• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روش های مطالعه عربی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع star72
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه سر كردن با عربي!

من حس ميكنم علت خيلي از اين بد اومدنا اين باشه كه هي تو گوشمون خوندن "عربي سخته، عربي موخرفه، عربي فلان". در حالي كه عربي مث همه ي زبونا قشنگياى خودشُ داره، ادبيات خودشُ داره. اگه انقط فك نكنيم كه "عربي مزخرفه"، راحت تر ياد ميگيريم.

به نقل از نرگس¹ :
من حس ميكنم علت خيلي از اين بد اومدنا اين باشه كه هي تو گوشمون خوندن "عربي سخته، عربي موخرفه، عربي فلان". در حالي كه عربي مث همه ي زبونا قشنگياى خودشُ داره، ادبيات خودشُ داره. اگه انقط فك نكنيم كه "عربي مزخرفه"، راحت تر ياد ميگيريم.
آره همینطوری هس
ولی خداییش راه افتادن و استارت زدن توش یکم سخت تره!!!

به نقل از Bahar.no :
نه :o :o
بدبخت شدم
من که شریف قبول نمیشم ;D
امید هنوزم هس
ایشاالله تابستون

من که هرچی میخونم نوفهمم ???به قول مامیم بیخیالش :P

خب آخه سخته نمیشه خوند که ولی به نظرم یه سه چهار بار لغتاشو بخونی بعد اونایی رو که اصن معنیش بش نمیخوره دوباره بخونی بعد دیگه ترجمه درسش کاری نداره.
قوائدشم که خوندنی نیس.سر کلاس گوش میدی یا بلد میشی یا دیگه عمرا بره تو مخت ;D :))

به نقل از zahra.s :
خب آخه سخته نمیشه خوند که ولی به نظرم یه سه چهار بار لغتاشو بخونی بعد اونایی رو که اصن معنیش بش نمیخوره دوباره بخونی بعد دیگه ترجمه درسش کاری نداره.
قوائدشم که خوندنی نیس.سر کلاس گوش میدی یا بلد میشی یا دیگه عمرا بره تو مخت ;D :))
آورین

کنکور خودمو که یادم میاد خندم میگیره به خودم...
من اردیبهشت که رسید، عربی و دین و زندگی رو با گریه میخوندم :|
نمیتونستم حفظشون کنم برا همین واقعا اشکم درمیومد! :|

اما اگه شماها یه هدفی دارین و میخواین بهش برسین باید اینا رو هم بخونین دیگه.
به هدفتون فک کنین تا انگیزه بگیرین. به اینکه با مدرکتون میخواین چیکاره شین بعدا.
من موقعی که تو خیابون راه میرفتم و کسی که شغلش خوب نبود (برای اینکه مشکلی پیش نیاد اسم نمیبرم) رو میدیدم، به خودم میگفتم نباید اینجوری شه! باید درس بخونم تا زندگیم از اینی که الآن هست بهتر شه نه اینکه اونطوری پسرفت کنم.

پس اگه هدفی داری، هرچی که برای رسیدن بهش لازمه رو باید یاد بگیری. حتی به زور و گریه!

من با عربی مشکل دارم تو تابستون چجوری بخونم :(

به نقل از shirin! :
من با عربی مشکل دارم تو تابستون چجوری بخونم :(
مشکل ما با عربی اینه که نمیخونیمشو واسش به اندازه ی مثلا ریاضی یا فیزیک وقت نمیذاریم.اگه بخونیمش مشکلی به وجود نمیاد مطمئنن،یه سری قاعده س با خداتا استثنا دیگه...همین... ;D :-"

من چون مامانم دبیر عربیه خیلی مشکل ندارم ولی خب همیشه هم باید نمره خوب بگیرم!
من خودم که سر کلاس های عربی یکی در میان میرم و دبیرمون هم یکی در میان میاد!
بعد برا امتحانا مادرم درسم میده شما هم میتونید دبیر بگیرید و البته یکی از دوستام با گاج سبز کار میکنه و سر کلاسا هم نیس!
نظر من این بود!!! ;D

ینی ما واسـه عربی قـدّه فیـریـک و ریـاضی وقـت بـذاربـم ؟ :o :|
بیـخیـال بـابـا . :|

Back
بالا