sina7423
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی اهواز
- شهر
- اهواز
پاسخ : سمپادی های اول دبیرستان !
سینا
16
اهواز
منم هستم
سینا
16
اهواز
منم هستم
مگه میشه درس نخوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از spacegirl :عید همتون مبارک
یه سوال داشتم شما تو عید درس می خونید؟
میشه یکی جواب سوالمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از negar.mr :سلام:
معلم زیست شما چه کتاب کمک آموزشی بهتون معرفی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بما زیست و بهداشت سال اول انتشارات خانه ی زیست شناسی( توضیح و تمرین) و المپیاد زیست سال اول قلم چی (تست و توضیح) رو معرفی کرده...
به نقل از negar.mr :مگه میشه درس نخوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که زیاد نخوندم...
هنوز یه دورکامل همه ی کتابامو نخوندم...
فقط شیمی و فیزیک مونده که بشه تازه یه دور...
خیلی کمه...
مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
منکه میگم هرچی بخونی کمه...به نقل از spacegirl :مگه چند دور باید بخونی؟
کی وقت کردی به جز فیزیک و شیمی بقیه کتاب هاتو دوره کنی؟
به نقل از Vladimir Chekhov :خدااااا اينا رو!!
بابا مكه سال اول اين ٤ تا كتاب ١٠٠ صفحه اي مزخرف جي داره كه ادم عيدشو بزاره ١ بار نكاشون بكنه جه برسه به دوره دوم!! بابا بريد زندكي كنيد به جاي اينكارا
آقا مهرداد به اين نميكن خر خوني بلكه مرور كردن درساست... تازه به نظرم تو عيد خيلي كم درس خوندم...به نقل از mehrdad_14 :بابا این دخترا نافشون رو با خرخونی بریدن
خوب دیگه ما پسرا ی بار میخونیم مسله آدم(درست و حسابی )شما ها ۱۰۰۰ بار میخون آخر هم ..........به نقل از negar.mr :آقا مهرداد به اين نميكن خر خوني بلكه مرور كردن درساست... تازه به نظرم تو عيد خيلي كم درس خوندم...
يعني 2 بار زياده?? به نظرم خيلي كمه? خيلي بد... 19.91 :(( به خاطر عربي و زبان فارسيم...به نقل از mehrdad_14 :خوب دیگه ما پسرا ی بار میخونیم مسله آدم(درست و حسابی )شما ها ۱۰۰۰ بار میخون آخر هم ..........
تازه به قوله Vladimir Chekhov 100صفحه کتاب که این کارا نمیخاد
شما هم اگه دوره میکردی چرا ۲ بار خوندی؟
حالا بگو معدله ترم اولت چند شده؟
دختر داریم تا دختر ;dبه نقل از mehrdad_14 :بابا این دخترا نافشون رو با خرخونی بریدن
بعدش این مدتو که میخوني محكم ميشيني به خوندن؟ مهم نيست اينا به خدا من سر عربی دیگه سوله آخر رو حال جواب دادن نداشتم ،پاشدم اومدم بیرون..گفتم به درکبه نقل از negar.mr :يعني 2 بار زياده?? به نظرم خيلي كمه? خيلي بد... 19.91 :(( به خاطر عربي و زبان فارسيم...
ناراحت نشین والی احساس نمیکنین خیلی بچه بازی در میارینبه نقل از negar.mr :يعني 2 بار زياده?? به نظرم خيلي كمه? خيلي بد... 19.91 :(( به خاطر عربي و زبان فارسيم...
جونم استعدادبه نقل از Vladimir Chekhov :اه..حالم از مدرسه بهم میخوره..چی داره آخه؟! یه سری درس آسوئه چرت به درد نخور که آدم از صد سال پیش بلد بوده رو میگن..میرفتیم واسه خودمون زندگیمونو میکردیمدختر داریم تا دختر ;dبعدش این مدتو که میذاری میخونی چجوری میخونی؟! آخه من کلا نخوندم ۱۹.۹۷ شدم! اونم برا اینکه سر عربی دیگه سوله آخر رو حال جواب دادن نداشتم ،پاشدم اومدم بیرون..گفتم به درک
کلا موفق باشی!!!!
میگن شدن ۱۹.۹۱ بد شدنبه نقل از maede.sh :ها ۱۹.۹۷ و ۱۹.۹۱؟؟؟
به خدا رکورد زدید
بالا ترین معادل اولی های ما ۱۹.۹۰ بود که از بس درس خونده قیافش شده مثه کتاب
در کل زیاد معادل بالای ۱۹ نداشتیم
نمیدونم چجوری میشد ۱۹.۹۷ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!