• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد منابع المپیاد ریاضی

پاسخ : منابع المپیاد ریاضی

به نقل از nafiseee :
(عاقا من می خوام فقط از مرحله اول در بیام میشه یه راهنمایی کنید؟؟
من دوم ام و تاحالا واسه المپیاد چیزی نخوندم دریغ از یه کلمه

مفهوم‌ها رو در حد كتاب درسي بلد باشيد، بعدش مرحله اول چند سال اخير رو حل كنيد كافيه به نظرم... ديگه خواستيد خيلي كار كنيد كتاب هاي ناب انتشارات فاطمي رو ميگن خوبه

يك سوال چرا هدف رو مرحله اول گذاشتيد فقط؟

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,103075.0.html

من سال اولی هستم. برای مرحله 1 دقیقا چه سطح دانش ریاضی لازمه؟ مباحث و منابع رو لطفا بگید.

من سوم راهنمایی هستم

آقای دانشور ( Lord MP ) گفتن که از کتاب محافل ریاضی برای شروع استفاده کنم خب منم گرفتمش و شروع کردم
شما پیشنهاد یا نظر دیگه ای دارید؟؟؟

کتاب آشنایی با ریاضیات رو آقای نعمتی طلا کشوری سال 87 بهم معرفی کرده نظرتون درباره این چیه؟؟؟

ممنونم :لایک

چرا کسی ج نمیده؟؟؟

به نظرم من که الان خیلی زوده!
اما اگه انقدر اصرار داری که بخونی، پیشنهاد آقای دانشور خوبه...
کتاب ریاضیات انتخاب هم شنیدم برای کارای مقدماتی خوبه.

• لایک
امتیازات: Moshk

برای هندسه ← هندسه مسطحه :سیامک احمد پور (نسخه جدیدترش قراره تابستون بیاد)
ترکیبیات ← آنالیز ترکیبی : نشر الگو - روشهای ترکیبیات : انتشارات فاطمی (البته اینا برا قبولی تو مرحله یک خوبه)
همینا رو تا وسطاش بخونی (یه جوری که ازش سوال بیاد بلد باشی) مرحله یک رو راحت قبولی

به نقل از ^◡^ :
من سوم راهنمایی هستم

آقای دانشور ( Lord MP ) گفتن که از کتاب محافل ریاضی برای شروع استفاده کنم خب منم گرفتمش و شروع کردم
شما پیشنهاد یا نظر دیگه ای دارید؟؟؟

کتاب آشنایی با ریاضیات رو آقای نعمتی نقره جهانی سال 87 بهم معرفی کرده نظرتون درباره این چیه؟؟؟

ممنونم :لایک
محافل رو تموم کن بعد بیا سراغ کتابای دیگه (انتخاب کتاب خسته ایه، قبلا خوب بود ولی الآن آنالیز ترکیبی علیپور که بچه ها گفتن بهتره)
اگر بخوای هی دنبال کتاب خوب بگردی و نظرت رو عوض کنی، وقتت خیلی هدر میره
خود من حدود یک ماه وقتم رو صرف این کار کردم، در صورتی که توی یک ماه میتونستم خیلی المپیاد بخونم و از خیلی بچه ها جلو بزنم

• لایک

shoma oono bezar kenar age mitooni tarkibiyate alipooro bekhoon vaghti ravoon shodi boro soalaye marhaleye do ya 102 masale tarkibiyato hal kon
movaffagh bashid

• لایک

منبعی معرفی کنید که توپولوژی رو خوب و ساده توضیح داده باشه :-" قشنگ بفهمم چیه :-? یه سری مسایل کاربردی هم ازش داشته باشه :-/

Back
بالا