• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سلام، من یک دخترم که ایدز دارم !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع closeman
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خطر ابتلا له ایدز بالا رفته

اینی که اینجا نوشتی اتفاقیه که تو پاریس افتاده
تو ایران هم همچین چیزی دیده شده که جدی مراقب صندلی ها باشیم؟

پاسخ : خطر ابتلا له ایدز بالا رفته

ببینید دوستان گل من این تاپیکو فقط واسه اون گذاشتم که بخونیدش مواظب خودتون باشید و برای دوستان و آشنایانتون بفرستید
تو اون تاپیکی که آدرسشو گذاشته بودید هم رفتم ولی مطالبون فرق میکرد
در هر حال این تاپیک واسه اینه که مطالبش به صورت ایمیل ارسال بشن ...
تو پاریس تو هند یا هر جای دیگه ای...
یه سری از ادما همیشه مریضن...پس احتیاط شرط عقله

پاسخ : سلام، من یک دخترم که ایدز دارم !

ایدز توی ِ ایران :

1.، تا تاریخ اول تیرماه سال 1390 مجموعاً 23125 نفر افراد مبتلا به HIV/AIDS در کشور شناسایی شده‌اند. از این آمار، 91.5 درصد را مردان و 8.5 درصد را زنان تشکیل می‌دهند و تاکنون 3054 نفر مبتلا به ایدز شناسایی شده و 4311 نفر از افراد مبتلا فوت کرده‌اند. 5/46 درصد از مبتلایان به HIV در زمان ابتلا در گروه سنی 34 - 25 سال قرار داشته‌اند که بالاترین نسبت در بین گروه‌های سنی را به خود اختصاص می‌دهند. علل ابتلا به HIV در بین کل مواردی که از سال 1365 تاکنون در کشور به ثبت رسیده‌اند به ترتیب، تزریق با وسایل مشترک در مصرف‌کنندگان مواد (69.8 درصد)، رابطه جنسی (10 درصد)، دریافت خون و فرآورده‌های خونی (1/1 درصد) و انتقال از مادر به کودک (0.8 درصد) بوده است و راه انتقال در 18.3 درصد از این گروه نامشخص مانده است.

[ این نکته هم بدونید که آمار واقعی ، قطعا بسیار بیشتر از آمار ثبت شده هست ]

2. طی بررسی های صورت گرفته سن بروز ایدز در زنان جوان کاهش پیدا کرده و همچنین مشمول روند رو به تزاید موارد جدید ایدز شده‌اند. به همین علت روند اپیدمیولوژیک ایدز در ایران از اعتیاد تزریقی به طرف ابتلا به مقاربت جنسی رو به تغییر است.
عضو کمیته کشوری ایدز تصریح کرد: افرادی که سابقه دریافت خون و فرآورده‌های خونی دارند، معتادان تزریقی و همچنین افرادی که به نوعی رفتارهای پر خطر جنسی دارند باید نسبت به آزمایش ایدز اقدام کنند.

ﭘﺎﺳﺦ : سلام، من یک دخترم که ایدز دارم !

معلم زیستمون میگف ایدز بیشتر یه تابو شده
هپاتیت بیشتر داره قربانی میگیره

بخاطر این که ایدز هیچ درمانی نداره، ولی هپاتیت هم درمان داره هم واکسن

البته هپاتیت c واکسن نداره !

ایدز بیماری کشنده تری هست نسبت به خیلی از انوع هپاتیت ها ! الکی بزرگ نشده ...در هر صورت واقعا خطرناک و کشنده است این بیماری !
اما دلیل اصلی اینکه هپاتیت داره قربانی بیشتری میگیره اینه که خیلی راحت تر منتقل میشه !

یه چیزی که توی کنترل جمعیت کسانی که مبتلا به HIV یا AIDS هستن تاثیر خیلی زیادی داره ، اطلاع رسانی و آگاهی جامعه‌ست . توی ِ ایران هم برای اطلاع رسانی ، تلاش هایی شده . همون طور که احتمالا می دونید ، مصاحبه های منظم صدا و سیما با پزشکان متخصص عفونی ، برگزاری همایش هایی مثل همایش روز جهانی ایدز از طرف دانشگاه تهران و شهید بهشتی و اطلاع رسانی های کمیته کشوری ایدز و ...
با همه‌ی اینا ، خیلی ها معتقدن اطلاع رسانی توی کشور ما از خیلی از کشورا کمتر و ضعیف تره . به نظر شما کشور ما از این نظر چه جایگاهی توی دنیا داره ؟ خود ِ شما تا حالا استفاده ای از تبلیغات و اطلاع رسانی های ِ رسانه ها داشتید ؟

تعداد افراد مبتلا به ایدز تو ایران هر روز داره بیشتر از دیروز میشه. جدیدنا از پوستر دیدم استفاده شه البته بیشتر هم در حد پخش در مدارس و اینجوجاهاست که توجهی نمیشه بهشون.
اما رادیو و تلویزیون که دولتی هم هستند فعالیتی در این زمینه نداشتن. قبلا هم چون به بیماری ایدز توجه نمیشده و همین اطلاع رسانی ها هم نبوده همین طوری تعداد مبتلاهاش روبه افزایش بوده و بیشتر و بیشتر هم میشه. اگه از همون اول توجه میشد ممکن بود این آمار کمتر باشه.
جایگاهش هم نمیدونم :-" طبیعتا با این آمار بد باید جایگاه بدی هم داشته باشه.
رسانه های خودمون که من در حالت عادی ندیدم چیزی ، نزدیک های روز جهانی ایدز سعی میکنه که اطلاع رسانی کنه و چیزای لازم رو بگه اما از نظر من ضعیف ه مردم هم که توجهی نمیکنند !

اتفاقا من فکر می کنم تبلیغات و اطلاع رسانی ایران نسبت به کشورای همسایه بد نیست . ما توی ایران یک کمیته کشوری ایدز داریم که سازمان تحقیقاتی هم محسوب میشه .
دقیقا کسی می دونه کارشون چیه و چه اقدامات مثبتی انجام دادن؟

Back
بالا