happiestchemist
ملکه ی شیشه ای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : منابع المپیاد شیمی
اره خوبه بخون
اره خوبه بخون
من کجا گفتم اینا رو دوم بخونین کافیه???به نقل از ...ELINOR... :من سال اول فصلای 7.8.9.10 مورتیمرو خوندم و کتاب شیمی 2 تا فصل سه
بعدش بیخیال شدم.الان میخواستم ادامه بدم گفتن دیره!!!
چجوری شما میگی اینارو دوم بخونیم کافیه؟؟؟؟
مک موری رو به فردی توصیه کردم که شیمی الی رو مختصر و برای زیست نیاز داشت برای المپیاد شیمی ها توصیه نمیکنم، نه متن عمیقی داره نه سوالات خوب، ولی برای غیر المپیادی های کفایت میکنه و حوصله سر برهم نیست براشونبه نقل از M.A.A.B :من شنيدم مك موري سخته را ميگن
راستي دوستان
مريل عمومي چطوره؟
عمومیبه نقل از sarah mi :دوستان من متوسطه ی دوره ی اولم می خوام تازه شروع کنم
به نظرتون کتابای عمومی رو شروع کنم یا کتابای سال های بالا تر رو بخونم؟
سلام سیلبربرگ خیلی خوبه برا شروع چون متنش روون تر و قابل فهم تره.اگه سیلبربرگو خوندید بعدش برید سراغ مورتیمربه نقل از sarah mi :دوستان من متوسطه ی دوره ی اولم می خوام تازه شروع کنم
به نظرتون کتابای عمومی رو شروع کنم یا کتابای سال های بالا تر رو بخونم؟
به نظرم لازم نیست اون کتابو بخونید وقتتونو بذارید روی رفرنسای دیگه چون آخرش وقت کم میاریدبه نقل از sarah mi :سمپادیای گل درود
یه سوال من مجموعه ی سه جلدی شیمی عمومی با نگرش کاربردی ترجمه ی علی سیدی رو تو خونه دارم که قدیمیه (چاپ سال1381) به نظرتون وقتم رو رو این کتاب بزارم و بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوع رو ترکیب کردم . لطفا به جای باز کردن تاپیک های جدید حدالمقدور سوالات رو در تاپیک های قدیمی مطرح کنیدبه نقل از amirmoein :سلام من امسال می رم نهم کتابای دوم وسوم دبیرستان رو از روی شیمی آموزش مبتکران تموم کردم تست های کتاب تست مبتکران رو هم زدم .می خوام طلا بیارم لطفا راهنماییم کنید چی بخونم؟