نژاد پرستی‌ از نوع ترکی‌

• شروع کننده موضوع d3c0der2
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

d3c0der2

مهمان
بوزقورد(گرگ خاکستری) یا به زبان ترکی‌ آناتولی بوزکورت تفکریست که نژاد ترک را برترین نژاد‌ها میداند.

این پیکره روی جلد نشریه>>بوز کورت<<یا گرگ خاکستری ارگان جریان پانترکیسم را نشان می دهد.پاره جغرافیایی درون نقطه چین امپراطوی آرمانی جریان نژاد گرای پانتر کیسم است.سرزمینی که بخشی از مغولستان-چین-روسیه-ایران-اوکراین-تاجیکستان-افغانستان-گرجستان-آران-ارمنستان-یونان-ازبکستان-ترکمنستان-عراق-سوریه-اردن-مجارستان-بلغارستان و….را شامل میشود.نکته بسیار جالب و شگفت اور عبارت نژاد پرستانه >>>نژاد ترک برتر از همه نژاد هاست<<<بر روی جلد نشریه است!!!؟.شوربختانه امروز شاهد آنیم که این جریان ورشکسته که حتی در ترکیه و آران نیز جایگاهی ندارد بر ان است تا با سرباز گیری از دیار آذرابادگان -سیاست نژاد پرستانه خود را بر مهمترین بخش ایران تحمیل سازد .خوشبختانه تاکنون به جز اثر بخشی بر گروهی اندک که غالبا خارج از ایران به سر برده و از ایران دوستی ریشه دار فرزندان آذرابادگان اگاهی ندارند ناکام بوده است.به آن شمار اندک از جوانان نا آگاه و ساده اندیش که فریب این جریانهای الپ ارسلان و ضیا گوگ الپ ساخته و ایلچی بیگ بافته را خورده اند و پروفایل های خود را از نمادهای گرگ خاکستری اگنده ساخته اند هشدار می دهیم که نا دانسته به مبلغ یک جریان سیاسی فاشیستی و ضد بشری بدل گشته اند که بی شرمانه خود را بر ترین نژاد گیتی می دانند.شما در هیچ نوشتار افراطی جریان پان ایرانیسم نمی توانید جمله یا عبارتی را معا دل این جمله گرگ های خاکستری بیابید که به روشنی کوس برتری نزادی بزند.لازم به یاد اوری است که شماره ای از این نشریه را سال گذشته از کتابفروشی های مشهور استانبول___صحافلار چارشیسی __خریداری نموده اکنون جهت آگاهی شما آن را ارایه می کنم تا به کنه ضد بشری و فاشیستی این جریان که هیچ سنخیتی با دیار پاکان و آذرابادگان ندارد آشنا تر شوید.امروزه بیشتر تحلیل های سیاسی و جعلیات تاریخی جریان پان ترکیسم از آبشخور چنین نشریاتی سیراب می شود
a5db4dbd36b74b3eb990.jpg

به نقل از : unitediranzamin.wordpress.com

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
پاسخ : نژاد پرستی‌ از نوع ترکی‌

نژادپرستی از هر نوعش منسوخ، زشت، غیر علمی، غیر منطقی و غیر انسانی است. چه ترک پرستی، چه آریا پرستی، چه عرب پرستی و ...

نکته مهم در بررسی چنین مسائل اجتماعی، در نگاه اول به نظر من، پرهیز از مبتلا شدن به چنین عقاید تو خالی هست. امروز دوران نژاد پرستی تمام شده، و این عقاید انسانی است که تعیین کننده برتریه.

یادمون باشه، اگر از نظر ما، حرکت نژاد پرستانه یک ترک یا یک عرب بسیار زشت و غیر انسانی به نظر میاد، گفتمان آریاپرستانه برخی از ما هم میتونه از نظر دیگران همینقدر بی پایه و غیر انسانی باشه.

• شروع کننده موضوع

d3c0der2

مهمان

در کل نژاد پرستی زیاد جالب نیست
اما من هنوزم معتقدم قوم عرب از ما پایین تر هستن ! ( خودشون دارن ثابت میکنن ، کافیه یکم رفتارشونو زیر نظر بگیرین )
البته این ترک ها هم که واقعا احمق تشریف دارن ! ( گرگ های خاکستری رو میگم )
این مطلب رو گذاشتم تا از بچه های این جا کسانیکه که آذری هستن سراغ این جور مزخرفات نرن و گول نخورن (;

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

بنده هم مطالب بالا رو گفتم تا از بچه های اینجا، کسانی سراغ این مزخرفات برتری نژاد آریا بر عرب و ترک و غیره نرن و گول نخورن. (;

اتفاقا اون اعراب نژاد پرست هم میگن اگه ایرانی ها رو زیر نظر بگیرید معلومه که ما برتریم، ترک های نژاد پرست هم همینو میگن. کلا همشون اشتباه می کنن. هیچ نژادی بر هیچ نژاد دیگه ای برتری نداره.

