دارن شان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sona
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دارن شان

روحیه شما خشنه! اصلا به نظرم داستان باید خوب تموم شه!
توی شهراشباح که کوتوله شد بیچاره :( :-s
توی حماسه کرپسلی هم که خیانت ...!
من هیچ کدوم یادم نمیاد! ولی خب حتما اینطوری تموم شده دیگه =))

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای!! من عاشق این کتاباشم!!

سه سال قبل همه ی بخش های سرزمین اشباحشو خوندم.. واقعا فوق العاده بود. عجب قلمی داره. همزادپنداری شدیدی داشتم!! شخصیت مورد علاقم هم آقای کرپسلی بود! وقتی فهمیدم مرد گریم گرفت :((

آخ آخ آخ.. من همه رو خوندم جز فصل آخر که از همه مهم تر بود!! آقا من هنوز تو کف اینم که ببینم داستان چطوری تمام شد!!

تا اونجایی خوندم که فهمیدم دوست قدیمی شخصیت اصلی داستان که حالا دشمنش شده با خواهر این شخصیت اصلی ازدواج کرد!! جان هر کس میدونین آخرش چی شد بگین!

هنوز بعد سه سال یادمه!! حالا درسای کنکورم بعد سه ماه یادم نمیاد!!

اگه میدونین بگین :-<

خب نمیشه ک اخر کتاب رو گف :دی
اونطوری اونایی که نخوندن بهره مند نمیشن :دی

حماسه کرپسلی هم اصلا مثل حماسه ی دارن شان. نبود به نظرم :-؟

جلاد لاغرو دارن شان نوشته مگه نه؟؟اگه اره باید بگم دارن تو توصیف مناظر فوق العادست =D> =D> :x
مث بعضی از نویسنده ها نمیپیچونه ولی از جذابیت داستانم کم نمیکنه در کل عالیه

به نقل از O_ftm_O :
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای!! من عاشق این کتاباشم!!

سه سال قبل همه ی بخش های سرزمین اشباحشو خوندم.. واقعا فوق العاده بود. عجب قلمی داره. همزادپنداری شدیدی داشتم!! شخصیت مورد علاقم هم آقای کرپسلی بود! وقتی فهمیدم مرد گریم گرفت :((

آخ آخ آخ.. من همه رو خوندم جز فصل آخر که از همه مهم تر بود!! آقا من هنوز تو کف اینم که ببینم داستان چطوری تمام شد!!

تا اونجایی خوندم که فهمیدم دوست قدیمی شخصیت اصلی داستان که حالا دشمنش شده
با خواهر این شخصیت اصلی ازدواج کرد!! جان هر کس میدونین آخرش چی شد بگین!

هنوز بعد سه سال یادمه!! حالا درسای کنکورم بعد سه ماه یادم نمیاد!!

اگه میدونین بگین :-<
منم تا اینجا خوندم... :-<

کنکور که بدم، از اول تا آخر میخونمش

پاسخ : پاسخ : دارن شان

به نقل از Sylar :
من یادمه هم هری پاتر را دنبال میکردم و هم Darren Shan . ولی خداوکیلی Darren Shan خیلی برام جذاب تر از هری پاتر بود!
یادمه مادرم هم وقتی من مدرسه بودم کتاب را دنبال میکرد!
کتاب خیلی خوبی بود ولی همیشه برای من دوتا سوال بود!
چرا به اندازه هری پاتر معروف نشد؟
و دومیش اینکه چرا مترجمش گفته شبح؟ اگر درست یادم باشه Vampire بود و شبح هم ترجمه قشنگی ازش برام تداعی نمیکنه!
بقیه هم همچین حسی دارن؟
به نظر منم باید خوناشام معنی میشد!!! :-?

احتمالا چون برای Vampanez معادلی مثل خون آشام پیدا نکرده، شبح و شبح واره ترجمه کرده!

بچه ها
چنتا سوال
فیلمش فقط واس سه قسمت اول ساخته شد؟
شمام زورتون اومد فیلمه عین کتاب نبود؟ :-"
شمام از استیو خوشتون میومد؟ :))

فیلمش هست واقعا؟
میشه لینکشو یکی بده؟

به نقل از helii :
جلاد لاغرو دارن شان نوشته مگه نه؟؟اگه اره باید بگم دارن تو توصیف مناظر فوق العادست =D> =D> :x
مث بعضی از نویسنده ها نمیپیچونه ولی از جذابیت داستانم کم نمیکنه در کل عالیه

بله دارن شان نوشته.

