آخرین وضعیت سمپادیا از نگاه آمار

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک
پاسخ : آخرین وضعیت سمپادیا از نگاه آمار

به نقل از Kinder :
این دقیقاً مثل این می مونه که بگیم :« زهرا تنها کسی نیست که توانایی مدیریت داره؛ پس مدیریت رو به افراد دیگه واگذار می کنیم !!! » :)

سایت باید دارای همه ی زمینه های مباحث علمی، فرهنگی، هنری باشه تا کاربران حق انتخاب و بحث داشته باشند، وقتی به هر دلیلی، عدم وجود این زمینه ها سدّ کاربر می شه، شما نمی تونید انتظار داشته باشید تا کاربر، عقاید، نظرات و سلایقش رو متناسب با جو و شرایط تغییر بده !
مشکل از کاربران نیست ! :)
جملتو نفهمیدم :D

بابا من کِی گفتم کاربر سلیقشو تغییر بده؟ میگم شرایطو درک کنه! الانم بحث اینه که چرا تاپیک های شلوغ و اینا نیس که این تقصیر خود ما کاربراس!
درسته موسیقی انجمن شلوغی بود و من خودم واقعا دوست دارم برگرده و امیدوارم برگرده ولی نمیتونیم بگیم خب حالا که اون نیست تاپیک بی تاپیک دیگه!
بالاخره خودمونو باید وفق بدیم تا شرایط مثل قبل بشه!

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از زهرا.ج :
جملتو نفهمیدم :D

بابا من کِی گفتم کاربر سلیقشو تغییر بده؟ میگم شرایطو درک کنه! الانم بحث اینه که چرا تاپیک های شلوغ و اینا نیس که این تقصیر خود ما کاربراس!
درسته موسیقی انجمن شلوغی بود و من خودم واقعا دوست دارم برگرده و امیدوارم برگرده ولی نمیتونیم بگیم خب حالا که اون نیست تاپیک بی تاپیک دیگه!
بالاخره خودمونو باید وفق بدیم تا شرایط مثل قبل بشه!

از تو انتظار نداشتم !!! :D

همه درک می کنند ! اگر هم نکنند، مجبورند درک کنند !!!
تاپیک وقتی شلوغ می شه که کاربر به بحث علاقه داشته باشه؛ وقتی علاقه ای وجود نداره، تقصیر کاربر چیه ؟!!
علایق از کاربر گرفته شده، حذف شده ...
مخالفم ! من علاقه ای به محدود کردن و وفق دادن خودم با شرایط ندارم ! ترجیح می دم تلاش کنم تا شرایط رو تغییر بدم ! :|

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

به نقل از Kinder :
از تو انتظار نداشتم !!! :D

همه درک می کنند ! اگر هم نکنند، مجبورند درک کنند !!!
تاپیک وقتی شلوغ می شه که کاربر به بحث علاقه داشته باشه؛ وقتی علاقه ای وجود نداره، تقصیر کاربر چیه ؟!!
علایق از کاربر گرفته شده، حذف شده ...
مخالفم ! من علاقه ای به محدود کردن و وفق دادن خودم با شرایط ندارم ! ترجیح می دم تلاش کنم تا شرایط رو تغییر بدم ! :|
شما برو با وزارت ارشاد صحبت کن شرایط تغییر کنه ! ما هم خیلی خوش‌حال می‌شیم.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از Kinder :
این دقیقاً مثل این می مونه که بگیم :« زهرا تنها کسی نیست که توانایی مدیریت داره؛ پس مدیریت رو به افراد دیگه واگذار می کنیم !!! » :)

سایت باید دارای همه ی زمینه های مباحث علمی، فرهنگی، هنری باشه تا کاربران حق انتخاب و بحث داشته باشند، وقتی به هر دلیلی، عدم وجود این زمینه ها سدّ کاربر می شه، شما نمی تونید انتظار داشته باشید تا کاربر، عقاید، نظرات و سلایقش رو متناسب با جو و شرایط تغییر بده !
مشکل از کاربران نیست ! :)

