• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
انتقادی داری یا سوالی میتونی جواب بدی انجام بده لازم نیست تیکه بندازی :-"
#رفتارغیرحرفه‌ای
تیکه ننداختم خودت تیکه برداشت کردی ! :-"
منم دورادور میخونم و مرور میکنم اپروچهاتونو برا خودم :-" مخصوصن جوابهای نورا .
من این بخش هایی ک پرسیدن نگذروندم ک بخوام جواب بدم علمشو ندارم متاسفانه ! :-"

اینجا قرار نیست تشخیص متقن پزشکی گذاشته بشه هرکسی میاد اون چیزی که فکر می‌کنه رو میگه. آخر از همه هم باید گفت که مراجعه کنند به پزشک. ولی رک بهت بگم حرکتت کلا خیلی غیرحرفه‌ای بود به عنوان دانشجوی پزشکی.
من با نورا بودم مشکل خودته ب خودت گرفتی ! حالا نمیدونم سر پیازی یا تهش ک نظر میدی ! :))
مگه تو استاژری اصن ؟! :))
اگه ادعای دانشجو پزشکی بودن داری چیزی ک بلد نیستی باید بگی نمیدونم ن ک از حدس و گمان بگی . دقتم کنی از وقتی دانشجو شدم زیاد فعالیت نمیکنم اینجا چون دیگه ب قول خودت دانشجو پزشکیم میدونم چ مسئولیت بزرگیه خصوصن وقتی دانشجو پزشکی باشی رو حرفت بیشتر حساب میکنن !!! دیگه وای ب حال وقتی ک از خودت و بدون مراجعه ب رفرنسها تشخیص بذاری یا نظری بدی یا حتی چیزی ک لازم باشه بگی رو نگی !! ( ک نورا کاملن تخصصی و با اپروچ و اینا پرسید همه چیو و خیلی حال کردم باااهاش ! )

موفق باشی .

اینجا قرار نیست تشخیص متقن پزشکی گذاشته بشه هرکسی میاد اون چیزی که فکر می‌کنه رو میگه.(تجربه شخصی حتی) آخر از همه هم باید گفت که مراجعه کنند به پزشک. ولی رک بهت بگم صحبتت کلا خیلی غیرحرفه‌ای بود به عنوان دانشجوی پزشکی.
صحبت مهرناز اتفاقاً حرفه‌ای بود.
شرح حال مشخصی باید گرفت.
اپروچ مشخص هم داره.. :‌)

f27477266.jpg

f9387299.jpg

دو روز پیش گوارشم مشکل پیدا کرد دکتر این دارو رو+ چن تا دیگه برام نوشت
الان که حالم بهتره ادامه بدم مصرف این رو؟
@NEURAE
شکمت کار نمیکرد ؟
الان کار میکنه ؟

الانم درست و حسابی نه :-"
یعنی فقط اگه خیلی کم بخورم یا غذای زود هضم بخورم همه چی خوب و خوشه
دیگه چه دارویی بهت داده ؟
چ علائمی داری دیگه ؟
دفع داشتی یا کلن نداشتی ؟ مدفوعت تکه تکه بود ؟ خون توی مدفوع هم داشتی ؟ تهوع اینا هم داری ؟

دفع دیر به دیر دارم .فکر کنم . فکر نکنم . داشتم یه سرم زدم خوب شد.یه داروی دیگه هم داد که پودر پلی اتیلن گلیکول بود ، فکر کردم که فقط یه بار باید مصرفش کنم.و همچنین شیاف گلیسیرین :| که فکر نکنم مربوط به مشکل من باشه
مصرفش کن لاکتولوزت رو . قطعش نکن .
دلت هم درد میکنه ؟

و پودره رو؟
چون کلا اندازه 3-4 تا قاشقه و گفته به اندازه یه قاشق توی لیوان آب حل کنم بخورم
همچنین ممنون!
اره
ببین همشون ملین هستن کلن اینایی ک گفتی برا اینن ک شکمت کار کنه

به نظرت علامت‌درمانی نکرده؟
خب بهتر نبود علت constipationـش رو می‌فهمید اول؟ :-?:-??
چرا .
ممکنه عفونت باشه مثلن میتونست با انتی بیوتیک حلش کنه . چون تهوع داشته مدفوع تکه تکه هم داره دل دردم داره با غذا خوردن .
دیگه چ تشخیصهایی میذاری تو ؟ :-؟

البته ما نمیدونیم تو سرمش چیا بش داده !

چرا .
ممکنه عفونت باشه مثلن میتونست با انتی بیوتیک حلش کنه . چون تهوع داشته مدفوع تکه تکه هم داره دل دردم داره با غذا خوردن .
دیگه چ تشخیصهایی میذاری تو ؟ :-?

البته ما نمیدونیم تو سرمش چیا بش داده !
شرح حال که ندارم ازش، ولی طول مدت بیماری و تغییرات اجابت مزاجش رو می‌دونستم، با سبک تغذیه و آب خوردنش، شاید بهتر می‌شد فهمید چی به چی ه. شاید فقط تأثیر ماه رمضان و کم‌آبی و عدم دریافت فیبر کافی باشه مثلاً؛

الان به نظرتون بهتر نیست قطع کنم دارو رو ؟
چون حس میکنم خیلی آب و املاح دارم از دست میدم :/
الان هم (نمی دونم مربوطه یا نه) سمت راست (فک کنم آهیانه میشه) تیر میکشه
اینبار یادتون رفت من رو منشن کنید. :D
خب اگه خیلی دفع دارین دیگه قطع کنید. اون پودرها و شربت کارش فقط روان کردن روده با حجم‌دهندگی و ... است، اثر درمانی به معنی درمان علتی نداره!
بذارید ببینیم سر دردتون چقدر طول می‌کشه. :دی

درد و گرفتگی عضلانی رو چطور بهتر کنیم؟

سلام
سردرد در ناحیه پیشانی بالای یک چشم که با سرما trigger میشه و دردش زیاد میشه، دردش بصورت سینوسی هست در لحظه زیاد و کم میشه، نبضی نداره، اکثرا صبح شروع میشه و تا عصر کم میشه. چند روز در ماه هست. حساسیت به نور و صدا ندارم، ریپورت ام آر ای سیتی نرمال، به همراه گرفتگی سوراخ بینی همانطرف. اگه گفتین چیه؟ :-"

آخرین ویرایش:
Back
بالا