گروه فعال سازي تارنما

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : گروه فعال سازي تارنما

این حرفا یعنی راه نداره؟؟؟؟؟؟

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

آخه اگه بدون هماهنگی باشه ، اتفاقی نمی افته ! میشه همینی که همیشه بوده! به نظر اگه این رو بذارین به عنوان وظیفه برای یه چندنفر بهتره ! مگرنه باز هم میشه همون..

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

به نقل از سمانه ز. :
آخه اگه بدون هماهنگی باشه ، اتفاقی نمی افته ! میشه همینی که همیشه بوده! به نظر اگه این رو بذارین به عنوان وظیفه برای یه چندنفر بهتره ! مگرنه باز هم میشه همون..
همون حرفي كه من و مهران صفحه ي پيش زديم.

اخه نميدونم چرا هماهنگي رو به چشم "تشريفات" ميبينن اين اقايون :-?

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

خب پس من توضیح دادم که شاید اتفاقی بیفته ! :-"
نمیخواد گروه و درجه ی کاربری تعریف شه و مثلا یه انجمنی چیزی! فقط اینکه با هم هماهنگ باشید که به تاپیکای هم جواب بدین ..

از یه طرف به نظر خیلی خوبه اینکه همچین چیزی باشه ، چون بچه های دیگه وقتی میبینن همچین چیزی رو توی جو میان و پست میدن ، از یه طرفی هم سایت میفته دست اون گروه ه ! :D

الان کسی نیست اعلام آمادگی کنه نه؟ :D (غیر نمکی :-" )

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

مهران هم كه امادگي داره

4225 هم اعلام امادگي كردن صفحه ي پيش....

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از نمكي :
مهران هم كه امادگي داره

4225 هم اعلام امادگي كردن صفحه ي پيش....

علي هم اينجا نميتونه پست بده ولي تو حرف بزن گفته پايست تا صبح !!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از سمانه ز. :
خب پس من توضیح دادم که شاید اتفاقی بیفته ! :-"
نمیخواد گروه و درجه ی کاربری تعریف شه و مثلا یه انجمنی چیزی! فقط اینکه با هم هماهنگ باشید که به تاپیکای هم جواب بدین ..

از یه طرف به نظر خیلی خوبه اینکه همچین چیزی باشه ، چون بچه های دیگه وقتی میبینن همچین چیزی رو توی جو میان و پست میدن ، از یه طرفی هم سایت میفته دست اون گروه ه ! :D

الان کسی نیست اعلام آمادگی کنه نه؟ :D (غیر نمکی :-" )

حالا تکلیفمون همون فرموده ی جناب مدیریت ه ؟! یا تصمیم دیگه ای هست ؟! :-? :D

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

من الان دقیقا متوجه نشدم !
297.gif

شما میگید که یه عده از کاربران محترم دست در دست هم دهند تاپیک مفید ایجاد کنن ؟

اگه کسی تاپیک مفید سراغ داشت خودش ایجاد میکرد ! اگه تاپیک مفیدی نیست واسه اینه که افراد ایده ندارن !

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
هماهنگی نمی‌خواد !
اگر یه بحث به نظرتون جالب بود اینجا هم ایجادش کنید ! همین !

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

خب ما گفتیم از اونجا ایده بگیرید !

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از مدیریت :
خب ما گفتیم از اونجا ایده بگیرید !

پس دوستان هرگز نشه فراموش .... اضافی خاموش ! :D

بابا قیامت که نشده ! اقای مدیریت فلا این راهو مناسب میدونن ! حالا امتحانش کنیم ! (;

اگه جواب نداد میایم باز اینجا غر میزنیم ! :D

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

این جوری خودتون هی باید پست بدین تا پست ها زیا شه..این که نشد راه حل!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به هر حال اینم یه نظری هست. ولی به نظرم اگه قرار باشه ایده هامون رو از اونجا بگیریم خب بچه ها چرا دیگه بیان اینجا؟ می تونن برن اونجا.
به نظرم بهتره بچه ها اینجور تاپیک ها رو خودشون بزنن. خیلی کارهای دیگه می شه کرد. مثلا فرض کنید دوستان دانشمند فیزیک یه چیز جدیدی کشف کردن که فعلا توضیح خاصی دربارش ندادن. بچه ها می تونن بیان اینجا درباره ی اون موضوع بحث کنن. نظر خودشون رو بدن. دلیل بیارن. حداقل یه تفکری بکنن. یعنی این تاپیک باعث یه تفکر یا یه تفکر جدید بشه.

