- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
به نظرتون چطور میشه در یک جامعه انقلاب میشه؟
اما همیشه وقتی مردم تحت فشارند انقلاب اتفاق نمی افته!به نقل از ↓Arrow ↓ :واضحه که مردم باید تحت فشار باشند ...
به نقل از نــرگـســـــ :اما همیشه وقتی مردم تحت فشارند انقلاب اتفاق نمی افته!
بعضی از مردم جهان(الان به صورت مردم یکسری کشور خاص دارم میگم!مثلا کشورهای عربی!) کلا به فکر اینطور کارا نیستن.
پس برای انقلاب علاوه بر این فشار و اینا ، نوع مردمم مهمه!
تائید میشهبه نقل از GCD :اما درباره تاپیک:
انقلابها "به دلیل" مشکلات شکل نمیگیرن، بلکه "با استفاده از" مشکلات شکل میگیرن، طراحی میشن یا طی یک جریان احساسی به وجود میان
در حالی که هدف هر یک از افراد توده انقلابی با دیگران فرق داره، و از این موج استفاده میشه
اتفاقا اگه دائما فشار بالای سر مردم باشه، اوضاع آروم میمونهبه نقل از RoZh!n D :مردم یه ظرفیتی دارن.اگه زور روی سرشون از یه حدی بیشتر بشه یا دموکراسی بیش از حد زیر پا گذاشته بشه مردم یه دفعه انگار جوش میارن.عجیب باهم متحد میشن و برای انقلاب تلاش میکنن.حالا هرچی حق مردم بیشتر زیر پا گذاشته بشه مردم متحدتر میشن و بیشتر برای رسیدن به هدف تلاش میکنن.البته همیشه باید یه رهبر وجود داشته باشه تا هماهنگ کنه.وگرنه بین خود همون مردم چند دستگی به وجود میاد.
نه قبول ندارم.هرچی بیشتر بگذره تعداد مردم متحد بیشتر میشه، جلوی یه سری از مردم که باهم متحد باشن آسون نیست.اگه اینجوری باشه که هیچ وقت انقلاب نمیشه.چون میتونن آزادی ندن.به نقل از GCD :اتفاقا اگه دائما فشار بالای سر مردم باشه، اوضاع آروم میمونه
ولی تو همچین حالتی، وقتی به جامعه کمی آزادی داده بشه یه انقلاب احساسی شکل میگیره
البته، برای هر جامعه متفاوتهبه نقل از RoZh!n D :نه قبول ندارم.هرچی بیشتر بگذره تعداد مردم متحد بیشتر میشه، جلوی یه سری از مردم که باهم متحد باشن آسون نیست.اگه اینجوری باشه که هیچ وقت انقلاب نمیشه.چون میتونن آزادی ندن.
من اصلا درمورد ایران نگفتم.به طور کلی گفتم.بدون در نظر گرفتن استثناها.چون طبیعیه که وقتی ملت میخوان شورش کنن حکومت به ناچار فشار روی مردم رو زیاد کنه.اما بالاخره بعد از یه مدتی کنترل مردم از دست حکومت خارج میشه.به نقل از GCD :البته، برای هر جامعه متفاوته
مثلا چیزی که گفتم در مورد مردم ایران صادقه
اما توی فرانسه نه
ولی ببین، انقلاب توی ایران موقعی اتفاق می افته که مردم تحت فشار باشن، بعد توی یه دوره آزادی ببینن (مثل انقلاب 57 که با ازدیاد آزادی زمان محمدرضاشاه انقلاب شد) (یا همین ماجرای سال 88 که با گسترش آزادی شورش های بزرگی رخ داد)
فنری رو در نظر بگیر، که فشردش کردی، این فنر رو اگه کمی شل بگیری میپره
جامعه مثل همینه! اگه مدتی سختی ببینه، بعد کمی آزادی بهش بدیم، شورش میشه
اما باز هم میگم، جامعه ایران رو اصلا نمیشه با جامعه جهانی مقایسه کرد
به نقل از GCD :البته، برای هر جامعه متفاوته
مثلا چیزی که گفتم در مورد مردم ایران صادقه
اما توی فرانسه نه
ولی ببین، انقلاب توی ایران موقعی اتفاق می افته که مردم تحت فشار باشن، بعد توی یه دوره آزادی ببینن (مثل انقلاب 57 که با ازدیاد آزادی زمان محمدرضاشاه انقلاب شد) (یا همین ماجرای سال 88 که با گسترش آزادی شورش های بزرگی رخ داد)
فنری رو در نظر بگیر، که فشردش کردی، این فنر رو اگه کمی شل بگیری میپره
جامعه مثل همینه! اگه مدتی سختی ببینه، بعد کمی آزادی بهش بدیم، شورش میشه
اما باز هم میگم، جامعه ایران رو اصلا نمیشه با جامعه جهانی مقایسه کرد