتاب و در عوض دو تا کتابو بخونم بهتره یا همه ی سوالای هالیدی بزنم و بخونم؟

بعدشم،تو المپ فیزیک سوالا که میدن مثل هالدی و ... هست یا مثل سوالای دوره درسی (جلد 4) هستش؟

مگه چقدر وقت گیره؟ هردوتا کتابو همه سوالاشو حل کن! هرچی بیشتر حل کنی به نفع خودته
مرحله اول در حد هالییدی! مرحله دوم تو رنج سوالا کلپنر و دوره هم که سوالا دوره رو بنگاه

سلام دوستان
به یه معضلی که برخوردم اینه که واقعا هالیدی برای خسته کننده شده واقعا
به نظرتون خیلی بد میشه بدون خوندن بقیه ی الکترومغناطیس برم سراغ گریفیث؟ تا الان بار و میدان و گاوس و پتانسیل رو خوندم
ریاضی هم مسلطم تا حدودی فقط اینکه کرل و دیوژانس رو از کجا یاد بگیرم؟

به نقل از kh@zan :
سلام دوستان
به نظرتون خیلی بد میشه بدون خوندن بقیه ی الکترومغناطیس برم سراغ گریفیث؟ تا الان بار و میدان و گاوس و پتانسیل رو خوندم

من تجربه زیادی ندارم ولی طبق چیزی که خودم خوندم گریفیث خیلی سطحش بالاس هالیدی رو باس قورت داده باشی

به نقل از kh@zan :
سلام دوستان
سلام .

خداروشکر منبع به غیر هالیدی زیاده و اگه خسته شدید میتونید راحت منبعتون رو عوض کنید . گریفیث همون طور که در بالا گفتن منبع به نسبت دشواریه و خوندن و فهمیدنش نیازمند دقت و وقت بسیاری است که البته بسیار کتاب زیباییه و مطالب رو خیلی خوب توضیح داده .
اونقدری هم که از هالیدی خوندید برای شروع کردن گریفیث کافیه . برای ریاضیاتش هم کافیه همون فصل اول هالیدی رو بخونید . میتونید اون فصل ریاضی کلپنر و یا فصل اول ارفکن رو هم برای تمرین بیشتر نگاه بندازید .

سلام! من واقعا اطلاعاتم درباره ی المپ فیزیک در حد صفره ولی با این وجود هر آغازی با اولین قدم شروع میشه دیگه ( چی گفتم ) در هر حال ... می خواستم به عنوان اولین سوال بدونم که منی که الان دومم باید از کجا واسه فیزیک خوندن شروع کنم و بعدشم اینکه خیلی دیره الان؟؟؟ البته فک نمی کنم زیاد دیر باشه چون مباحثی که بچه ها داشتن تو تاپیک منابع ازش حرف می زدنو من اصن نمی شناختم فک کنم تازه قراره ساله دیگه بخونم. با همه ی این اوصاف من چون تازه امسال فهمیدم خیلی خوب فیزیکو می فهمم تصمیم گرفتم پا در وادی المپش بذارم. حالا به نظرتون از کجا شروع کنم و اگه منظم بخونم تا کی می تونم مباحثو مسلط بشم ؟ سطح مباحثش خیلیییی بالاتر از مباحث درسیه؟؟

به نقل از justkamand :
سلام! من واقعا اطلاعاتم درباره ی المپ فیزیک در حد صفره ولی با این وجود هر آغازی با اولین قدم شروع میشه دیگه ( چی گفتم ) در هر حال ... می خواستم به عنوان اولین سوال بدونم که منی که الان دومم باید از کجا واسه فیزیک خوندن شروع کنم و بعدشم اینکه خیلی دیره الان؟؟؟ البته فک نمی کنم زیاد دیر باشه چون مباحثی که بچه ها داشتن تو تاپیک منابع ازش حرف می زدنو من اصن نمی شناختم فک کنم تازه قراره ساله دیگه بخونم. با همه ی این اوصاف من چون تازه امسال فهمیدم خیلی خوب فیزیکو می فهمم تصمیم گرفتم پا در وادی المپش بذارم. حالا به نظرتون از کجا شروع کنم و اگه منظم بخونم تا کی می تونم مباحثو مسلط بشم ؟ سطح مباحثش خیلیییی بالاتر از مباحث درسیه؟؟
نه سال دوم دیر نیست....خیلیا سال دوم شروع میکنن و خوب پیش میرن....فقط دگ باید زحمت بکشی.....از همه چیز بزنی.....از اقای پرتوی کمک بگیر خیلی خوب راهنمایی میکنن...پارسال هم ایشون منو راهنمایی کردن

به نقل از خوشال...! :
نه سال دوم دیر نیست....خیلیا سال دوم شروع میکنن و خوب پیش میرن....فقط دگ باید زحمت بکشی.....از همه چیز بزنی.....از اقای پرتوی کمک بگیر خیلی خوب راهنمایی میکنن...پارسال هم ایشون منو راهنمایی کردن
آقای پرتوی؟ یه ذره بیشتر معرفی می کنی ایشونو؟ شاید نشناختنشون خیلی ضایع باشه ولی خب چی کار کنم؟! :D

Back
بالا