مِهرنوش
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرز
- شهر
- الف
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : منابع المپیاد شیمی
.
.
میشه! واسه یه مبحث ممکنه نیاز نشه همه ی کتاباشو بخونی یا مثلا یه کتاب میخونی از بقیه مسئله حل می کنیبه نقل از aramedel :اصلا میشه این همه کتاب رو تو طول سال خوند؟
مخصوصا الان که برای کنکور معدل شرطه!!!!!!
موریسون نه ولی ولهارد بخونبه نقل از hamed.m :ترمودینامیک رو از چه کتابی بخونم بهتره؟؟؟؟چون هنوز تدریس نشده احتمال داره تا مرحله 1 امسال تدریس نشه یه سوال دیگه اگه سولومونز رو بخونم لزومی به خوندن موریسون و ولهارد نیست؟؟؟
این سولومونز اینگلیسی چیه که به بچه مردم پیشنهاد میدی?به نقل از Iman.Mage :@hamed :
ترمودینامیک برای چه سطحی منظورتونه؟! اگه برای مرحله 1 و 2 میخواید که مبتکران و کتاب وزارتی کافیه و میتونید از رو مسائل برگزیده هم سوال حل کنید.
برای آلی هم همونطور که اورانوس گفت موریسون چندان جالب نیست. ولی کلا واسه آلی خیلی کتابا باید بخونی ... از سولومونز شروع کن به نظر من. البته انگلیسیش!
بستگی به شخص داره دیگه. من برام انگلیسی خوندن عادیه, تقریباً همه رو انگلیسی میخونم.به نقل از معصومه :این سولومونز اینگلیسی چیه که به بچه مردم پیشنهاد میدی?
من که الان زبان تخصی شیمی بلدم خوندن تکست و وفهمیدنش دو برابر کتاب فارسی ازم انرژی و وقت میگیره. اون موقع المپیاد خوندم یه صفحه انگلیسی خوندن واقعا در حد 10 صفحه فارسی ازم انرژی میبرد..
من پیشنهاد نمیکنم کتاب انگلیسی بخونبن..
منم الان مجبور باشم برای درسام تکست میخونم ولی در دوران دبیرستان کم پیش میاد کسی واقعا اینقدر روون باشه..بچه ها اینارو میبینن فقط استرس میگیرن در شورتی که لزومی هم نداره..به نقل از Iman.Mage :بستگی به شخص داره دیگه. من برام انگلیسی خوندن عادیه, تقریباً همه رو انگلیسی میخونم.
برای کسی که میتونه بهتره انگلیسی بخونه. سولومونز فارسی آخرین ویرایشی که هست ویرایش پنجمه! درحالی که pdf انگلیسیش رو تا edition 11 میتونید دانلود کنید!
به نقل از معصومه :منم الان مجبور باشم برای درسام تکست میخونم ولی در دوران دبیرستان کم پیش میاد کسی واقعا اینقدر روون باشه..بچه ها اینارو میبینن فقط استرس میگیرن در صورتی که لزومی هم نداره..
شما خودتو که همه چی تمومی رو فقط در نظر نگیر..