sogand1374
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تبریز
پاسخ : منابع المپیاد شیمی
ما فصل 9 تا 16 رُ میخونیم
ما فصل 9 تا 16 رُ میخونیم
یه بار حل کردی دو بار حل کن دوبار حل کردی سه بار حل کنبه نقل از Iman.Mage :بالاخره چگونه مسائل رو هم تموم کردم. بچه ها نظرتون راجع به مسائل برگزیده چیه؟ و کلا نظرتون راجع به این که بعد از چگونه چه کتابی بخونم چیه؟
به نقل از Werner Karl Heisenberg :دوست خوب من سولومونز رو از کجا گرقتید؟
خوش به حالت!!!!به نقل از icho man :خیلی خوندن مهم نیست مهم اینکه که بتونی مسئله حل کنی.من فقط کتابای عمومی رو خوندم ولی انقدر قدرتمندم که میتونم با هر کسی رقابت کنم B-)
من برعکس شما فک میکنم شکی نیس ک توانایی حل مسئله یا همون توانایی استفاده از محفوظات خیلی مهمهبه نقل از icho man :خیلی خوندن مهم نیست مهم اینکه که بتونی مسئله حل کنی.من فقط کتابای عمومی رو خوندم ولی انقدر قدرتمندم که میتونم با هر کسی رقابت کنم B-)
به نقل از icho man :خیلی خوندن مهم نیست مهم اینکه که بتونی مسئله حل کنی.من فقط کتابای عمومی رو خوندم ولی انقدر قدرتمندم که میتونم با هر کسی رقابت کنم B-)
من حل نکردم اما شنیدم میگن خوبه ، شما الان المپیادهای بورکینافاسو هم بزنین وقت تلف کردن نیسبه نقل از Iman.Rage :البته به پای تو که نمیرسه..
بچه ها کسی 2000مسئله شمی رو حل کرده.بگه قبل مرحله 1 وقت تلف کردن هست یا یا بخونم؟
مورتیمر اصن منبع نیسبه نقل از sinaa :ببخشید کتاب مورتیمر حتما باید مال این انتشارات باشه ؟؟
اخه من خریدم ولی مال یه انتشارات دیگه است؟؟؟
ایا فقط مال انتشارات مرکز نشر دانشگاهی به عنوان منبع محسوب می شه؟؟