آموزش استفاده از سیستم امتیازدهی

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : آموزش استفاده از سیستم امتیازدهی

به نقل از Captain. Pisko :
ببین من خودم عقیده دارم منفی چیز مزخرفیه و با مثبت دادن اعلام رضایت میکنی با مثبت ندادن اعلام نارضایتی
دیگه منفی بی خوده
ولی شما که میگی منفی جایی برای ابراز عقیدست الان از چی میترسی که عقیدتو نمیخوای ابراز کنی؟ ???

یه نارضایتی داریم ! یه مخالفت ! :D نارضایتی : با پست کسی راضی نیستی ! یا اصلا نظر خاصی نداری !

و اگه بخوای منفی بدی دلیل نداری و بهتره که ندی ! از اینجور چیزا دیگه ! :D

مخالفت : با پستی که طرف داده کلا مخالفی و منفی میدی و اگه دلیلتو پرسید کپ نمیکنی و جواب میدی ! :-"

( سوتی نبود که ؟! یه جورایی درس توصیف کردم ؟! :-" :-s )

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از گلی :
بله منم موافقم یه سری افراد انگار عقده ی منفی دادن دارن!!!
انگار که لج دارن با آدم!!!
اصن انگار وا3 این میان اینجا که مچ مردمو بگیرنو منفی بدن!!!
من با همچین آدمایی برخورد داشتم و اولش می خواستم بگیرم بزنمشون اما حالا دیگه مهم نیس واسم!!!
اما امید وارم این پست شمارو بخونن (;
که یکیشونم این جاست و احتمالا خونده چون نظر داده
به هز حال مرسی :)

این دوستمون، دقیقاً منظورش من هستم !
اینجا کسی با کسی تعارف نداره ! اگر منظورتون من هستم، خیلی راحت می تونید بگید که منظورتون منم !!!
اما در مورد عقده، بله ! اصلاً من با شما پدر کشتگی دارم و منفی می دم !!! با این پاسخ، راحت شدید ؟!!

شما در کمال بی منطقی، به پست من که در مورد انتقاد از تاپیک شما بود، منفی دادید چون « دوست نداشتید کسیی از تاپیکتون انتقاد کنه » !
و اونوقت وقتی من به پست شما منفی می دم، این می شه عقده !!!

من اون منفی رو پس می گیرم، چون می دونم خیلی های دیگه از جمله شخص شما، ظرفیت شنیدن انتقادی که با منطق و استدلال درست همراه هست رو ندارند !
این جامعه ی مجازی فقط یک شروعه ! اگر بخواید درون دنیای واقعی هم، فقط به خاطر یک مخالفت بی ارزش، از شخص بی ارزشی مثل من، خودتون رو اذیت کنید، واقعاً دچار مشکل می شید !

دوستانه می گم : یک منفی ارزش این توهین ها رو نداشت !!! *-:

خواهش می کنم این موضوع رو تموم کنید ! :)
حداقل، جلوی 4 نفر دیگه که از موضوع خبری ندارند، یک بحث خصوصی رو همراه با توهین ها واضح، از جمله « عقده ای »، اینجا باز نکنید !

موفق باشید ! (;

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

ولی شما که میگی منفی جایی برای ابراز عقیدست الان از چی میترسی که عقیدتو نمیخوای ابراز کنی؟
اتفافا منتظر همین سوال بودم
پست هایی که باهاشون موافقم رو مثبت میدم
پست هایی رو هم که مخالفم با طرف مقابل بحث می کنم و دلیل میارم
فک کنم این از منفی دادن و رفتن بهتر باشه :)

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از Kinder :
این دوستمون، دقیقاً منظورش من هستم !
اینجا کسی با کسی تعارف نداره ! اگر منظورتون من هستم، خیلی راحت می تونید بگید که منظورتون منم !!!
اما در مورد عقده، بله ! اصلاً من با شما پدر کشتگی دارم و منفی می دم !!! با این پاسخ، راحت شدید ؟!!

شما در کمال بی منطقی، به پست من که در مورد انتقاد از تاپیک شما بود، منفی دادید چون « دوست نداشتید کسیی از تاپیکتون انتقاد کنه » !
و اونوقت وقتی من به پست شما منفی می دم، این می شه عقده !!!

