- شروع کننده موضوع
ISO9002
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- دانشگاه
- صنعتی امیرکبیر
من که حوصله بحث و بررسی نمودار ها رو ندارم. خودتون نگاه کنید دیگه. رکود این دوره از همه افت های تاریخ سمپادیا شدیدتره و نسبتا بی سابقه است.نباید شیبش تا آبان ادامه پیدا میکرده که کرده. البته تفکری هم هست که اعتقاد داره همچنان رکودی وجود نداره. شاید به پشوانه قاعده دو دوتا میشه ده تا الان رکودی در سمپادیا نیست. به هر حال کاربران دلسوز و منتقد و پیشنهاد دهنده و دوستان شریف و سمپادیای عزیز میتونن همفکری و چاره اندیشی کنند.
وضعیت ارسال ها:
رنگ بنفش مربوط به سمپادیاست. رنگ سفید رو هم نمیگم که زیاد غافلگیر نشید. خودتون میتونید تصور کنید دیگه.
شاخص مشارکت عمومی هم هست که البته در این رکود بررسی اش ارزشی نداره:
برخی انجمن ها رشد خوب و قابل توجهی داشتن. ولی بازم میگم این آمار مشارکت ویژگی داره اونم اینه که تو رکود زیاد بررسی اش نتیجه نمیده.
شخصا مشتاق انتشار این آمار مخصوصا اولی نبودم که بنا به خواست شخص مدیریت منتشر کردم.
وضعیت ارسال ها:
رنگ بنفش مربوط به سمپادیاست. رنگ سفید رو هم نمیگم که زیاد غافلگیر نشید. خودتون میتونید تصور کنید دیگه.
شاخص مشارکت عمومی هم هست که البته در این رکود بررسی اش ارزشی نداره:
برخی انجمن ها رشد خوب و قابل توجهی داشتن. ولی بازم میگم این آمار مشارکت ویژگی داره اونم اینه که تو رکود زیاد بررسی اش نتیجه نمیده.
شخصا مشتاق انتشار این آمار مخصوصا اولی نبودم که بنا به خواست شخص مدیریت منتشر کردم.