دموکراسی تو روز روشن

با این روش موافقید یا نه؟

• موافقم

رای‌ها: 11 42.3%
  • مخالفم

رای‌ها: 11 42.3%
  • ممتنع

رای‌ها: 4 15.4%

• رای‌دهندگان
    26
  • شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
پاسخ : دموکراسی تو روز روشن

به نقل از Kinder :
من هم مخالفم !

خیلی ها جنبه ی رقابت سالم رو ندارن و خلاصه با تبلیغ و اینجور مسائل، ممکن هست به ناحق به مدیریتی که واقعاً شایستش نیستن برسن ! :)
میشه تاپیک نظرسنجی رو زد و قفلش کرد تا این اتفاق نیفته
اگه هم کسی برخلاف قوانین از طریق پ.خ هم کاری کرد اگه به مدیران گزارش داده بشه حذف میشه
در ضمن کسی رو هم که به عنوان کاندیدای معاونت انتخاب می کنن فک کنم در این حد درک داشته باشه :)

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از کیمیا.پ :
کسایی که تو شورا بودن 500 بار میرفتن میگشتن تمام پستای طرفو اینا..رو چک میکردن!
اگه اینم قرار باشه همون باشه که خب دوباره میشه شورا! :-" :rolleyes:
ما هم دوست داریم شورا ها باشن دوباره :)
ولی حالا که نیستن مدیرا دندشون نرم ( :D) خودشون برن بررسی کنن اگه هم وقت ندارن نظرسنجی رو بذارن و اعضا با توجه به بررسی ها رای بدن :)

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از Dr.Eniac :
بالاخره جنگه و تو جنگ هركي بايد هرچي داره رو كنه !
يكي رفيقاشو و يكي تواناييهاشو و ...

فقط خواستم نقش مهم مديرا كه توي پستاي بالايي دربارش صحبت شده بود مشخص بشه !

گویا این تفکر « پیشوایی » بدجوری روتون اثر گذاشته !!! :rolleyes:

مهران جان، الان قرن 21 هست ! ما انسان های اولیه نیستیم که به جون هم بیفتیم و به قول شما، جنگ راه بندازیم !!!
اینجا منطق حکم فرماست، و منطق مخالف این طرح هست ! :)

به نقل از علـي :
میشه تاپیک نظرسنجی رو زد و قفلش کرد تا این اتفاق نیفته
اگه هم کسی برخلاف قوانین از طریق پ.خ هم کاری کرد اگه به مدیران گزارش داده بشه حذف میشه
در ضمن کسی رو هم که به عنوان کاندیدای معاونت انتخاب می کنن فک کنم در این حد درک داشته باشه :)

در مورد معاونت که اصلاً حرفش رو نزن ! این دیگه کار من و شما نیست !!!

من باز هم مخالفم ! کسی که دوستاشو میاره که بهش رأی بدن، نابرابری رو ایجاد می کنه !
درضمن، اینقدر خوش خیال نباش که همه درکشون مثل من و شما به حدی می رسه که این مسائل رو بفهمن !

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از کیمیا.پ :
کسایی که تو شورا بودن 500 بار میرفتن میگشتن تمام پستای طرفو اینا..رو چک میکردن!
اگه اینم قرار باشه همون باشه که خب دوباره میشه شورا! :-" :rolleyes:

چک کردن تمام پست ها که نمیتونه ملاک خوبی واسه مدیر گزینی باشه ! بالاخره حذف کردنشون ... ! :-"

-------------------------------------------------

چرا بحث رو میپیچونین ؟! :D گفتیم یه عده ای مشخص بشن و یه سری افراد که صلاحیتشو دارن بیان رای بدن و دلایل خودشونو بگن بعد اخر سر مدیر ها

تصمیم نهایی رو بگیرن ! (; این پیچوندن میخواد ؟! :-" رفته رفته اخه احساس میشه بحث داره دور بر میداره ! :-"

