• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Inception

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Inception

karo از اون سه تا احتمالی که اون اول نوشتی سومیش ینی چی دقیقا؟؟ :-?
اما نظر من اینه:
تیکه اول فیلم بودا، تو اون ساحله..... ;D این اواخر داستان بود که آخرای فیلم هم نشونش داد دقیقا اما دقیقا با یک تفاوت:
اول فیلم وقتی کاب با اون یارو پیرمرده حرف زد نشون داد که پیرمرده توتم کابو برداش چرخوند اما آخر فیلم اینو نشون نداد و نشون داد که بعد این که کاب گفت com back واینا ( ;D) پیرمرده فقط دسشو به توتم کاب نزدیک کرد و همینجا قطعیدو نشون داد برگشتن به واقعیت
فک نمیکنید این کار منظور خاصی داشته؟؟
و همچنان چرخیدنه توتمه هم در آخر فیلم واسه همینه!! چون یادتونه اگه کسی به توتم کسه دیگه دس میزد دیگه خاصیتشو از دس میداد!!! واسه همینه بنظرم و اونا توی واقعیت بودن ;D
این فیلم محشرررررره فوق العادس!!! :-\ :x :x :x نولان یه نابغس!! مثه این فیلم نبوده تاحالا و بنظرم تاسف آوره که خیلیا چون یکم پیچیدس و فکر کردن میخاد بهش توجه نمیکنن و گرنه اووووج بینظیر بودنشو درک میکردن :x [-( [-( و شرم آوره که تو جایی مثه انجمن سمپادیا تاپیک اینسپشن حتی یه صفه هم نشده... [-( :o ;D خلاصه که هیججج جاااااش حرف نداره و حتی یه مین از فیلم هم بیخود نیییس!! :o
و درضمن من به موضوعش و چیزایی که میگه اعتقاد دارم!! همشون قابل لمس و اثباتن اگه دقت کنین یکم B-) ;D

فوق العاده بود ، اونایی که ندیدن حتما" ببینن ، اونایی که دیدن دوباره ببینن ، اونایی که دوباره هم دیدن ، یه بار دیگه هم نگا کنن

یکی از قشنگترین فیلمایی بود که دیدم

به نقل از Amir - Eblis :
فوق العاده بود ، اونایی که ندیدن حتما" ببینن ، اونایی که دیدن دوباره ببینن ، اونایی که دوباره هم دیدن ، یه بار دیگه هم نگا کنن

یکی از قشنگترین فیلمایی بود که دیدم
دقیییقا ;D هربار که نگا میکنم کلی چیزای جدید میفمم و پیدا میکنم :o SUCH A MIRACLE :-\ B-) ;D

به نقل از ...Mahsa... :
karo از اون سه تا احتمالی که اون اول نوشتی سومیش ینی چی دقیقا؟؟ :-?
اما نظر من اینه:
تیکه اول فیلم بودا، تو اون ساحله..... ;D این اواخر داستان بود که آخرای فیلم هم نشونش داد دقیقا اما دقیقا با یک تفاوت:
اول فیلم وقتی کاب با اون یارو پیرمرده حرف زد نشون داد که پیرمرده توتم کابو برداش چرخوند اما آخر فیلم اینو نشون نداد و نشون داد که بعد این که کاب گفت com back واینا ( ;D) پیرمرده فقط دسشو به توتم کاب نزدیک کرد و همینجا قطعیدو نشون داد برگشتن به واقعیت
فک نمیکنید این کار منظور خاصی داشته؟؟
و همچنان چرخیدنه توتمه هم در آخر فیلم واسه همینه!! چون یادتونه اگه کسی به توتم کسه دیگه دس میزد دیگه خاصیتشو از دس میداد!!! واسه همینه بنظرم و اونا توی واقعیت بودن ;D
این فیلم محشرررررره فوق العادس!!! :-\ :x :x :x نولان یه نابغس!! مثه این فیلم نبوده تاحالا و بنظرم تاسف آوره که خیلیا چون یکم پیچیدس و فکر کردن میخاد بهش توجه نمیکنن و گرنه اووووج بینظیر بودنشو درک میکردن :x [-( [-( و شرم آوره که تو جایی مثه انجمن سمپادیا تاپیک اینسپشن حتی یه صفه هم نشده... [-( :o ;D خلاصه که هیججج جاااااش حرف نداره و حتی یه مین از فیلم هم بیخود نیییس!! :o
و درضمن من به موضوعش و چیزایی که میگه اعتقاد دارم!! همشون قابل لمس و اثباتن اگه دقت کنین یکم B-) ;D
نظرت در مورد وقتی که ماشین افتاد چیه ؟ تو مرحله 3 جاذبه از بین رفت ولی تو محله 4 جاذبه بود #-o

چیز جالب و درعین حال مسخره‌ای که خیلی باب شد بعد از این فیلم، هیمن دیالوگ لئوناردو دیکاپریو بود که می‌گفت: "!I have to go deeper"
قدری مسخره کردن اینو که حد نداره؛ نمونش:

inception.jpg

یه نمونه دیگه:
how_i_managed_to_take_this_picture.jpg

اما در کل چیزی که منو خیلی جذب کرد -جدا از داستان که راجه بهش صحبت شد- جلوه‌های ویژهٔ خفنی بود که داشت!
واقعا شگفت‌زده‌ شدم مخصوصا اون صحنه‌ای که دختره رو واسه اولین بار برد به خوابش... فوق‌العاده بود!

جلوه ها ویژش که حرف نداش ;D گفتم که از همه نظر حرف نداش!!!
و اما جاذبه... :-? خب ربطی نداره قوانین هر مرحله خوابو طراح خواب مشخص میکنه و ممکنه متفاوت باشه در هر مرحله؛ دست طراحه همش، به مقتضای خوابی که مد نظره ;D
نگفتی اون سومین احتمال که اون بالا نوشتی منظورش چیه؟؟

به نقل از ...Mahsa... :
جلوه ها ویژش که حرف نداش ;D گفتم که از همه نظر حرف نداش!!!
و اما جاذبه... :-? خب ربطی نداره قوانین هر مرحله خوابو طراح خواب مشخص میکنه و ممکنه متفاوت باشه در هر مرحله؛ دست طراحه همش، به مقتضای خوابی که مد نظره ;D
نگفتی اون سومین احتمال که اون بالا نوشتی منظورش چیه؟؟
احتمال سوم اینه که اخر فیلم خواب نباشه اگه فیلم 1 دقیقه بیشتر طول میکشید فرفره میوفتاد و معلوم میشد که خواب نیست

به نقل از Karo :
احتمال سوم اینه که اخر فیلم خواب نباشه اگه فیلم 1 دقیقه بیشتر طول میکشید فرفره میوفتاد و معلوم میشد که خواب نیست
فرفره داشت میفتاد

از صداش کاملا مشخص بود که میخواد بیفته و آخرش یکم لرزید

خواب نبوده واقعیت بود تهش

به نقل از lof :
فرفره داشت میفتاد

از صداش کاملا مشخص بود که میخواد بیفته و آخرش یکم لرزید

خواب نبوده واقعیت بود تهش
اخه بعد از اون تکون که خورد دوباره به حالت عادی برگشت

نه بابا دیگه اینقد که خر تو خر نیس!! ;D فرفره کاملا داش میچرخید دیگــــه ;D

Back