من اون منفی رو پس می گیرم، چون می دونم خیلی های دیگه از جمله شخص شما، ظرفیت شنیدن انتقادی که با منطق و استدلال درست همراه هست رو ندارند !
این جامعه ی مجازی فقط یک شروعه ! اگر بخواید درون دنیای واقعی هم، فقط به خاطر یک مخالفت بی ارزش، از شخص بی ارزشی مثل من، خودتون رو اذیت کنید، واقعاً دچار مشکل می شید !

دوستانه می گم : یک منفی ارزش این توهین ها رو نداشت !!! *-:

خواهش می کنم این موضوع رو تموم کنید ! :)
حداقل، جلوی 4 نفر دیگه که از موضوع خبری ندارند، یک بحث خصوصی رو همراه با توهین ها واضح، از جمله « عقده ای »، اینجا باز نکنید !

موفق باشید ! (;
چرا به خودتون می گیرین؟
کی با شما بود؟
واقعا اون قدر ارزش نداره که دربارش حرف بزنم من کلی گفتم!!!
در ضمن شما هم انتقاد کردین هم منفی دادید!!!
این معنیش چی می تونه باشه؟!
اونوقت می گین من توهین کردم!!؟؟؟ :O

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

دوستان بهتره به بحث کلی بپردازیم
بحث رو شخصیش نکنین :)

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

خب، بحث تا حدودی منتقل شده پس فکر می کنم بهتره موارد قابل بحث برای همه روشن باشه تا از موضوع اصلی منحرف نشیم :

1. روش های فرهنگ سازی برای امتیاز دهی
2. مزایا و معایب حذف کلی سیستم امتیاز دهی
3. محرومیت عده ای از کاربران از حق امتیاز دهی
4. نمایش تمامی تشکر ها در پست کاربر برای همه ( خوب یا بد ؟! )

( البته درباره ی مورد آخر فکر کنم توی تاپیک خودش بحث کنیم بهتر باشه ! #-o )

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از Kinder :
خب، بحث تا حدودی منتقل شده پس فکر می کنم بهتره موارد قابل بحث برای همه روشن باشه تا از موضوع اصلی منحرف نشیم :

1. روش های فرهنگ سازی برای امتیاز دهی
2. مزایا و معایب حذف کلی سیستم امتیاز دهی
3. محرومیت عده ای از کاربران از حق امتیاز دهی
4. نمایش تمامی تشکر ها در پست کاربر برای همه ( خوب یا بد ؟! )

( البته درباره ی مورد آخر فکر کنم توی تاپیک خودش بحث کنیم بهتر باشه ! #-o )

مورد 1 : اخه دیگه چیکار کنیم ؟!؟!! :rolleyes: فعال کردن مدیرا که همه ببینن و ... !

مورد 2 : اینجا کاربراش اکثرا دانش اموز هایی با محدوده ی سنی ه 14 تا 17 هستن ! یعنی بچه نیستن ! شعور دارن ! عقل دارن !

ادم باید خودشم یکم چیز داشته باشه ها ! یعنی بهتره ! ولی نمیدونم چرا بعضی ها ... !

مورد 3 : اگه امکان فنی ش باشه به نظر بد نیس ! ولی میتونه حس انتقام گیریو تقویت کنه و بعد از این که طرف تونس امتیاز بده ... !

اون موقع دیگه وضع بدتر ازین میشه ! حتی ممکنه تعداد اسپم ها هم فجیح بره بالا ! تا کاربر بتونه امتیاز بده ! :rolleyes:

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از 4245 :
مورد 1 : اخه دیگه چیکار کنیم ؟!؟!! :rolleyes: فعال کردن مدیرا که همه ببینن و ... !

مورد 2 : اینجا کاربراش اکثرا دانش اموز هایی با محدوده ی سنی ه 14 تا 17 هستن ! یعنی بچه نیستن ! شعور دارن ! عقل دارن !

ادم باید خودشم یکم چیز داشته باشه ها ! یعنی بهتره ! ولی نمیدونم چرا بعضی ها ... !

مورد 3 : اگه امکان فنی ش باشه به نظر بد نیس ! ولی میتونه حس انتقام گیریو تقویت کنه و بعد از این که طرف تونس امتیاز بده ... !