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

نمی دونم چرا معمولا پان ترکیسم بین جامعه سطح پایین آذری ها رواج داره. بزرگتر ها و باسوادها معمولا وارد این مساله نمیشن! البته تبعیضات اجتماعی و سرکوب نژادی دلیل اصلی این گرایش به سمت پان ترکیسمه. هیجان بالایی داره !

longman

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
میریم برا طلا شیمی اگه خدا بخواد
دانشگاه
معلوم نی
رشته دانشگاه
شیمی خواهیم خواند

بیش تر از 50 درصد این ترک های نژاد پرست اصلان ترک نیستن مثلا آذری ها
جریان پان ترکیسم رو یک یهودی بوجود آورده از این میشه فهمید چقدر مسخرست که خودشون به وجود نیاوردنش
تازه افراد و قوم های بزرگی رو ترک میدونن که واقعا مسخرست
مادها-رومیان!-نروژ-سومر-بابل-چین-حضرت محمد
تازه یه بار تو چت یکی از احمقاشون بهم گفت حضرت ادم ترک بوده!
در ضمن اگه با یکی دو تاشون بحث کنید میفهمید چقدر بی منطقند

***توهین ممنوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

بابا تركا چي هستن كه ابنجوري دربارشون بحث ميكنين ؟؟!!؟؟

ترك ها از بزرگترين دشمنان ايران و ايراني در طول تاريخ بودن و متاسفانه آذري هاي كشورمون به اين نام خطاب ميشن كه خيييييييلي اشتباهه !

اين پان تركيسم هم ميخواد هي كشور ترك بزرگ درست كنه ( جالب اينجاست اسمش هم ميشه آذربايجان بزرگ ) و نسبت به هدفشون فعاليت هاي معقولي داره ! (با حلوا حلوا دهن شيرين نميشه ! )

فكر ميكنم اگه قراره باهاشون مقابله بشه زور مناسب نيست ! بايد ديد چيشون كمه كه ميخوان اين كارو بكنن و از راه حل اون مشكل بهشون كمك كرد .

هر نژادي اگه ميخواد ژيشرفت كنه بايد هي به مردمش تلنگر بزنه توانايي هاشو و مطمئننا جواب ميده !

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از Dr.Eniac :
فكر ميكنم اگه قراره باهاشون مقابله بشه زور مناسب نيست ! بايد ديد چيشون كمه كه ميخوان اين كارو بكنن و از راه حل اون مشكل بهشون كمك كرد .
عقلشون کمه که چنین ماری میکنن

arsalan3731

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي اروميه
شهر
اروميه
دانشگاه
مگه ميشه شريف نباشه؟؟

من آذریم...
توی فرهنگ امروزه جهان اذری ها هم جزو ترک ها هستن...
به نقل از kurdak :
جریان پان ترکیسم رو یک یهودی بوجود آورده از این میشه فهمید چقدر مسخرست که خودشون به وجود نیاوردنش

***توهین ممنوع
توهین موقوف... هرطور باشه الان همه اذری زبان ها خودشون رو ترک میدونن...
وقتی از 1 چیز خبر نداری حرف نزن...
تمام شواهد تاریخی مبنی بر این هستن که ماد ها ترک (اذری) بودن... و کورش هم از طرف مادر اذری یا به عبارتی ترک بوده...
الان پانترکیسم نفوذ زیاده داره... این رو من که توی جامعه ترک یا همون اذری زندگی میکنم به خوبی احساس میکنم... این مورد رو میشه توی جریان کاریکاتور سوسک که توی ارومیه به خاطر اون صداو سیما رو اتش زدن دید... یا حتی همین تیم فوتبال تراکتور سازی... تقریبا همه طرفداراش به خاطر غیرت ترک بودن طرفدارشن...

من خودم با پانترکیسم مخالفم ولی متاسفانه تبدیل به یه فرهنگ شده...

• لایک
امتیازات: X R@y

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از kurdak :

***توهین ممنوع

برادر محترم این از حرفات واضحه که تو خودت لایق این حرفایی هستی که زدی نه ترک ها( اول خودتو اصلاح کن بعد بیا از مشکل نژاد پرستی حرف بزن)!!! توصیه میکنم بری تاریختو مطالعه کنی بعد بیای اونوقت بیا پ خ بده چیزایی که نمیدونی رو بهت بگم!!!!

ترک از اول اولش باعث پیشرفت بوده طبق مستندات! ولی طی اینی که الان هست و بعضیا فک میکنن فقط خوشون هستن که مملکتو ساختن در حالیکه همه نژادها باهم متحد بودن چه ترک چه لر چه بلوچ چه هر نژادی! الانم که میبینید این نژاد پرستی هست چون اتحاد نژادها و اتحاد یه مملکت به طور کامل موجب ترس دشمنان مردمه! اینه که میان جک میسازن، حرف در میارن، میان مردم این نژاد پرستی رو رواج میدن در حالیکه اگه بشینیم با خودمون فک کنیم میبینیم این جکا این حرفایی که ما واسه هموطنای خودمون در میاریم که هیشکدومم درست نیسته که ما رو به این روز انداخته که بعد ما میایم شکایت میکنیم از چیزای دیگه که چرا مملکت اینجوریه!!!
نژاد پرستی رو یه سری های دیگه میندازن بین مردم بعد یه سری دیگه میان رواج میدن و ...

• لایک
امتیازات: a.b.c

ayda

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز.زنجان.تهران.ارومیه.ازمیر.آنکارا :))
رشته دانشگاه
معماری

شاید اسمش نژادپرستی نباشه...بیشتر تقصیر ملت ماست...چرا باید آذری ها رو مسخره کنن؟چرا تهرانی ها خودشون رو برتر از ما شهرستانی ها می دونن؟!من خودم چهار ماه فرزانگان تهران بودم اونقدر دوستان و دبیران عزیز اذیتم کردند که ترم اول تموم شد برگشتم ارومیه...جدا این چه حرکتیه؟!تا حالا فکر کردید؟!

بالا