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از علـي :
ما هم دوست داریم شورا ها باشن دوباره :)
ولی حالا که نیستن مدیرا دندشون نرم ( :D) خودشون برن بررسی کنن اگه هم وقت ندارن نظرسنجی رو بذارن و اعضا با توجه به بررسی ها رای بدن :)
در هر صورت که باید بررسی کنن!
بعدم به قول یکی تو اون قبلیا باز بعدشم باید بدین/م مدیرا تصویبش کنن بعد دوباره اگه خوششون نیومد دوباره و دوباره...
خب آخه این چه کاریه!
خب همون اول خودشون انتخاب میکنن میره دیگه!
این پروسه ی طولانی واسه چیه؟؟؟ :D

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Kinder :
گویا این تفکر « پیشوایی » بدجوری روتون اثر گذاشته !!! :rolleyes:

مهران جان، الان قرن 21 هست ! ما انسان های اولیه نیستیم که به جون هم بیفتیم و به قول شما، جنگ راه بندازیم !!!
اینجا منطق حکم فرماست، و منطق مخالف این طرح هست ! :)

خط اولتو جواب نميدوم چون دعوا ميشه و دوست ندارم اين اتفاق بيفته !

جنگ رمز بقاست !
شما اگه براي حقت نجنگي كه بايد بري بميري
منظور از جنگ اينه كه براي رسيدن به هدفت دست به هركاري بزني
ميگم كسي كه ميخواد بشه مدير يه جايي بايد هركاري ميتونه بكنه تا رقيباشو كنار بزنه !

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از کیمیا.پ :
در هر صورت که باید بررسی کنن!
بعدم به قول یکی تو اون قبلیا باز بعدشم باید بدین/م مدیرا تصویبش کنن بعد دوباره اگه خوششون نیومد دوباره و دوباره...
خب آخه این چه کاریه!
خب همون اول خودشون انتخاب میکنن میره دیگه!
چون من می خوام بگ بچه ها هم باید توی انتخاب ها نظر بدن همین :)

*پ.ن:دوستان اگه منفی یا مثبت میدم یعنی فقط با اون پست موافق یا مخالفم همین :)

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از Dr.Eniac :
خط اولتو جواب نميدوم چون دعوا ميشه و دوست ندارم اين اتفاق بيفته !

جنگ رمز بقاست !
شما اگه براي حقت نجنگي كه بايد بري بميري
منظور از جنگ اينه كه براي رسيدن به هدفت دست به هركاري بزني
ميگم كسي كه ميخواد بشه مدير يه جايي بايد هركاري ميتونه بكنه تا رقيباشو كنار بزنه !

توی دنیای من، همچین قانونی وجود نداره !

فعالیت مفید هرکس توی انجمنی که برای مدیریتش کاندید شده ملاک هست، نه قدرت جنگ و پیش گیری توی انتخابات !!!

ببینم وقتی هم که مدیر شد می خواد رقیباشو کنار بزنه ؟!!
باز هم می گم، توانایی های فردی در اداره ی انجمن مهم هست، نه تبلیغات و توانایی رقابت !!!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از کیمیا.پ :

به خاطر اینه که یه جورایی ازادی بیان باشه ! دوستان هم نظرشونو بگن ! دلایل مخالفت یا موافقت !

بالاخره اگه مدیرای کل هم انتخاب کنن ! یه جمله ی معروف هس که میگه : انسان جایز الخطاست ! :D

پس بهتره از نظر دیگران هم استفاده کرد ! باید از مغز و تفکر دیگران هم استفاده کنیم تا پیشرفت کنیم ! (;

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

خیـــلی لازمه که هر کاری تو سایت با دموکراسـی به قول شما انجام بشه؟ معمولا کاربرا با معاونا و کسایی که انتخاب میشن مشکل خاصی ندارن، ینی با صلاحدید ِ مدیران کل برای انتخاب معاون و... موافقن! گاهی هم یه بحث هایی پیش میاد مثل معاون شدن نیلوفر یا سـ‌‌‌‌ها که بعدشم حل میشه! حالا چه گیریه که حتما نظرسنجی گذاشته بشه و فلان کاربرا بتونن رای بدن و نمیدونم چی و چی بشه آخرش یه ماون انتخاب بشه! :rolleyes: به نظر من همین روالی که تا الان بوده خوبه! حالا کسی هم به انتخاب شدن معاونی اعتراض داشت مشکلی نیست دوباره شورش میکنیم! :D

× البته من با این پست ِ بالاییم هم موافقم ! :-?

