• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تعارفات و فرهنگ‌های غلط ایرانی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تعارفات و فرهنگ‌های غلط ایرانی‌ها

به نقل از مازیمون :
اره ولی خوب این دیگه در مورده نسله فعلی خیلی کمتر دیده میشه. چیزی که تقریبن همیشه استفاده می کنیم اینه : تعارف بگیر نگیر داره!

ما نمی تونیم از مردم انتظار داشته باشیم که چیزیو بخوان یا نخوان پس وقتی قصد نداریم چیزی رو به اشتراک بذاریم بهتره اصلن پیشنهادش نکنیم!
اصل قضیه با گذر زمان و نسل ها تغییری نمیکنه مازیار
شاید الان شعور مردم رسیده باشه و دیگه انتظار دقیقا همون کارو نداشته باشن.چ میدونم مثلا اگه بردیشون رستوران شام دادی دیگه الان اونقد میفهمن ک دقیقا انتظار اونو نداشته باشن..
مثل سابق نیس ک مردم بگن ی بار اومده خونمون ی بار باید بریم خونشون ;D و این از مزایای مدرنیته هست و بسیار هم عالی
منتها اصل قضیه آیا برطرف شده؟..یعنی الان اون انتظار درونی شاید اینقدر نمود خارجی نداشته باشه اما از بین رفته؟...از تعارف بگذریم.تو ی لطفی در حق دوستت میکنی.چ میدونم مثلا چیزایی ک قوانین نانوشته ی دوستین.مثلا وقتی حالش بده میشینی پای درددلش
ولی وقتی تو حالت بده فرض کن اون جواب بده"بازم ک تو دپ زدی"
در حالیکه تو انتظار چیزی مثل رفتار خودت رو داشتی.درحالیکه این اصلا یک انتظار با پیش زمینه ی منطقی نیست.

فکر کنم یکیه حرفمون!

پاسخ : تعارفات و فرهنگ‌های غلط ایرانی‌ها

به نقل از پوریا عابدی :
اصل قضیه با گذر زمان و نسل ها تغییری نمیکنه مازیار
شاید الان شعور مردم رسیده باشه و دیگه انتظار دقیقا همون کارو نداشته باشن.چ میدونم مثلا اگه بردیشون رستوران شام دادی دیگه الان اونقد میفهمن ک دقیقا انتظار اونو نداشته باشن..
مثل سابق نیس ک مردم بگن ی بار اومده خونمون ی بار باید بریم خونشون ;D و این از مزایای مدرنیته هست و بسیار هم عالی
منتها اصل قضیه آیا برطرف شده؟..یعنی الان اون انتظار درونی شاید اینقدر نمود خارجی نداشته باشه اما از بین رفته؟...از تعارف بگذریم.تو ی لطفی در حق دوستت میکنی.چ میدونم مثلا چیزایی ک قوانین نانوشته ی دوستین.مثلا وقتی حالش بده میشینی پای درددلش
ولی وقتی تو حالت بده فرض کن اون جواب بده"بازم ک تو دپ زدی"
در حالیکه تو انتظار چیزی مثل رفتار خودت رو داشتی.درحالیکه این اصلا یک انتظار با پیش زمینه ی منطقی نیست.

فکر کنم یکیه حرفمون!

اره حرفامون یکیه.

ولی خوب ببین من اینطوریم که وقتی به کسی کمکی می کنم هیچ وقت انتظاره برگشت ندارم.

ولی خوب خیلی بعیده کسی رو مهمون کنم!

خوب عزیزم هر دو دانشجوییم. تو می خوای دوست دختره من باش! می خوای دوستم یا هر کسی دیگه! هر جفتمون خرج داریم و خوب اگه قراره بیرون بریم باید پولشو دنگی بدیم!

یا مثلن وقتی بلیطه سینما ۳۰ رینگته من عمرن خودمم نمی رم بیکارم پوله یه نفره دیگه رو هم بدم ؟ =))

باز الان خوب درامدم بیشتر شده ولی دو ساله پیش من خودمم سینما نمی رفتم. یعنی زندگی دانشجویی خود به خود طوریه که کسی هم توقع نداره مهمونش کنی. حتا اگه دوست دخترت یا دوست پسرت باشه.

Back
بالا