• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اورجینال یا کپی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نرم افزار های خارجی رو به صورت اورجینال تهیه میکنید یا کپی ؟

• اورجینال

رای‌ها: 11 26.2%
  • کپی

رای‌ها: 31 73.8%

• رای‌دهندگان
    42
پاسخ : اورجینال یا کپی؟

چه فرقی میکنه جفتش یکیه تو ایران مثلا بازی PES رو از کجا میارن ایران تو تحمیله بهش نمیدن اورجینالش رو پس یه شرکتی مثل لوح زرین میه دزدی اونو کپی میکنه 4 تا چیز بهش اضافه میکنه مثل اسمش پایین صفحه بعد میفروشه ^#^ ^#^ ^#^ ^#^

بازی اورجینال تو ایران هم هست ولی خریدار نیست
الان هم واسه کنسول ها و هم واسه PC بازی اورجینال هست
ولی گرونه ، ما ها هم که عقلمون رو از دست ندادیم که یه بازی با قیمت 3 تومان رو با یه 40 تومنی عوض کنیم

به نقل از solton :
بازی اورجینال تو ایران هم هست ولی خریدار نیست
الان هم واسه کنسول ها و هم واسه PC بازی اورجینال هست
ولی گرونه ، ما ها هم که عقلمون رو از دست ندادیم که یه بازی با قیمت 3 تومان رو با یه 40 تومنی عوض کنیم
آخه تا وقتی کپی هست کی میره اورجینال بخره :-$ :-$ :-$

فقط کپی
حالی که تو استفاده کردن از کپی هست تو اصلش نیست. ;D

من که دانلود میکنم :-"

ضمن بحث تو نظر سنجی هم شرکت کنید لطفا ;;)

خب بستگی داره چی باشه مثلا برنامه های مک و ویندوز اصولا زیاد ارزون نیستن و خریدنشون برای ماهایی که توی ایران زندگی میکنیم به صرفه نیست ولی اپلیکیشن اصل خیلی خیلی بهتره. حتی با خریدن بعضی نرم افزار ها از سازندشون حمایت میکنیم

به نظر من به خود نرم افزار بستگی داره چون امروزه شرکت ها کاری میکنن که اگر نرم افزار کرک شد درست کار نکنه هر چند که به ظاهر داره درست کار می کنه شرکتی که نرم افزار انتی ویروس می سازه خودش خدای امنیته پس میتونه کاری کنه که نرم افزارش خوب کار نکنه یا سرعت رو بیاره پایین چون نرم افزار کرک شده مثلا کاری می کنه که نرم افزار در حالت ترایال به جای مثلا 30 روز خیلی بیشتر کار کنه شرکت سازنده هم بین نسخه ترایال و اوریجینال تفاوت هایی قائل میشه البته اگر نرم افزار با یه سریال فعال بشه هیچ مشکلی نداره ولی امروزه شرکت ها فعال سازی هاشون رو اینترنتی کردن در نتیجه اکثر نرم افزار ها برای استفاده مجانی نیاز به کرک یا فایل هایی از این قبیل دارن که خیلی امنیتی نیست البته اگر پول داشته باشین نرم افزار اوریجینال خیلی بهتر هست مثلا یه نرم افزار مثل افیس که حدودا 1 میلیون قیمت داره بهتره کرک بشه تا خریده بشه پس همه چی به خود نرم افزار بستگی داره نرم افزار هایی مانند انتی ویروس ها ، نرم افزار های امنیتی ، نرم افزار های تخصصی و نرم افزار های پیچیده محاسباتی بهتره اوریجینال باشن.

• لایک
امتیازات: JB

نرم افزاری وجود نداشته که من دانلود نکنم!میدونم حرکت اخلاقی ای نیست ولی برم اوریجینالی رو بخرم که ایرانیا کپ زدن و به اسم اوریجینال میفروشن؟

در ایران
فقط کپی
کی میاد پول بده به یه نرم افزار وقتی با کپیش کارش راه میفته اونم تو ایران
در خارج از ایران
برای یک ایرانی بازم کپی واقعا سخته واسه یه ایرانی که نرم افزار رو رایگان استفاده می کرده بره ؟؟؟؟؟؟$ پول بده !!!
:-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss

Back
بالا