• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اورجینال یا کپی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نرم افزار های خارجی رو به صورت اورجینال تهیه میکنید یا کپی ؟

• اورجینال

رای‌ها: 11 26.2%
  • کپی

رای‌ها: 31 73.8%

• رای‌دهندگان
    42

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
سلام! ;D

به نظر شما بهتره آدم نرم افزارا رو اورجینال بخره یا با قیمت خیلی ارزونتر کپیشو؟خودتون جیکار میکنین؟!

• لایک
امتیازات: L.E
پاسخ : اورجینال یا کپی؟

اگه تو ایران باشی 100 درصد کپی
من ماهانه 40 تومن بهم میدن اگه قرار باشه اصلشو بخرم 10 سال میبره تا برنامه ها رو کامپیوترم نصب شه کاملو ازش استفاده کنم
ولی تو کشوری مثل امریکا در امدشون بالاتره نسبت به ایران واسه همین مشکلی ندارن که اصلی رو بخرن
من خودم دوس داشتم اصلی رو استفاده کنم ولی نمیشه کپی استفاده میکنم :(

بستگی داره. یه چیزی مثل انتی ویروس که نیاز به update شدن داره رو باید اصل خرید ولی اصلا نمی ارزه بخوای بازی هری پاترو 50 تومن پول بالاش بدی!

من كه هميشه فقط كپي.
شده همون كپيشم چند نفري بخريم باز خودمون كپي كنيم.
البته گاهي اوقات اصل لازمه.

بهترین کار اینه که آدم کلا بره سراغ نرم‌افزار های متن باز که بعدا عذاب وجدان استفاده از نرم‌افزار کرک شده رو نگیره !

اگه خيلي گرون باشه كپي ولي اورجينالو عشقست!!! ;D

درستش كه اوريجيناله. اينجوري هم نيست كه تو آمريكا ملت درآمدشون انقدر بالا باشه كه اونا بخرن و ما نخريم. مثلا تنها جايي كه تو دنيا براي چهار تا افكت ساده و كراپ و ريسايز از فتو شاپ استفاده مي كنن اينجاست. هزار و يكي نرم افزار رايگان و اوپن سورس هست براي اينكار. و همچنين كلي ابزارك آنلاين. فتوشاپ رو معمولا فقط گرافيست هاي حرفه اي و استوديو ها استفاده اش مي كنن و براي همين هزار دلار ميدن. چون كارشونه. يه جاي آفيس هم اوپن آفيس هست. اگه بخوايم ميتونيم كارمون رو راه بندازيم.

فقط باید کپی بخری ....................اصلا تو ایران خرید نرم افزار اورجینال حرامه!!!!!!!!!!!

من خودم اوپن سورس اگه کارمو را بندازه کارمو می کنم !
ولی اگه نشه ! کپی !

تو ایران که باید همون کپی رو بخری چون اگه بخوای اورجینال بخری حداقل 50 تومن پیاده میشی
در ضمن تو بعضی شهر ها گیر اوردن نسخه ی اورجینال خیلی سخته

Back
بالا