به نقل از ROZHIN kocholoo :بعد از یه سال اومدم خیر سرم فعالیت کنم
انتظار داشتم انجمن یکم خلوت شده باشه اما نه تا این حد هر دو روز یه بار یه پست میاد توش
اونقدرا شاخ نیستم تو المپ کام اما تا حدی بتونم فعالیت میکنم
دوستان دست به دست هم دهیم به مهر اینجا رو کنیم آباد
یه روزگاری انجمن المپ کام از بقیه المپا شلوغ تر بود الان مورچه هم رد نمشه
اول پاشين بياين بگين چجورى شروع كنيم المپ خوندن. ""به نقل از علــی[میم] :خودایی من هر وخت یادم میاد اینجا خلوت تر از بقیه جا ها بوده
ولی اوهوم اوهوم ، پیشنهاد پلیز ، یه کاری بکنیم ، ملت دستون میخوره میان اینجا ، اونم شانسی
دوستان نظر بدین ، یه دوره ، سوال امتیازی میزاشتیم ، یکی دیگه حل میکرد ، دوباره این کارو کنیم عایا ؟
به نقل از صَواع. :اول پاشين بياين بگين چجورى شروع كنيم المپ خوندن. ""
بالايى: خيلى موافق م آقا. :د
سال اول آدم هی از این شاخه به اون شاخه می پره. از این المپیاد به اون المپیاد .به نقل از ـفاتــــ :بیاین گروه پشتیبانی سال اول دبیرستانیایی که میخوان المپ بخونن بزنیم.
درستشم همینه (به نقل از ـفاتــــ :پس ولش کنین بزارین همینجور خلوت باشه که چند هفته نیومدی بشه مطالب رُ خوند
کامپیوتری بازی رو خوب گفتی :دبه نقل از علــی[میم] :آغا ینی چی ، شوما چرا اینقد کامپیوتری بازی در میارین ؟ والا ما همسن شوما بودیم روزی کم کم 5 تا پست پر محتوا میزاشتیم خودمون کف میکردیم
مهسا حمایت ...
آغا من هنوزم منتظرم نظرتونو در مورد ، اون حرکت سوال امتیازی که نمونش الان تو هوش و خلاقیتم هست ، بگین و اینا
من یه گله ای از همین تریبون می کنمبه نقل از amoo.majid :کامپیوتری بازی رو خوب گفتی :د
آقا من که گفتم پایهم، شوما سوال بذارید اگر جواب داده نشد من رو بن کنید
نخیرم یادمه دو سال پیش حتی شیمیا بهمون حسودی میکردن که چقد تاپیکتون فعاله :پیبه نقل از علــی[میم] :خودایی من هر وخت یادم میاد اینجا خلوت تر از بقیه جا ها بوده
ولی اوهوم اوهوم ، پیشنهاد پلیز ، یه کاری بکنیم ، ملت دستون میخوره میان اینجا ، اونم شانسی
دوستان نظر بدین ، یه دوره ، سوال امتیازی میزاشتیم ، یکی دیگه حل میکرد ، دوباره این کارو کنیم عایا ؟
به نقل از ROZHIN kocholoo :عاغا من پیشنهاد دارم
سطح بندی کنیم سوال بذاریم(مقدماتی-خفن)آخه این سوالات و مسابقاتی که میذارین فقط دو سه نفر میان حل میکنن و سوال میذارن به اولا هم میدون بدیم
بعد همه سوال بذاریم از هر نوعی استراتژی های مختلف بچه هایی که در حال خوندن هستن بیان جواب بدن با امتیازم باشه
بعد امپیادیا بیان سوالاشونو بپرسن دیگه اگه تو کلاس هم سوالی حل میشه یا سوالی پیدا میکنن جالبه بیان بذارن دیگه حتی اگه خودشون حل کرده باشن
آخه منی که دو سال از المپ فاصله داشتم بیام چی بپرسم؟تازه 90% مطالب یادم رفته.بیاین یکی دوتا پست بذارین بلکه ما هم فکر کنیم بیشتر از این فاصله نگیریم #-o
نخیرم یادمه دو سال پیش حتی شیمیا بهمون حسودی میکردن که چقد تاپیکتون فعاله :پی