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

کلا من با این خیلی موافقم که دموکراسی باشه اما توی این یه سالی که اینجا بودم بهم ثابت شده که اینجور ایده ها 99% مورد قبول تیم مدیریت سایت قرار نمیگیره و در آخر با یه جواب سرسخت تاپیک قفل میشه :) :D

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از ستـاره :
خیـــلی لازمه که هر کاری تو سایت با دموکراسـی به قول شما انجام بشه؟ معمولا کاربرا با معاونا و کسایی که انتخاب میشن مشکل خاصی ندارن، ینی با صلاحدید ِ مدیران کل برای انتخاب معاون و... موافقن! گاهی هم یه بحث هایی پیش میاد مثل معاون شدن نیلوفر یا سـ‌‌‌‌ها که بعدشم حل میشه! حالا چه گیریه که حتما نظرسنجی گذاشته بشه و فلان کاربرا بتونن رای بدن و نمیدونم چی و چی بشه آخرش یه ماون انتخاب بشه! :rolleyes: به نظر من همین روالی که تا الان بوده خوبه! حالا کسی هم به انتخاب شدن معاونی اعتراض داشت مشکلی نیست دوباره شورش میکنیم! :D

× البته من با این پست ِ بالاییم هم موافقم ! :-?
اگه با پست بالاییت موافقی پس با پست خودت مخالفی :D
آقا جان من می گم آزادی باشه نظر کاربرا بپرسن چی میشه؟
بالاخره همین کاربرا قراره بیان توی سایت دیگه

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از کیمیا.پ :
کلا من با این خیلی موافقم که دموکراسی باشه اما توی این یه سالی که اینجا بودم بهم ثابت شده که اینجور ایده ها 99% مورد قبول تیم مدیریت سایت قرار نمیگیره و در آخر با یه جواب سرسخت تاپیک قفل میشه :) :D

به خاطر همینه که میگیم یه محدودیت هایی باشه که بعضی افراد رای بدن ! ولی حالا این محدودیت ها چی باشن ؟!

مسئله این است !! :D

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از 4245 :
به خاطر اینه که یه جورایی ازادی بیان باشه ! دوستان هم نظرشونو بگن ! دلایل مخالفت یا موافقت !

بالاخره اگه مدیرای کل هم انتخاب کنن ! یه جمله ی معروف هس که میگه : انسان جایز الخطاست ! :D

پس بهتره از نظر دیگران هم استفاده کرد ! باید از مغز و تفکر دیگران هم استفاده کنیم تا پیشرفت کنیم ! (;

آزادی بیان تا چه حد ؟!!
بعدشم، کی به مدیریت و حق هر کس اهمیت می ده ؟!!
هر کسی می رسه، همینجوری بدون در نظر گرفتن شرایط طرف یک رأیی می ده و نظر هم که دیگه هیچی !!!
مثلاً همین فرشید رو ببینین ! ( جنبه داشته باش ! مثال زدم !!! :D )
الان به هر پستی توی تاپیک یا مثبت یا منفی داده، اما آخر سر هم خودش نظر خودش رو ارائه نمی ده !!! ( حالا باز بیا به من منفی بده !!! :D )

الان شما با وضعیت فعلی چه مشکلی دارین ؟!! صلاحیت هر کس در بین معاونین و مدیران ارشد و کل بررسی می شه ؛ نه کاربرانی که اهمیتی به قضایا (املا؟!) نمی دن !

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از 4245 :
به خاطر همینه که میگیم یه محدودیت هایی باشه که بعضی افراد رای بدن ! ولی حالا این محدودیت ها چی باشن ؟!

مسئله این است !! :D
ببخشید من ربطشو به پستم نفهمیدم :D
میشه توضیح بدی؟

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از Kinder :
آزادی بیان تا چه حد ؟!!
بعدشم، کی به مدیریت و حق هر کس اهمیت می ده ؟!!
هر کسی می رسه، همینجوری بدون در نظر گرفتن شرایط طرف یک رأیی می ده و نظر هم که دیگه هیچی !!!

