sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
پاسخ : سلام، من یک دخترم که ایدز دارم !
نه سخت نیست شبیه همون آزمایش خون عادیه. اما توی آزمایش خون بررسی نمیشه. باید جداگونه درخواست بشه و هزینهی جداگونه داره. اسم تستش هم HIV Elisa test ـه. قائدتا باید توی همهی بیمارستانا هم انجام شه.به نقل از پگاه :آزمایش خونی که توش بخوان ببینن اون طرف ایدز داره یا نه سخته آیا؟ هزینه ی اضافی داره مثلا؟ یعنی چیزی هست که توی آزمایش خون های معمولی هم بررسیش کنن یا باید طرف خودش ازشون بخواد و شرایط خاص و اینا؟
قضیه بیفکری نیست، آگاهیه. شاید برای مایی که صدبار بمون راههای انتقال ِ HIV رو گفتند، بدیهی بیاد اما توی همهی کشورها، طبقاتی از جامعه هست که آگاهی ندارن. وگرنه قطعا زندگی افراد براشون مهمتر از رفتار پرخطرشونه.به نقل از fantasy :اگه این آمار درست باشه، میشه نتیجه گرفت که استفاده نکردن از کاندوم فقط مال کشورهای عقب مونده نیست و حتی توی کشورهای پیشرفته هم این مشکل وجود داره.
اصلا نمیتونم تصور کنم که دیوونه هایی پیدا میشن و بدون پوشش دست به این رفتارهای پرخطر میزنن. خواهشا، کمی فکر!
با توجه به اینکه قرنیهی چشم رگ خونی نداره، تقریبا نزدیک به صفره.به نقل از fatemeh76 :دوستان يه سوال! اگه ما از لنز چشم يك فرد مبتلا به ایذر استفاده كنيم,درسته كه در حالت عادي كار غير بهداشتيه,اما امكان داره مبتلا بشیم?