NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
پاسخ : چگونه انقلاب میشود؟
چه اصطلاح هایی بکار میبری واقعا . ادعای بحث منطقی میکنین بعد که یه سوال ازت میپرسن که مخالف حرفای خودته اینجوری جواب میدی
بگذریم
بله . معنی عوام و خواص رو خیلی خوب میفهمم . چمران قبل از انقلاب یه روشنفکر بود . یه محقق و پست و مقامی هم نداشت پس جزء عوام میشه .(اصلا کی اسم عوام رو اوردی ؟ کدوم پست ؟)
نمیدونم شما کجا زندگی میکنی که هر محله قیمت نونش متفاوته . منظورت شهرای مختلف بود دیگه ؟
چون اینجا قیمت نون همه مناطقش یکیه !!!
جالبه که حالا نمای بگی که یه جمهوری دیگه . میای میگی حکومت شاه . حداقل میگفتی یه حکومت دموکراتیک دیگه نه یه حکومت موروثی
من که نگفتم تو ایران آزادی صد در صد هست . گفتم ؟
مثلا من خودم با اجباری بودن بعضی چیزا مخالفم ولی نه اینکه با اصل و اساس حکومت از پایه مخاف باشم
یه زمانی بود که پوشیدن لباس آستین کوتاه یا کراوات تو خیابون ممنوع بود
یه زمانی بود که زنا حق رانندگی نداشتن
یه زمانی هم بود که رسیور ممنوع بود ولی حالا دارن به صورت سوری آزادش میکنن (ایکس ویژن میدونی چیه یا توضیح بدم ؟)
و کلی چیزای دیگه ....
مطمئن باش که همین موسیقی هم به این آزادی میرسه فقط ممکنه یکم زمان ببره
پ.ن : در جواب اینکه *چگونه انقلاب میشود ؟ * وقتی انقلاب میشه که ملتی از دست یه چیزی به سطوح اومده باشن
به نقل از Ali pasha :جناب نادیماتریکس! با امثال تو که میان حرفهایی که بهشون گفتن رو قرقره میکنن زیاد بحث کردم حرفهاتون رو حفظم...وقت هم ندارم دوباره بحث کنم از فردا هم نت نمیام فقط همین یک جواب رو داشته باش!!من دارم میگم عوام! میفهمی؟ چمران جزو عوام بود یا خواص؟ اصلا میدونی عوام چه فرقی با خواص داره؟؟ساده مثال بزنم! زمان شاه قیمت یک بطری وُدکا! تو تهران با قیمت همون بطری تو زاهدان یکی بود!!الان 1 قرص نان تافتون هر محله یک قیمت داره!!( مثال سنگین نزدم گفتم قابل فهم باشه برات!)
چه اصطلاح هایی بکار میبری واقعا . ادعای بحث منطقی میکنین بعد که یه سوال ازت میپرسن که مخالف حرفای خودته اینجوری جواب میدی
بگذریم
بله . معنی عوام و خواص رو خیلی خوب میفهمم . چمران قبل از انقلاب یه روشنفکر بود . یه محقق و پست و مقامی هم نداشت پس جزء عوام میشه .(اصلا کی اسم عوام رو اوردی ؟ کدوم پست ؟)
نمیدونم شما کجا زندگی میکنی که هر محله قیمت نونش متفاوته . منظورت شهرای مختلف بود دیگه ؟
چون اینجا قیمت نون همه مناطقش یکیه !!!
جالبه که حالا نمای بگی که یه جمهوری دیگه . میای میگی حکومت شاه . حداقل میگفتی یه حکومت دموکراتیک دیگه نه یه حکومت موروثی
به نقل از Fade To Black :اره من که بابا بزرگم رو نگاه میکنم ماشالا اسوس فقط نذاشت خاله ی بزرگم اون موقع ها بیشتر از راهنمایی بره که امریکا منحرفش نکنه ...
مثلآ موسیقی ایران که الان دیکه به کل نابود شده
یعنی موسیقی دان ها
اگه کلی گفتم حتی نمیگم کپی رایت میگم این که تو مشهد هیچ چوری نمیشه هیچ گونه کنسرتی توی هیچ سبکی گذاشت چون پیش دل اقامون معصیته ...
از خلیج فارس ازادی های ساده صنایع مادر و ... بگذریم
مثلآ تو مشهد میان یه قطار شهری بزنن 10 سال طول میکشه !
من که نگفتم تو ایران آزادی صد در صد هست . گفتم ؟
مثلا من خودم با اجباری بودن بعضی چیزا مخالفم ولی نه اینکه با اصل و اساس حکومت از پایه مخاف باشم
یه زمانی بود که پوشیدن لباس آستین کوتاه یا کراوات تو خیابون ممنوع بود
یه زمانی بود که زنا حق رانندگی نداشتن
یه زمانی هم بود که رسیور ممنوع بود ولی حالا دارن به صورت سوری آزادش میکنن (ایکس ویژن میدونی چیه یا توضیح بدم ؟)
و کلی چیزای دیگه ....
مطمئن باش که همین موسیقی هم به این آزادی میرسه فقط ممکنه یکم زمان ببره
پ.ن : در جواب اینکه *چگونه انقلاب میشود ؟ * وقتی انقلاب میشه که ملتی از دست یه چیزی به سطوح اومده باشن