- نام مرکز سمپاد
- فرز۱
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- صنعتی اصفهان
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
5.2 زده .رنج هر ازمایشگاه فرق داره. نرمال اون ازمایشگاه رو ببین چی نوشته. T4هم ببین
tsh خالی بوده .
5.2 زده .رنج هر ازمایشگاه فرق داره. نرمال اون ازمایشگاه رو ببین چی نوشته. T4هم ببین
ممکنه افت فشار خون باشه یا کم خونی, نه لزوما کمبود اهن.چند وقته وقتی از حالت خوابیده پا میشم و راه میرم یهو چشامم سیاهی میره و چند ثانیه بعد خوب میشه انگار ی لایه میاد جلو چشمم
از کمبود اهنه ؟
Tsh 4.9 مشکل زا نیست.5.2 زده .
tsh خالی بوده .
شواهد و دلیل منطقی واسه ارتباط دفع اگزالات ناشی از مصرف مکمل آرژینین وجود نداره. دلایل زیادی میتون داشته باشه. شاید تو مکمل یه ماده مؤقره دیگه یا اکسپیان دردسر سازی باشه. ولی خود ارژینین مسئله ساز نیستمن حدود 10 روزه که ال آرژینین مصرف می کنم دیروز آزمایش دادم نوشته تو ادرارم کلسیم اگزالات وجود داره در حالی که قبل از شروع مصرف این دارو آزمایش داده بودم و کلسیم اگزالات وجود نداشت ممکنه این اتفاق به خاطر مصرف ال آرژینین باشه ؟
ربطی ب طبع نداره. میوه جات و صیفی کلا معده رو تحریک میکنن. ناراحتیای گوارش زیاد و شبیه و ب هم عه. اطلاعات بیشتری لازمهمن چیزایی مثل خیار ...گوجه ...پرتقال (یا چیزایی با طبع سرد )که میخورم معده ام درد میگیره ...چرا اینطوری میشم؟
@RREEZZAA ممنون :)
علت درد گرفتن ماهیچه های ساق پا و استخوانش چی ممکنه باشه؟
چند وقته وقتی از حالت خوابیده پا میشم و راه میرم یهو چشامم سیاهی میره و چند ثانیه بعد خوب میشه انگار ی لایه میاد جلو چشمم
از کمبود اهنه ؟
يه مدت از سردي ها به ويژه ميوه هاي با مزه ي ترش پرهيز كنيد و يا همراه عسل و كشمش و خرما بعنوان مصلح بخوريد و از ميوه ها و غذاهاي با طبع گرم استفاده كنيدمن چیزایی مثل خیار ...گوجه ...پرتقال (یا چیزایی با طبع سرد )که میخورم معده ام درد میگیره ...چرا اینطوری میشم؟
ممنونيه مدت از سردي ها به ويژه ميوه هاي با مزه ي ترش پرهيز كنيد و يا همراه عسل و كشمش و خرما بعنوان مصلح بخوريد و از ميوه ها و غذاهاي با طبع گرم استفاده كنيد
اگه غلظت خون يا فشار خون نداريد ميتونيد صبح ناشتا چند عدد مويز بخوريد
بابونه هم براي معده مفيده
اصل در درمان ،اصلاح تغذيه است ولي اگه اذيتتون ميكنه ميتونيد يه مدت صبح ناشتا نصف ليوان عرق نعنا نصف ليوان گلاب و يك قاشق چايخوري تخم بارهنگ رو آروم بجوشونيد تا بارهنگ لعاب دار بشه بعد با يك قاشق عسل شيرين و ميل كنيد.
هرچیتون شد فقط عرق نعنا بخورید...![]()
تب بر بدون انتی بیوتیک فایده ای نداره. ممکنه یه عفونت داخلی باشه. برو پیش پزشک ازمایش بدهمن الان شاید چهار روز بشه که همش تب میکنم و با قرص تبم رو پایین میارم، حالت تهوع هم دارم بعد از خوردن هر چیزی
+
فکر نمیکنم سرما خورده باشمبه نظرتون از چی میتونه باشه؟
در این مورد قبلا از دکتر پرسیدم، دلایل زیادی داره ولی عمده ش به خاطر پرخوریهاگه قلب آدم بعضی وقتا بگیره و ول کنه (یه نقطه ش بگیره، بسوزه یا تیر بکشه) نشونه ی بیماریه؟
مشابه این مشکل رو من داشتم و دلیلش کمبود کلسیم و ویتامین D بود که خب شما اگر داروی تقویتی خوب بخرید و استفاده کنید احتمالا بهتر میشید اما قبلش باید مطمئن بشید که کمبود کلسیمه. چون وقتی قرص تقویتی رو شروع میکنی یک مدت طولانی طول میکشه که احساس بهبودی کنید.( مثلا 30-40 روز )علت استخون درد چی میتونه باشه؟ حس میکنم مغز استخونم داره تیر میکشه. استخون پا، دست، کتف، قفسه سینه. هر از گاهی یه جاست.
علتش میتونه کمبود کلسیم باشه؟ جدیدا هم دو تا دندونم پشت سر هم شکستن.
من خیلی دقیق نمیدونم ولی میتونه از کم خوابی یا آلرژی باشه،یا شاید هم دلایل دیگه.من الان یه هفته دور چشام سیاهه
کلا چه دلایلی میتونه باعثش بشه؟؟
این نشونه سردرد ناشی از تنش و استرس عهحدود یه هفته است که صبحا که از خواب پا میشم شقیقه سمت راستم درد می کنه و بعد چند دقیقه خوب میشه دلیلش چی می تونه باشه ؟
ربطی هم به این که بشینم یا وایسم هم نداره کلا درد می گیره حتی اگه فقط چشمامو باز کنم
چه علایم دیگه دارین؟ بیحالی؟ رخوت و خستگی؟من الان یه هفته دور چشام سیاهه
کلا چه دلایلی میتونه باعثش بشه؟؟