اِ ! چه ربطی داشت آخه؟ :-? :O
ببینید برای مثال، من از موسیقی خوشم میاد. وقتی انجمن موسیقی نیست من نمیتونم تاپیک ِ بحث برانگیز بزنم.
ولی شاید فقط من و فوقش 20 نفر از اعضای فعال سایت ، فقط و فقط و فقط به موسیقی علاقه داشته باشیم و فقط و فقط و فقط بتونیم تو موسیقی تاپیک خوب بزنیم.
الان چند تا انجمن حذف شدن؟ 2 تا . فکر میکنیم که حد اکثر 50 نفر بودن (که تازه خیلی کمتر بودن!) که فقط و فقط و فقط راجع به سینما و تلویزیون و موسیقی اطلاعات داشتن، هیچ جای دیگه هم نمیتونن و نمیخوان که بحث مفید ایجاد کنن.
خب ما چند تا کاربر فعال داریم؟ میگیریم 200 تا . اینا هر کدوم میتونن توی انجمن مورد علاقشون تاپیک ایجاد کنن. فکر نمیکنم کسی این جا باشه که دقیقا دست بذاره رو انجمن هایی که نداریم. در کنار اون ها حتما علایق دیگه ای هم داره !
بهترین کاری که ما میتونیم بکنیم، اینه که اگه تو زمینه ای اطلاعاتی داریم یا یه مقدار علاقمندیم بحث ایجاد کنیم یا تو بحث های قدیمی شرکت کنیم؛ و این که کاربرایی که میتونن فعال باشن و تاپیک های خوب و مناسب ایجاد کنن رو به سایت دعوت کنیم. دیگه بیشتر از این از دست ما بر نمیاد ! :D
امیدوارم منظورم رو روشن و واضح گفته باشم! :D

اینم اضافه کنم که من خودم به شدت با حذف شدن بخش های سنتی و مخـــصوصا کلاســیک مخالف بودم و خیلی جاها هم اصرار کردم که موسیقی کلاسیک آزاری به وزارت ارشاد نمیزنه، ولی مشکل از ما نیست، اونا فکر میکنن هر صدایی که یه جور آهنگ داشته باشه موسیقیه و موسیقی حرامه، به جز خواندن ِ قرآن و سرود های انقلابی! :-"

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

خانوم ستاره خانوم عزیز :D
به این هم توجه کن
از اون 150 تا کاربر باقی مونذه فعال 130-140 تاش فقط برای ادامه بحث فعالن

تو ایجادتاپیک نمی دونم چرا ولی خیلی ها مشکل دارن

بیشتریا فقط تا وقتی تاپیکی از بقیه باشه فعال هستند
اینجوری اگر حساب کنی با خسته شدن همون 10-20 تا تاپیک زنه خوب کلا سایت باید بخوابه زمین!

من نمی خوام بگم با حذف دو تا انجمن سایت داغون شده
کلا تا چند وقتی جو جالب نبوده و نیست
کم کم به مرور خوب میشه
ولی اینکه اینطوری انتظار داشته باشید همه دلشون برا سایت بسوزه بیان جایی که دوس ندارن هم تاپیک بزنن
یا اینکه کاربرا رو مسئول بدونید جالب نیست

امیدوارم طرز فکرتون این نباشه (ایشالله که نیست (; )

*نه اصلا کلا نیست
*نیست دیگه :D

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

بچه ها آیا واقعا همه مشکلات این سایت الان انجمن موسیقیه؟ یا با یک انجمن موسیقی همه مشکلات ما حل میشه؟ خب قبلا هم اون انجمن بود همچین فعالیت خیلی زیادی هم نداشت و الان آمار سایت مثل همون موقع هست.

حالا چه دلیلی وجود داره وقتی ما یک سری مشکلاتی داریم یک موضوع خاص، هی بیایم بحث کنیم و ما هم هی یه جواب تکراری بدیم؟ الان موضوعات خیلی زیاد دیگه ای هم هست که انجمنی براشون در این فروم نیست.

ولی وقتی شرایطش نیست وقتی امکانش نیست چرا هر بحثی رو به مورد به این موضوع ربط میدیم؟

یک وضعی هست که به هر دلیلی بخوان می بندن وقتی می پرسی میگن فلان چیز هست فلان چیز چطور؟ حالا یکی از این چیز ها موسیقیه. وقتی میگی موسیقی هم داریم میگن پس به خاطر همون بوده دیگه.

