• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ویولن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sona
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ويولن

من هم ویولن می زنم !
الان کتاب ل ویولن 4 ام ، سوزوکی و دنیای زیبای ویولن رو کامل زدم
جلد اول اتد های ولفارت رو هم زدم :دی
کتاب کنسرتو های آسان و آهنگ های دلنشین ویولن رو هم بعضی قطعه هاش رو زدم !

پاسخ : ويلن

یادگیری ویلن سخت هست اما اگر واقعا کسی دوست داشته باشه آسون میشه ...اما نه دیگه آب خوردن زحمت داره اما می ارزه :)

منم میزنم...لویولن سه رو دارم تموم میکنم میرم تو چهار سوزوکی رو تموم کردم بی قرارم اون اولا میزدو کنسرتو ها رو هم تقریبا آخراشم تارپینیانو تموم کردم روح الله خالقیم دو صفحشو زدم اما چون کلاسیکم استادم گفت لازم نیست بزنی...

پاسخ : ويلن

یه نکته ای در مورد پوزیسین ها یکی به من گفت 11تا پوزیسیون داره(ویلن)
آخرش این ساز چنتا پوزیسیون داره؟11تا،9تا یا 16 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از Pegior :
من میزدم!!
2تا از روح الله خالقی زدم
2 تا کتاب لِویولن زدم
سوزوکی و یه کتاب دیگه ( اسمش یادم نیست!) رو هم تقریبا زدم!
ولی الان ترک ویولن کردم ! :(
دقیقا منم الان همینطور! همین کتاب ها رو زدم و ول کردم! واقعا الان متاسفم!

يكي براي اينكه ويولن رو حرفه اي بزنه ، چه مدت بايد كار كنه؟!در ضمن ، ياد گرفتنش سخته يا آسون؟

به نقل از Kirk Hammett-metallica :
يكي براي اينكه ويولن رو حرفه اي بزنه ، چه مدت بايد كار كنه؟!در ضمن ، ياد گرفتنش سخته يا آسون؟
مدتش بستگي به ميزان تلاشت داره. نسبت به سازاي ديگه ،ساز سختيه جون پرده بندي نداره. يعني خودت بايد نت رو درست كني... 

يعني چي بايد نت رو خودم درست كنم؟؟؟!! در ضمن به نظرتون بهتره آدم ارگ ياد بگيره يا ويولن؟كدوم بهتره؟در ضمن هر كي بخواد پيانو بزنه ، بايد اول ارگ كار كنة؟

به نقل از Kirk Hammett-metallica :
يعني چي بايد نت رو خودم درست كنم؟؟؟!! در ضمن به نظرتون بهتره آدم ارگ ياد بگيره يا ويولن؟كدوم بهتره؟در ضمن هر كي بخواد پيانو بزنه ، بايد اول ارگ كار كنة؟
یعنی این که مثلا در ارگ نت دو یک کلیده و باید فشارش داد ! در ویولن اینطوری نیست ! باید دستتون رو دقیقا در جای درست بذارین تا نت دو به وجود بیاد ! حالا اگر یه ذره اینور اونور شه نت عوض می شه !

سه ساله ویولن می زنم ! :-" خیلی دوس ـش دارم خدایی!!! اصن صداش... جون می ده واسه وقتایی که دلت می گیره...
لِ ویولن ـه یک ُ تموم کردم ، الان آوایِ سرود ُ می زنم ! :-"
+ سخت که والّا هس ! اما ازون سخت ـایی که یه آدم فشار نمیاره! :>

Back
بالا