fify
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- سبزوار
پاسخ : منابع المپیاد فیزیک
بعدشم، اگه این المپیاد ها به درد کنکور نمی خورن،پس چرا این همه آدم براشون می خونن؟
در ضمن زیاد نگران سنگینیش نباش.اگه بخوام بخونم، بیشتر به وقتی که حروم می کنم، فکر می کنم نه به سختی کتاب.
در ضمن اینم بگم که تو مدرسمون مشاور درست درمون نداریم.
بعدم اگه برای المپیاد بخونم، خب برای کنکورم هم یه فایده هایی داره دیگه،نه؟
ممنون که وقت می زاری به آدم هایی مثل من جواب می دی.من خودم 4 ماهه حتی تو f.a.c.e.boo.k هم نرفتم.
راستش همون سهمیه 20 درصد رو هم بگیرم باید برام کافی باشه.به نقل از R @ Y :اگه میخوای المپیادفقط واسه کنکور بخونی پیشنهاد میکنم به ریسکش نمی ارزه..همین وقتتو بری واس کنکور بذاری دو رقمی رو شاخته
در ضمن باس حتمن طلا بیاری تا کنکور واست حذف شه
حالا واس مرحله یک بخون هر وقت تموم کردی برو مرحله دو
واس مرحله یک توماس رو بخون با مکانیک هالیدی.چون تو مدرسه های از این دو تا کتاب بیشتر فک نکنم وخت کنی که بیشتر از این در راستا هم بخونی چون اولشه سنگین میشه واست.....حال اگه دیه خیلیییییییییی مشتاق بودی نمیدونم بازم بپرس که میتونی دوره درسی فیزیک مسئله ها مکانیکو بزنی یا اگه فلن شروع نکنی اونُ بهتره؟!
این منابع طبق گفته های قبلی دوستان بود ک تجربه داشتن
به نظرم یکم رو هدفت بیشتر فک کن بعد شروع کن :)
بعدشم، اگه این المپیاد ها به درد کنکور نمی خورن،پس چرا این همه آدم براشون می خونن؟
در ضمن زیاد نگران سنگینیش نباش.اگه بخوام بخونم، بیشتر به وقتی که حروم می کنم، فکر می کنم نه به سختی کتاب.
در ضمن اینم بگم که تو مدرسمون مشاور درست درمون نداریم.
بعدم اگه برای المپیاد بخونم، خب برای کنکورم هم یه فایده هایی داره دیگه،نه؟
ممنون که وقت می زاری به آدم هایی مثل من جواب می دی.من خودم 4 ماهه حتی تو f.a.c.e.boo.k هم نرفتم.