aghasina
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- Qom Nodet
- شهر
- قم
پاسخ : IRAN OPEN 2011
مگه قرعه کشی نمیکنن؟!سوپر تیمه؟!
مگه قرعه کشی نمیکنن؟!سوپر تیمه؟!
باهاتون موافقم اتفاقا منم خیلی وقت پیشا به این موضوع پی بردم اما گفتم بیخیال چون ظاهرا بعضیا با ما مشکل دارنبه نقل از استاتیرا :یادمه یکی می گفت ایران اپن نتایجش بیاد اینجا کلی بحث های داغ خواهیم داشت . دیدیم واقعا !!!
فقط 9 روز به مسابقه مونده . شماها کجایین ؟؟؟؟
به نقل از WORM :زنده
من از محل برگزاری مسابقات ایران اپن به صورت زنده گزارش می کنم. تیم FAST Masterpiece حدود 1 ساعت دیگر با تیم صدرا روبات مسابقه خواهد داد.رقبای این تیم در مسابقات قبلی انطراف داده و نتیجه را 5-0 به نفع آنها(ما) تغییر دادند.
آقایون شوالیه و سینا و امیر از زمین تست A به زمین تست B شیفت پیدا میکنند و حدودا دو ساعت دیگر مسابقه دارند.
آقای i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i هم پس از باخت های مکرر مفقود الاثر گشته اند.
ای؟واقعا؟چه جالب!پس حتما الکی حذف تون کردن!!!!به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :بعضی وقتا آدم یه چیزیو که نمیدونه راجع بهش نحرفه بهتره!! همه دیدن رباتای شما چقد قشنگ دور خودش میچرخید!! باز 100 رحمت به ما که نیمه اول ها 6-2 و 8-3 جلو بودیم و تو یه بازی باتری مهاجم سوخت و اون یکی هم روباتا توپ رو نمیدیدن در ضمن امام جوادی که با 2-3 تا گل از حلی 3 باخت رو 34-5 بردیم اونم تو کل بازی 5 مین جفت رباتامون تو زمین نبودن هی الکی دمیج میگرفتیم اونا گل بزنن خیلی آبروشون نره!! 5 مین قبل آخره بازی هم بازی رو تموم کردیم که دیگه گل نخورن...
به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :بعضی وقتا آدم یه چیزیو که نمیدونه راجع بهش نحرفه بهتره!! همه دیدن رباتای شما چقد قشنگ دور خودش میچرخید!! باز 100 رحمت به ما که نیمه اول ها 6-2 و 8-3 جلو بودیم و تو یه بازی باتری مهاجم سوخت و اون یکی هم روباتا توپ رو نمیدیدن در ضمن امام جوادی که با 2-3 تا گل از حلی 3 باخت رو 34-5 بردیم اونم تو کل بازی 5 مین جفت رباتامون تو زمین نبودن هی الکی دمیج میگرفتیم اونا گل بزنن خیلی آبروشون نره!! 5 مین قبل آخره بازی هم بازی رو تموم کردیم که دیگه گل نخورن...
به نقل از Tik_Tak :مثل عقدای ها!===>>درضمن دوم شدن خودمون رو به خودمون تبریک میگم!:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه...نخورده....به نقل از WORM :فعلا که لحنتون نشون میده بهتون برخورده بعدشم همه میدونن که من عاشق معذرت خواهی ام چون دوس ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی نمیتونم از گفتن حقایق صرف نظر کنم