حالا ما صد بار اینو به لحن ها مختلف میگیم یه نفر دیگه میاد میگه چرا موسیقی نداریم.

امیدوارم با این توضیح مشکل حل شده باشه دیگه.

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

عذر میخوام، گویا سوء تفاهم شده ! :)

من اعتراضی به حذف این انجمن ها نداشتم و مشکلاتی که ارشاد ایجاد می کنه رو درک می کنم !
ولی اینکه از کاربر انتظار دارید بر خلاف علایقش به بحث در مورد مباحثی که هیچ سررشته و اطلاعی ازشون نداره بپردازه، کار بسیار مزخرفیست !!!!!

در ضمن، این کار سطح حرفه ای این مباحث رو هم پایین میاره !

اگر کاربری به این علت فعالیت نداره که انجمن مورد فعالیتش حذف شده، شما حق ندارید انتقادی کنید !
صادقانه می گم، اون کاربر هم، نه برای سمپادیا جون می ده و نه عاشقشه !!! فقط مثل من، به یک دنیا عادت کرده و کاری جز ریفرش و لایک ازش بر نمیاد !!!!! :|

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از زهرا.ج :
ببین خب شرایط ایجاد میکنه که این انجمن فعلا نباشه!
نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد! تاپیک بحث برانگیز و مفید وجذاب هم فقط تو موسیقی نیس!
فعلا نباشه؟؟؟ینی دوباره میاد؟؟؟؟همین خوبه.
ولی فرومی که بخش موسیقی نداره داره میگه که این سایت خشکه.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

آقا اگه خیلی با نبود قسمت موسیقی مشکل دارید فعلا برید توی یکی از این سایتای موسیقی که فروم دارن
والا :D

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از گلبرگ :
آقا اگه خیلی با نبود قسمت موسیقی مشکل دارید فعلا برید توی یکی از این سایتای موسیقی که فروم دارن
والا :D
پاک کردن صورت مسئله خیلی آسونه.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

پاک صورت مسئله نیس عزیز من
سایت به خاطر انجمن موسیقی فیلتر شد و مدیران مجددا نمیتونن این ریسک رو بپذیرن که انجمن موسیقی رو باز کنن

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

به نقل از mamareza :
پاک کردن صورت مسئله خیلی آسونه.
ولی از فیتلر در آوردن سایت خیلی سخت ِ !
لطفاً دیگه این بحث رو ادامه ندین .
والسلام :D

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

تعداد فعالیت مدیران انجمن رو در ۲۴ ساعت دیروز شمردم. تقریبا ۵۰۰ مورد فعالیت مدیریتی در ۲۴ ساعت از کلیه مدیران ثبت شده بود که شامل حذف/ویرایش/جابه جایی پست هاست. این همه تلاش واقعا جای تقدیر و تشکر داره.

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

خودمونیما یه 300 تاش مال پاکسازی حدس تصویر بود :D

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از Samaneh.Z :
(هــی میومدم پایین میدیم نجوم آماتوری نیست! گفتم حتما شبیه دفعه ی قبل شده ! اما بلاخره اون پایین ها دیدیمش :D سعی میکنم فعالش کنم . کاری که وظیفه ی همه ی مدیراست. )

اول از همه فکر میکنم اینکه آمارها اومده پایین میتونسته به کپی پیست ربط داشته باشه ! خب نگاه کنین ، چندتا اجمن کلا کپی پیستو غیرمجاز اعلام کردن ، یه سری هم گفتن منبع بگین ، خب بلاخره طرفی که میخواد تاپیکو بزنه ، وقتی میبینه اینقدر سخت گیریم ، نمیزنه خب ! زده میشه !

بعد هم فکر میکنم اینقدر رفتار ماها /شماها/آن ها ! بد بوده که یه سری زده شده به کل از سایت ! رغبت برای پست دادن ندارن !
حالا میتونه ربط هم داده شه به این که بچه ها درس دارن و نمیخوان درگیر سایت شن.