اون موقع دیگه وضع بدتر ازین میشه ! حتی ممکنه تعداد اسپم ها هم فجیح بره بالا ! تا کاربر بتونه امتیاز بده ! :rolleyes:

1.این قضیه کاملاً از کنترل خارج شده، مثلاً ما خودمون می فهمیم که یک کاربر به طور غیرعادی و البته حرفه ای (!!!) به ما امتیاز می ده !
اما در اکثر موارد، امکان شکایت از اون کاربر وجود نداره !

2. ببینید، ممکنه که کاربران بین 14 تا 17 ساله باشند، ولی ذهن و هوش اجتماعی خیلی از همین نوجوون های تیزهوش هنوز پیشرفتی نکرده !
همه یاد گرفتند تا فقط تعریف پشت تعریف بشنوند و وقتی کاربران جدید در محیطی که انتقاد پذیری قانون اولش هست قرار می گیرند، واکنش نشون می دن !

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از 4245 :
اینی که ما بیایم بهشون منفی بدیم تا عادت کنن یعنی داریم خودمونو میبریم زیر سوال !!! :-w

خوب شما میتونین به من دقیق توضیح بدین که این مثبت ها به چه دردی میخورن ؟! هدف چیه ؟! ینی که نشون بده طرف چقد کپی پیست کرده و + گرفته ؟!

البته کسایی هستن که به خاطر پست های خودشون و گفته های خودشون مثبت میگیرن ! ولی انگشت شمارن !

خب مال اون تاپیک بود! جواب رو اینجا میدم !

من هرگز نگفتم که بهشون منفی بدین تا اصلاح شن! وقتی کم محلی کنین ، خوب میشه!! همین!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

جالبه اما کسایی که میخوان فرهنگ سازی کنن با خودشون کنار نیومدن هنوز..فکر کنم شما توجیه بشین کافیه..

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

آقا این تاپیک قبلا بود گفتم بیارمش بالا بهتره ادامه ی بحث تاپیک پیشنهادات فنی اینجا انجام شه و نتیجه اونجا منتقل شه
قبل ادامه ی بحث فک کنم خوندن پست اول بد نباشه (;

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

آقا من همه ی حرفام توی این تاپیک رو پس میگیرم !
بچه بودم، نمیفهمیدم، حالیم نبود، جوونی کردم ! :D
خلاصه من پاک کردنشون رو لایک میکنم ! :-"

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

یه دوره آموزش اجباری این دکمه ها رو برای تازه وارد ها بزارید خیلیاشون اصلاَ بلد نیستن و این باعث کلی اسپم میشه طرف پشت بندش اسپم می ده عالی بود بعد لایک هم نمیکنه یا طرف واسه من پ.خ. زده خیلی با فلان چیزت حال کردم بعد میری می بینی اصلاَ پست رو لایک نزده

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از stewie_griffin :
یه دوره آموزش اجباری این دکمه ها رو برای تازه وارد ها بزارید خیلیاشون اصلاَ بلد نیستن و این باعث کلی اسپم میشه طرف پشت بندش اسپم می ده عالی بود بعد لایک هم نمیکنه یا طرف واسه من پ.خ. زده خیلی با فلان چیزت حال کردم بعد میری می بینی اصلاَ پست رو لایک نزده

اولا کار واسه اونا سیستم لایک و دیسلایک کار نمیکنه یعنی وجود نداره

برای جلوگیری از مولتی سازی و دادن لایک به خود!

بعد از مدتی این سیستم میاد

پس اولش خرده نگیرین چون اصن ندارن همچین چیزی رو!

negar73

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی (تخصص :قانونی)

اون اوایل که ایران فهمیده بود اینترنت و موبایل چیه بعضیا وقتی می گفتن تو ایران فرهنگ استفاده از امکاناتی مثه موبایل و ...اینا نیست در جوابش یه عده دیگه می گفتن مشکل از مسئولین هست...اول فرهنگ استفادشو آموزش بدن بعد وارد کنن...یادتونه وقتی ام ام اس میخواست فعال بشه چقدر تبلیغات میذاشتن که لحظات به یاد ماندنی و ...رو میشه با ام ام اس واسه هم فرستاد و اینا....
به نظر من باید اول اینو معرفی می کردن به کاربرا بعد امکانشو میذاشتن.
مهم تر اینه میزان امتیازا تو درجه کاربری تاثیر نداشته باشه...برای مثال..یه نفر تو بحثایی شرکت می کنه که جامعه آماری تفکرای مثه اون کم بنابر این اون طفلک همش منفی می گیره بابت صحبت ها و نظراتش اما بر عکس این هم هست..
تازه نمیدونم چرا مدیرای گرامی هر چی میگن لایکشون میکنن؟!! :D
و یه مورد دیگه هم هست که آقا اون روز یه نفر پ.خ داده "(با توجه به اینکه من بعد از مدتها نداشتن پ.خ ذوق کرده بودم) رفتم میبینم نوشته "یه بار دیگه منفی بدی سر و کارت با مطهری :-w" ....آخه آدم به این بشر چی میتونه بگه؟ X-(
خلاصه....جوانان عزیز...کینه های شخصیتون رو با امتیاز منفی و یا علایقتون رو با مثبت ابراز نکنید! :) (;