الان شما با وضعیت فعلی چه مشکلی دارین ؟!! صلاحیت هر کس در بین معاونین و مدیران ارشد و کل بررسی می شه ؛ نه کاربرانی که اهمیتی به قضایا (املا؟!) نمی دن !

اقا جان به خاطر همینه میگیم محدود به بعضی اعضا باشه !! :-w کسی که شعورشو داره ! میتونه دلیل بیاره !! قد مغزش اجازه میده !! ... !!

( ببخشید ! اخه 2 ساعته دارم ... ! :-" )

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Kinder :
فعالیت مفید هرکس توی انجمنی که برای مدیریتش کاندید شده ملاک هست، نه قدرت جنگ و پیش گیری توی انتخابات !!!
[/b]
هر كدومشون يكي از شرايطه !!!
طرف هم بايد فعاليت مفيدتر داشته باشه و هم قدرت بيشتر !
ببين علي جون جون من بيخيال شو بيا بحثو ازين بيشتر منحرف نكنيم !

يه جامعه 5 هزار نفري بايد دموكراسي داشته باشه اما خيلي سخته !!! بايد روي طرحايي كه ميخوان همچين كاري رو بكنن خيلي كار كرد ولي هميشه به ياد داشته باشين كه :

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
هیچ دلیلی وجود نداره که همه بخوان در مورد همه جای سایت نظر بدن و دموکراسی برقرار بشه .
یک سری امکانات بوجود اومده که هر کی خواست می تونه استفاده کنه هر کی هم نخواست کسی مجبورش نکرده .

و از همه مهمتر اين

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
به وضوح گفتم٬ قرار نیست اینجا دموکراسی کامل برقرار بشه ٬ حتی اگر طرحی که می گین هیچ مشکل و نقصی هم نداشته باشه.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

اگه با پست بالاییت موافقی پس با پست خودت مخالفی :D

من وقتی پست خودمو دادم اون پست رو خوندم و جوابم رو گرفتم ولی با توجه به معاونایی که تا حالا انتخاب شدن و اینا من فکر میکنم این نظر سنجی گذاشتن و محدودیت درجه کاربری و فلان و فلان خیلی کار واجبی نیست، مگه کاربرا تا حالا چند بار با انتخاب معاون و اینا مخالفت کردن؟ یه دفه نیلوفر بود که الان اصلا معاون نیست ، یه دفه هم سها بود که الان تقریبا همه ازش راضین! ( حالا اگه هم راضی نیستن دست کم الان اعتراض علنی نیست!)
ماجرای این تاپیک فکر کنم یه دفه دیگه هم مطرح شده بود ولی تهش هم تاپیکش قفل شد و هیچی!
باز هم من فکر میکنم توی این سایت به این بزرگی نمیشه همه کار و همه چیز با دموکراسی پیش بره...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Kinder :
مثلاً همین فرشید رو ببینین ! ( جنبه داشته باش ! مثال زدم !!! :D )
الان به هر پستی توی تاپیک یا مثبت یا منفی داده، اما آخر سر هم خودش نظر خودش رو ارائه نمی ده !!! ( حالا باز بیا به من منفی بده !!! :D )
:)) یکی از اون بعضیا پیدا شد

×_×_×_×_×_×

در مورد تاپیک، من مخالفم
چرا با وجود احتمال خطا های بزرگی مثل مولتی، تبانی، دشمنی و... همچین کاری انجام شه؟

ضمنا، ما صاحب سایتیم؟ نه، ما یوزرای سایتیم، کسایی که 3 سال پای سایت زحمت کشیدن، حق این رو ندارن که افراد مجری سیاست ها و اهداف رو خودشون انتخاب کنن؟

رای دهنده ها هم (حتی اگه عده منتخبی باشن) چند یوزر سادن، نه توی ایجاد سایت نقشی داشتن نه سیاست گزاری هاش، بنابراین چرا باید مجری ها رو انتخاب کنن؟

