...Mahsa...
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين
- شهر
- ESF
- رشته دانشگاه
- ooovvaaahh!!!
پاسخ : Inception
karo از اون سه تا احتمالی که اون اول نوشتی سومیش ینی چی دقیقا؟؟
اما نظر من اینه:
تیکه اول فیلم بودا، تو اون ساحله.....
این اواخر داستان بود که آخرای فیلم هم نشونش داد دقیقا اما دقیقا با یک تفاوت:
اول فیلم وقتی کاب با اون یارو پیرمرده حرف زد نشون داد که پیرمرده توتم کابو برداش چرخوند اما آخر فیلم اینو نشون نداد و نشون داد که بعد این که کاب گفت com back واینا (
) پیرمرده فقط دسشو به توتم کاب نزدیک کرد و همینجا قطعیدو نشون داد برگشتن به واقعیت
فک نمیکنید این کار منظور خاصی داشته؟؟
و همچنان چرخیدنه توتمه هم در آخر فیلم واسه همینه!! چون یادتونه اگه کسی به توتم کسه دیگه دس میزد دیگه خاصیتشو از دس میداد!!! واسه همینه بنظرم و اونا توی واقعیت بودن
این فیلم محشرررررره فوق العادس!!! :-\
نولان یه نابغس!! مثه این فیلم نبوده تاحالا و بنظرم تاسف آوره که خیلیا چون یکم پیچیدس و فکر کردن میخاد بهش توجه نمیکنن و گرنه اووووج بینظیر بودنشو درک میکردن
[-( [-( و شرم آوره که تو جایی مثه انجمن سمپادیا تاپیک اینسپشن حتی یه صفه هم نشده... [-(
خلاصه که هیججج جاااااش حرف نداره و حتی یه مین از فیلم هم بیخود نیییس!! 
و درضمن من به موضوعش و چیزایی که میگه اعتقاد دارم!! همشون قابل لمس و اثباتن اگه دقت کنین یکم B-)
karo از اون سه تا احتمالی که اون اول نوشتی سومیش ینی چی دقیقا؟؟
اما نظر من اینه:
تیکه اول فیلم بودا، تو اون ساحله.....
این اواخر داستان بود که آخرای فیلم هم نشونش داد دقیقا اما دقیقا با یک تفاوت:اول فیلم وقتی کاب با اون یارو پیرمرده حرف زد نشون داد که پیرمرده توتم کابو برداش چرخوند اما آخر فیلم اینو نشون نداد و نشون داد که بعد این که کاب گفت com back واینا (
) پیرمرده فقط دسشو به توتم کاب نزدیک کرد و همینجا قطعیدو نشون داد برگشتن به واقعیتفک نمیکنید این کار منظور خاصی داشته؟؟
و همچنان چرخیدنه توتمه هم در آخر فیلم واسه همینه!! چون یادتونه اگه کسی به توتم کسه دیگه دس میزد دیگه خاصیتشو از دس میداد!!! واسه همینه بنظرم و اونا توی واقعیت بودن

این فیلم محشرررررره فوق العادس!!! :-\
نولان یه نابغس!! مثه این فیلم نبوده تاحالا و بنظرم تاسف آوره که خیلیا چون یکم پیچیدس و فکر کردن میخاد بهش توجه نمیکنن و گرنه اووووج بینظیر بودنشو درک میکردن
[-( [-( و شرم آوره که تو جایی مثه انجمن سمپادیا تاپیک اینسپشن حتی یه صفه هم نشده... [-(
خلاصه که هیججج جاااااش حرف نداره و حتی یه مین از فیلم هم بیخود نیییس!! 
و درضمن من به موضوعش و چیزایی که میگه اعتقاد دارم!! همشون قابل لمس و اثباتن اگه دقت کنین یکم B-)