دیگه اینکه به نظرم انجمنای علمی بهتر شدن ! قبول ندارین یه پست توی انجمنای علمی به یه پست توی حرف بزن یا شناخت می ارزه؟! ( استثناها رو بذارین کنار. ) حالا اینکه بحثا خوب نمیشه ،بنظرم تقصیر مدیرشه :-"

ببخشید وارد بحث می شم اما

یکی از دوستان حرف خوبی زد ، ما که نمی تونیم کسی ُ بکشونیمش تو مباحث علمی !

آقا دس به صد تا کار می زنیم ! اِن تا ایده هَس که میشه عملیش کرد . اما یه ذرشو که عملی می کنیم می بینیم هیچ خبری نی !

خ ُ صد در صد من اگه کارم ُ ول نکنم یه ذره نا امید می شم که

مث اینکه کاربرا ، خصوصا بعضی کاربرای جدید که کم هم نیستند ، هیچ علاقه ای ندارن به استفاده علمی از فروم

حالا تخصصی تر وارد بحثش نمی شم ، سر دراز داره

ولی یکی از مشکلات هم یه عده ای از کاربرای ِ قدیمی هستن که میرن .

یه عده ای هستند که میرن ُ کنکور می دنُ بر می گردن ، ولی یه عده ای می رن ، دیگه نمیان

یا یه عده ای تا تقی به توقی خورد ( من که نمی دونم از سر چیه ) میان همه مدیریتا رو میذارن زمین ُ تو امضاشون می ذارن خستم از فروم ، خداحافظ فروم ،

فروم دیگه مثل قبل نیست .

ببینین ، کاربرای ِ خوب و آشنا با فضای ِ انجمن می رن و کاربرای جدید - عده زیادیشون - تا مدت زیادی سر در گمن .

انگشت شمارند افرادی که کاربر جدیدند ُ کاربر مفید !

به نقل از 4245 :
چند تا از انجمنامون واقعا به خواب زمستانی رفتن ، یکیش همین علمی ! واقعا خیلی انجمن مفیدی میتونه باشه !

ولی متاسفانه نه اوضاع خود انجمن مناسبه نه مدیرش سر میزنه !

من 2 بار یه سری تاپیک چرت رو اوردم بالا تا حذف یا منتقل بشن ! مدیرای داخلی زحمت بکشن یه سری بزنن خوب میشه !

اصلا به نظرم انجمن علمی کلا یه بار حذف بشه دوباره ایجاد بشه بهتره ! با این وضعش انرژی منفی میده !

یکی دو مورد دیگه رو هم گزارش دادم قبلا ، ولی خوب اونا انجمنای کوچیکی هستن ، زیاد طرفدار ندارن ! ولی واقعا انجمن علمی حیفه !

وقتی مدیرا یه برنامه هایی دارن واسه ما ، ما پتانسیل نداریم ! وقتی اونا پتانسیل ندارن ، ما شاکی میشیم ! :D

تعریف مشخصی واسه انجمن علمی وجود نداره اصن انگار !

ینی من نمی دونم باید پستای ِ کپی پیستی باشه ، نباشه ، حذف شه ، نشه .حذف کنم که هیچی نمی مونه

تو مدیران هم گفتم که بخوام حذف و ادغام کنم همه ی این شیش صفحه می شه دو الی سه تا تاپیک !

علمی ته مونده ی بحثای ِ بقیه انجمنای علمیه !

اینا روببینین :

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,68592.0.html

حاصل ِ یک خلاقیت !

مدیر انجمن بخشی از انجمنه . به طبع بخشی از خوبی یا بدی انجمن به پاشه

من یک نفرم . تاپیکا رو جم و جور می کنم ، به فکر ایده هم هستم !

مگر ممکنه مدیر انجمنی به انجمنش سر نزنه ؟ چه حرفیه ؟

شما هم اگر انتقاد یا پیشنهادی از انجمنی دارید با مدیر انجمن در میان بذارید

برای درخواست مدیریت هم برید مدیر گزینی ، گردن مام از مو باریکتر !

متاسفم که اینجا اینا رو گفتم ولی عمومی گفتید باید عمومی جواب می دادم .

بالا