کارهای دیگه هم می شه کرد اینکه مثلا می شه مسابقه گذاشت که بچه ها مجبور شن برن دنبالش و دنبال پاسخ باشن. جایزه ی نفر اول هم که حالا می شه یه کاریش کرد.

کارهای خوب دیگه هم که یادم رفت دیروز تو میتینگ پیشنهاد بدم اینه که هر بخش مثلا بخش فیزیک روی خود سمپادیا بلاگ داشته باشه. مثل ادرسش به صورت زیر بشه :
کد:
physic.sampadia.com
بعد بچه های بخش فیزیک مطلبی چیزی که دارن رو ایمیل می کنن برای مدیر بخش و مدیر بخش با ذکر نام صاحب موضوع می ذاره تو وبلاگ.

کارهای دیگه هم که می شه کرد طرح مدیر ازمایشی گذاشت. مثلا الان یه تاپیک ایجاد شده که هر کی می خواد مدیریت کنه خودش رو معرفی کنه. خب این یه مرحله کم داره. باید مثلا یه طرح مدیر ازمایشی بذارید تا اون مدیر ثابت کنه که برای بخشش زحمت می کشه و باعث ایجاد جریان در اون بخش می شه.

همه ی این کار های در نهایت باعث می شه که فروم خیلی فعال تر بشه.

با تشکر.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ایده و بحث چیزی نیست که هرکس بخواد بتونه یکیش رو اختراع بکنه. هدف از بحث اینه که یک چیزی یاد بگیریم. خب چه اشکالی داره در مورد بحث های دیگران فکر کنیم؟ اونجا انگلیسی زبان هستند و همه بحث هاشون به درد ما نمیخوره. برای همین کسی اونجا نمیره. اما اینجا میان.

جایزه گذاشتن هم مستلزم وجود یک سواله و یک جایزه و اینکه چی به دست میاد از اینکار؟

میدونی که برای ما اصلا سخت نیست یک وبلاگ بسازیم همین الان. اما خب محتوای اون خیلی مهمه. باید کسانی باشند که اون رو مدیریت کنند و مطلب بنویسند توش. خب آیا چنین کسی رو داریم ما؟ قراره مطلب کپی پیست بشه؟

با این مدیر آزمایشی موافقم. البته سایر مدیران و معاونان باید موافقت کنند. صبرکنید من یک صحبتی باهاشون داشته باشم.

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

مدير ازمايشي رو بيشتر توضيح بدين

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از نمكي :
مدير ازمايشي رو بيشتر توضيح بدين

فک کنم یک نفر که صلاحیت شو داره ! به طور ازمایشی مدیر بخش میشه و اگه تونس به انجمن سر و سامون بشه مدیر میمونه !

درسته ؟! :-" به نظر من هم خوبه ! چون قبلا میگفتن واسه مدیر شدن بیاین فعالیت کنین تو اون بخش !

حالا دوستان هم همشون منظور از فعالیت رو کپی پیست میدونستن و ایجاد تاپیک ! :-"

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از یک مدیر :
ایده و بحث چیزی نیست که هرکس بخواد بتونه یکیش رو اختراع بکنه. هدف از بحث اینه که یک چیزی یاد بگیریم. خب چه اشکالی داره در مورد بحث های دیگران فکر کنیم؟ اونجا انگلیسی زبان هستند و همه بحث هاشون به درد ما نمیخوره. برای همین کسی اونجا نمیره. اما اینجا میان.