منم وختی آقای کرپسلی مُرد گریه کردم:د
کتاب آخرشم که کلا چند ده صفه ی آخرُ داشتم گریه می کردم که همه چی داشت تموم می شد مخصوصا اوجش اون قسمت که دارن خودشُ ترسوند تا نجات بده خودشُ :))
به نظرم کلا برای ایجاد علاقه ی بچه ها به کتاب، تو دوران ابتدایی مجموعه ی "مدرسه ی پرماجرا" به شدت بچه رو ترغیب می کنه کتابخون شه. چون هم طنز داره هم بچه های تو کتاب همسنشن ولی اصلا حالت نصیحت گونه نداره و بچه با کتابه حال می کنه :د (رو برادرم جواب داده :د )
ولی اگه کسی از ابتداییم به کتاب علاقه مند نشد، دارن شان تو دوران راهنمایی میتونه ترغیب کنه:د واقعا کتاباش عالین تو رنج اون سن. من سرزمین اشباحُ خیلی بیشتر از نبرد با شیاطین دوس داشتم. نبرد با شیاطین خیلی جنگی بود :))
آقای کرپسلیم هیچ وخ یادم نمیره :(( اگه خوندین سرزمین اشباحُ، مجموعه ی حماسه ی کرپسلی رو هم بخونین حتی اگه از سنتون گذشته این چیزا (من خودم پارسال خوندم :-" )
کلا ویژگی این نویسنده اینه که راحت همه رو می کشه. بضی جلدا تو هر صفه یه نفر میمرد :| مخصوصا نبرد با شیاطین.

من فانتزی خیلی دوس دارم .
هری پاتر ، پرسی جکسون و دلتورا رو تا حالا خونده م .
به عنوان ِ سری کتاب های بعدی ، همین کتابای دارن شانُ بخونم ؟
چی توصیه می کنید ؟ : )

سرزمین اشباح دارن شان قشنگه. تا قبل 18 اینا باید خوند :D
سری دموناتا هم بد نیست شروعش ولی رفته رفته یکم افت میکنه.
بقیه کتاب هاش رو نخوندم.

خب فکر میکنم خیلیا سرزمین اشباحو خوندن :-" آپ میکنم نظر بدید :-"
من حدود 2 سال پیش تموم کردم. ولی یه سوالی دارم.
اسپویل.
اسپویل.
اسپویل.
آخرش که دارن(پسره همین بود دیگه؟) تینی رو میپیچونه و برمیگرده کوتوله میشه دقیقا چرا تینی کاری نمیکنه؟ تا جایی که یادمه تینی فراتر از زمان و مکان بود تو داستان. خب پس چطور وقتی دارن کوتوله شد و رفت گذشته تینی نفهمید؟

خب فکر میکنم خیلیا سرزمین اشباحو خوندن :-" آپ میکنم نظر بدید :-"
من حدود 2 سال پیش تموم کردم. ولی یه سوالی دارم.
اسپویل.
اسپویل.
اسپویل.
آخرش که دارن(پسره همین بود دیگه؟) تینی رو میپیچونه و برمیگرده کوتوله میشه دقیقا چرا تینی کاری نمیکنه؟ تا جایی که یادمه تینی فراتر از زمان و مکان بود تو داستان. خب پس چطور وقتی دارن کوتوله شد و رفت گذشته تینی نفهمید؟
چون ایوانا در عوض اینکه بچه دار بشه گفته بود تو باید این کار رو انجام بدی

یادش بخیر یه زمانی خیلی درگیرش بودم طوری که وقتی هنوز دبستان میرفتم همه کتابای ترجمه شدش رو خونده بودم
به نظرم بین کتاباش حماسه کرپسلی از همه بهتر بود جلاد لاغر خیلی کلیشه بود و توی نبرد شیاطین هم خیلی زیاده روی کرده بود درسته که اصولا داری کتاب فانتزی میخونی ولی از یه جای به بعد جدا قضیه مضحک میشد
هرچند که یکی از نویسنده هاییه که بخشی از اشتیاقم نسبت به ادبیات رو مدیونشم ولی خیلی خوبه که دورانش برام خیلی زود گذشت

سرزمین اشباح بهتر از نبرد با شیاطینه
توی اون چون شخصیت ها عوض میشه
ادم اذیت میشه یکم
تا میای عادت کنی...

وای دارن شان حرف نداره :x
من عاشق آثارشم و تموم کتاباشو هاشو خونندم
حتی یه سری آثار مثل سرزمین اشباح و نبرد با شیاطین رو سه بار خوندم
از بس که جذابن !

وووااهاعی *-*
من دموناتاشو خوندم کامل و زام بی شو |: برخلاف اکثریت از نبردباشیاطین بیشتر خوشم اومد تا زام بی. زام بی یجوری بود کلا:/فانتزیش قشنگ نبود|:
یکی معرفی کنه یه اثر خوبشو که بخونم |:
قطعا بهترین اثرش سرزمین اشباح شه که خب ترجمه ش تو ایران یه کم بده ولی بازم ارزش خوندن رو داره!

اره همین الان دانلودش کردم.فک کنم سامان کتال ترجمش کرده اینی ک دان کردمو
افتاب سوختگیو خوندین؟
من ترجمه چاپ شده ش رو گفتم که ترجمه خانوم فرزانه کریمی ه!
نه نخوندم!

Back
بالا