و اینکه، اصلا معاونت یا مدیریت توی سایت چیز مهمیه؟ یه آیکون میاد زیر اسم، ولی آدمو به کلی عوض می کنه! (همین حاج پگاه، بعد از معاونتش هیچوقت نشد peg0a2h1) من نمیدونم چرا ملت دوس دارن معاون و مدیر شن

اشتباه ها هم نسبیه، یعنی کسی که از نظر من انتخاب بدی بوده از نظر یکی دیگه انتخاب خوبیه

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از 4245 :
اقا جان به خاطر همینه میگیم محدود به بعضی اعضا باشه !! :-w کسی که شعورشو داره ! میتونه دلیل بیاره !! قد مغزش اجازه میده !! ... !!

( ببخشید ! اخه 2 ساعته دارم ... ! :-" )

الان شما روی چه حسابی « کسی که درجه کاربری بالایی داره = کسی که شعور و درک رقابت رو داره » قرار می دی ؟!! :-w

یعنی شما کسی رو نمی شناسی که بی شعور ( عذر می خوام ! این فحش نیست ! بی شعور = کسی که شعور ندارد !!! ) باشه ولی با درجه کاربری بالا ؟!!

توانایی درک و شعور به درجه ی کاربری نیست !

به نقل از Dr.Eniac :
هر كدومشون يكي از شرايطه !!!
طرف هم بايد فعاليت مفيدتر داشته باشه و هم قدرت بيشتر !
ببين علي جون جون من بيخيال شو بيا بحثو ازين بيشتر منحرف نكنيم !

يه جامعه 5 هزار نفري بايد دموكراسي داشته باشه اما خيلي سخته !!! بايد روي طرحايي كه ميخوان همچين كاري رو بكنن خيلي كار كرد ولي هميشه به ياد داشته باشين كه :

و از همه مهمتر اين

مهران جان، من نمی فهمم چرا شما فکر می کنید من می خوام باهاتون دعوا کنم ! :D

الان مگه ملاکتون نظر سنجی و استفاده از رأی کاربرا نیست ؟!! خب من باهاش مخالفم ! یعنی این خیلی از بحث منحرفه ؟!! :D

آخ قربون آدم چیز فهم ! من هم منظورم همینه دیگه !
چرا همیشه سعی داریم توی مسائلی که به ما ارتباطی نداره دخالت کنیم ؟!!

در مورد اون مثال « پیشوا » هم که برای من خسارت به همراه داشت ( :-" )، من به ایشون جسارت نکردم ! (;
فقط خواستم بگم که همه چی رو با هم مقایسه نکنید ! :)
هیچ چیزی شبیه چیز دیگه ای نیست !

اینجا رو دیگه به میدون جنگ تبدیل نکنید !!! :)

به نقل از GCD :
:)) یکی از اون بعضیا پیدا شد

×_×_×_×_×_×

در مورد تاپیک، من مخالفم
چرا با وجود احتمال خطا های بزرگی مثل مولتی، تبانی، دشمنی و... همچین کاری انجام شه؟

ضمنا، ما صاحب سایتیم؟ نه، ما یوزرای سایتیم، کسایی که 3 سال پای سایت زحمت کشیدن، حق این رو ندارن که افراد مجری سیاست ها و اهداف رو خودشون انتخاب کنن؟

رای دهنده ها هم (حتی اگه عده منتخبی باشن) چند یوزر سادن، نه توی ایجاد سایت نقشی داشتن نه سیاست گزاری هاش، بنابراین چرا باید مجری ها رو انتخاب کنن؟

و اینکه، اصلا معاونت یا مدیریت توی سایت چیز مهمیه؟ یه آیکون میاد زیر اسم، ولی آدمو به کلی عوض می کنه! (همین حاج پگاه، بعد از معاونتش هیچوقت نشد peg0a2h1) من نمیدونم چرا ملت دوس دارن معاون و مدیر شن

اشتباه ها هم نسبیه، یعنی کسی که از نظر من انتخاب بدی بوده از نظر یکی دیگه انتخاب خوبیه

در اون مورد اول که واقعاً لطف داری !!! :-"

الان من یک ساعته دارم زور می زنم که همینو بگم !!! :D

بالا