می دونید یه دو سالیه کتابخونه به ما پول می ده از نمایشگاه کتاب کتاب های مورد نیازمون رو برای کتابخونه بخریم من و امین جان هم با این چنگ رو خریدیم ولی دارم آتیش می گیرم چون کارت شرکت در آزمون های مک گرا هیل باهاش نبود.
ولی خوب امین خودش براون می خونه فکر کنم اگه درباره ی اون هم به ما توضیح بده مفید
ضمنا آقای چنگ خودش طراح المپیاد های جهانی است.
ضمنا عکس هم تا دلت بخواد داره ولی مطالبش خیلی مفید تر از عکساشه.
براون ادبیات توضیح دادنش زیاد خوب نیست ولی اگه یه مدت باهاش ور برید می فهمید چی میگه و درک مطالب براتون آسون می شه !
ولی از لحاظ جذابیت ( منظور عکس های واضح) مخصوصا تو بخش کوانتوم چنگ خیلی از براون سر تره
تازه چنگ مصوص المپیاد هست ولی براون کتاب دانشگاهیه!
اما تو مدرسه ما همچنان به ما توصيه ميشه مورتيمر بخونيم چون منبع عموميه باشگاه هم هست و كلا ادم مسلط تر باشه اين كتاب رو بهتره...حالا نميدونم چون ما از اين كتاب جديدا نداريم ميگن بيخيال يا...
كلا به ما ميگفتن كه سعي كنيم همه چيزو بخونيم كه قراره ازش سوال بياد .. الان المپياد شيمي ما بيشتر حالت كلاسيك داره براي قبول شدن كاري رو بكنيم كه ميخوان...ممكنه كتاب بهتر از مورتيمر باشه از لحاظ علمي وقتي منبعه 1 سوال مرحله 2 و البته شيمي عمومي دوره تابستون اينه بهتره وقت بين باشه و بدونه هدفش از خوندن علم يافتن محضه يا قبولي هم ميخواد
يه كتاب ديگه هم هست كه خيلي خوبه
امادگي براي المپياد شيمي ... نويسنده امين حقيقت جهرمي ... انتشارات باشگاه دانش پژوهان البته الان چاپ نميشه
نصف صفحه نوشته بودم در مرد فوايد اين كتاب و كتاب نشر الگو و يه سري نكته و نحوه استفاده كه پاك شد بعدا حالش بود دوباره مينويسم
کتاب آمادگی برای المپیاد شیمی غلط ( در حل سوال) زیاد داشت و سوالاش هم گاهی اوقات در چند فصل تکرار شدن اما در کل که خیلی خوب بود و سبک سوالاش هم متفاوت بود. منم این کتاب را پیشنهاد می کنم اما باید این کتاب را از کتابخونه مدرسه یا دستفروش ها بگیرید آخه خیلی وقته چاپ نمیشه.
کتاب المپیاد شیمی نشر الگو هم خیلی خوب بود.
ببینید از من که خاک این عرصه رو خوردم این رو به گوش بگیرید:
برای مرحله ی اول و دوم فقط(قفط) همین ها بسه:
شیمی دو و سه
کتاب شیمی آلی علی سیدی اصفهانی
کتاب های دکتر عابدینی(ساختار مواد و ...)
(همش انتشارات فاطمی)
دیگه اگه خیلی خواستین بخونین برین سراغ مورتیمر و رفقا!
تازه این دو نفر خودشون طراح سوالان!
درود بر دوستان آقا این نسخه هاش خیلی زیاده منم نمی دونم دقیقا کدومو بخونم.البته فکر نکنم ترجمه اونقدر ها هم فرق کنه.پس همون یاوری خوبه دیگه نه؟؟
آخه من یه نسخه هم ماله پورجوادی رو یافتم تو اینترنت دیدم برا المپیاد نوشته بودن نسخه پورجوادی کدومو بخرم؟؟
چنگ خوب نیست. چه زبان اصلی و چه ترجمه. . بچه ها به خدا اصلا مهم نیست که ترجمه مرکز نشر باشه یا نشر علوم دانشگاهی، من هر دو را خوندم و دیدم که تفاوت زیادی ندارن.( با یک تقریب خوب میشه گفت یکی هستن). زیاد به این چیزا توجه نکنید شیمی عمومی چیزی نداره که شما نگران این مسائل کوچک هستید.زیمدال،چنگ،مک موری،هیئت مولفان و یا مورتیمر و هرچیز دیگه در کل در یک راستا نوشته شدن.
حالا این وسط یه استاد عزیز از یک کتاب خوشش میاد میگه اینو بگیرید. یا میگن اگه اینو نخونید مرحله ی دوم قبول نمی شید !!