جایزه گذاشتن هم مستلزم وجود یک سواله و یک جایزه و اینکه چی به دست میاد از اینکار؟

میدونی که برای ما اصلا سخت نیست یک وبلاگ بسازیم همین الان. اما خب محتوای اون خیلی مهمه. باید کسانی باشند که اون رو مدیریت کنند و مطلب بنویسند توش. خب آیا چنین کسی رو داریم ما؟ قراره مطلب کپی پیست بشه؟

با این مدیر آزمایشی موافقم. البته سایر مدیران و معاونان باید موافقت کنند. صبرکنید من یک صحبتی باهاشون داشته باشم.
گفتم که ! مدیر هر بخش میاد یه سری سوال طراحی می کنه و کسایی که مایل هستند می رن دنبال جواب اون سوال . اینجوری اون ها هم یه چیزی یاد گرفتند و واقعا هدف هم همین هست. در اخر جایزه رو مدیر بخش دربارش تصمیم می گیره.

قرار نیست در وبلاگ کپی پیست کنیم و کس خاصی توش مطلب بنویسه. قضیه خیلی سادست. شما همون مثال فیزیک رو در نظر بگیر. فرض کن یه چیزی جدید تو علم فیزیک مطرح شده یا هنوز بچه ها چیزی دربارش نمی دونن. هر کی علاقه مند باشه می ره درباره ی اون موضوع تحقیق می کنه. نظر خودش رو می گه. یه سری منبع معرفی می کنه ....

در اخر نتیجش رو هم به صورت pdf و هم به صورت پست می ذاره تو وبلاگ و در اخر خیلی چیز خوبی می شه. البته این ها رو می ده مدیر بخش و مدیر بخش به اسم اون شخص می ذاره تو وبلاگ

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از 4245 :
فک کنم یک نفر که صلاحیت شو داره ! به طور ازمایشی مدیر بخش میشه و اگه تونس به انجمن سر و سامون بشه مدیر میمونه !

درسته ؟! :-" به نظر من هم خوبه ! چون قبلا میگفتن واسه مدیر شدن بیاین فعالیت کنین تو اون بخش !

حالا دوستان هم همشون منظور از فعالیت رو کپی پیست میدونستن و ایجاد تاپیک ! :-"
بله . منظورم همین هست. چون الان هر کی می خواد مدیر شه می ره تو اون تاپیکی که عنوانش رو یادم نیست ولی مضمونش این بود که بیاین اسم هاتون رو بگین برای بررسی مدیریت . خب کشکی که نمی شه هر کی درخواست داد مدیر شه. باید صلاحیتش ثابت شه. برا یه مدنتی مدیر ازمایشی می شه و اگه صلاحیتش رو درست ثابت کرد اون وقت مدیر اصلی اون بخش می شه.

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نظرم باید فرقی بین مدیریت آزمایش و مدیریت اصلی باشه! بلاخره کسی که مدیر آزمایشی تمام مزایا( /معایب :D) مدیراصلی بودن رو داره! :-"

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از سمانه ز. :
به نظرم باید فرقی بین مدیریت آزمایش و مدیریت اصلی باشه! بلاخره کسی که مدیر آزمایشی تمام مزایا( /معایب :D) مدیراصلی بودن رو داره! :-"
باید حداقل بتونه تاپیک پاک کنه ادیت کنه .... می شه همون اختیارات مدیر اصلی! پس نباید بینشون فرقی باشه. یعنی اصلا نمی شه که فرقی باشه!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

دقيقا نظرم اين هست كه همه ي همه ي اختيارات رو نداشته باشه ! ( اي بابا ! اسم بگم چيا رو؟! ) در اين صورت كنجكاوي و انرژيش رو از دست ميده و ترجيح ميده فقط مدير آزمايشي باشه چون هيچ فرقي با مدير اصلي نداره و تازه ميتونه به راحتي بي خيال كارهاش/وظايفش شه !! بعد هم ميگه منم يه زماني مدير بودم :دي
به نظرم فقط اديت/قفل/پاك كنه اما چيزاي ديگه بعد مدير اصلي شدن ! :-"

يه ذره پيچيده ش كردم! :دي

بالا