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

آخه فرهنگ سازی با حرف نیست که ! الان یک نفر وجود داره که همین جوری فرت فرت به ملت منفی میده. ما با این چیکار کنیم؟ بگیم شما آزاد نیستی منفی بدی؟ به اون یکی بگیم به دوستت مثبت منفی نده؟ اونها هم به حرف ما گوش میکنن؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

میلیاردی بحث کردیم که لایک به معنای من به شما علاقه دارم و دیس لایک به معنای من دشمن شمام نیست ، اما کو گوش شنوا ؟ به شخصه اینروزا راحت تر لایک و دیس لایک میدم ، یعنی در همون وهله ی اول از پستی خوشم نیاد ، دیس لایک می کنم ، از پستی هم خوشم بیاد لایک می کنم ، اما خب هنوزم ، سر هر دیس لایکی که میدم کلی pm میاد که چرا منفی میدی !!!

جالبه همین آدما یکسره تو حرف بزنن پست میذارن ، ما امتیازمون برامون مهم نیست ، فلانی یکسره منفی بده به درک به ...

نمیشه کاری کرد همزمان با وقتی که کاربر امکان لایک و دیس لایک دادن رو پیدا می کنه ، یک pm هم بش داده شه و یه توضیح کوچولو راجع به این سیستم و طرز استفادش داده شه ؟ فک می کنم یکم کمک کنه ...

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از Amir - Eblis :
میلیاردی بحث کردیم که لایک به معنای من به شما علاقه دارم و دیس لایک به معنای من دشمن شمام نیست ، اما کو گوش شنوا ؟ به شخصه اینروزا راحت تر لایک و دیس لایک میدم ، یعنی در همون وهله ی اول از پستی خوشم نیاد ، دیس لایک می کنم ، از پستی هم خوشم بیاد لایک می کنم ، اما خب هنوزم ، سر هر دیس لایکی که میدم کلی pm میاد که چرا منفی میدی !!!

جالبه همین آدما یکسره تو حرف بزنن پست میذارن ، ما امتیازمون برامون مهم نیست ، فلانی یکسره منفی بده به درک به ...

نمیشه کاری کرد همزمان با وقتی که کاربر امکان لایک و دیس لایک دادن رو پیدا می کنه ، یک pm هم بش داده شه و یه توضیح کوچولو راجع به این سیستم و طرز استفادش داده شه ؟ فک می کنم یکم کمک کنه ...

بابا آدم که همین جوری گفتند بالا چشش ابرو هست که نمیزنه منفی بده!
در ضمن مثلا من میبینم که یه پستی دادم که خیلی پستی نیست که بخواد مخالفت خیلی هارو در بر داشته باشه به اصطلاح خنثی ست ولی یکی بهم منفی داده نباید بدونم که چرا منفی داده؟
بعضی وقتا هم آدم باید بگه که چرا منفی دادی.

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خب اون شعور طرف رو میرسونه که زیر صفره ، و احتمالا" به خاطر اینه که به یه پستش دیس لایک دادی و مخالفش بودی ، بچه عقده شده تو دلش که چون تو یه امتیاز کم کردی اونم تلافی کنه و این میشه این داستان ...

به نظر من نباید پرسید ، خب مسلما" یه عده آدم با نظر و پست ما مخالف اند ، دلایل خودشونو دارن به مام مربوط نیست ، اگه بحثی شد تو تاپیک ، خب بحث می کنیم ، اما اینکه سر هر دیس لایک من یکسره pm بدم آقا/خانم واسه چی دیس لایک میدی ؟ چرا مخالفی ، اصلا" کار درست و معقولی نیست

بالا