• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از شـروین :
بچه ها من از مدرسه که میام نسبتا احساس خستگی میکنم.اگه بخوابم خواب بعد از ظهر خیلی کسلم میکنه تازه بعد از خواب که پا میشم خستم.اگه نخوابمم همچنان خسته میمونم.چیکار کنم؟

احتمال کم خونی یا کم کاری تیروئید بالاست تو افرادی که اینجوری میشن. ازمایش دادی؟

به نقل از Suspicious Girl :
احتمال کم خونی یا کم کاری تیروئید بالاست تو افرادی که اینجوری میشن. ازمایش دادی؟
منم دقیقا دقیقا همینطوری ام
آزمایش هم دادم نه کم خونم نه کم کاری تیروئید نه هیچ مشکل دیگه ای !

به نقل از شـروین :
بچه ها من از مدرسه که میام نسبتا احساس خستگی میکنم.اگه بخوابم خواب بعد از ظهر خیلی کسلم میکنه تازه بعد از خواب که پا میشم خستم.اگه نخوابمم همچنان خسته میمونم.چیکار کنم؟
خسته نباشی ! :D
زیاد خوابیدن اونم بعد از ظهر باعث خستگی و کسل شدن میشه، یعنی فک کنم همه اینجورین. باید سعی کنی کم بخوابی بعد از ظهرا. خواب 25 الی 35 دیقه ای بعد از ظهر خیلی مفیده برای بدن ... البته لامصب جوری نیست که آدم بتونه بعد نیم ساعت پاشه :-"
کم خونی رو هم که دوستان گفتن ممکنه باشه. مقدار آبی که میخوری رو هم بیشتر کن. معمولاً ما به مقدار آبی که میخوریم توجه نداریم و وقتی دیگه از تشنگی داریم میمیریم بر میداریم یه لیوان آب میخوریم، اما 8 لیوان "باید" مصرف بشه روزی تا بدن بتونه شاداب باشه. خستگی زیاد یکی از نشونه های کم آبی هم میتونه باشه.
به نقل از eng.um.mahdie :
شده تا حالا ابروتون درد بگیره؟
اون دلیلش چیه؟
خود ابرو که متشکل از موئه، بعد مو هم درد نمیگیره ! :D
احتمالاً منظورت ناحیه ی ابروئه که میتونه از خستگی چشم یا سینوزیت باشه.

برای دوستانی که زیاد خسته میشن، این رو بخونن :
چرا همیشه خسته ام؟

زیاد خابیدن نشونه چیه؟روزای قبل ۸-۹ ساعت میخابیدم ولی دوروزه ۱۳-۱۴ ساعت میخابم,مثلا دیروز ساعت ۵ خابیدم الان بیدار شدم :-"

به نقل از Suspicious Boy :
زیاد خابیدن نشونه چیه؟روزای قبل ۸-۹ ساعت میخابیدم ولی دوروزه ۱۳-۱۴ ساعت میخابم,مثلا دیروز ساعت ۵ خابیدم الان بیدار شدم :-"
یکی از دلایل رایج زیاد خوابیدن مربوط به کم خونی میشه :)

به نقل از Suspicious Boy :

البته فک کنم بخاطر اینکه زمان امتحاناته و همه دارن از خواب و خوراکشون میزنن و فقط کلّه اشون تو کتابه کمبود خواباشون یهو اینجوری جبران میشه. من و دوستام که همه این جوری شدیم. :-"

به نقل از Mahsa M128 :
یکی از دلایل رایج زیاد خوابیدن مربوط به کم خونی میشه :)

اخه این پسره :-"
خیلی کمه احتمالش در اون حد کم خونی , نع ؟ :-"

کلن فائزه (؟) راست میگه . ادم ایام امتحانها مریض میشه یادش میاد کم میخوابه . به این نتیجه میرسه ک 10 11 باید بخواب تا دیر وقت نباید بیدار بمونه درس بخونه اینا :-"

ولی کلن درس خوندن جدن انرژی زیادی میگیره از ادم.. واسه همین به خواب لازم نیاز داریم . ساعت خواب منظم باشه از این اتفاقها نمیفته ;;)

من یه هفته ای میشه که وقتی مثلا دارم درس میخونم یهویی پشت سرم وحشتناک تیر میکشه ، لازمه برم دکتر؟
کلا سر درد و اینا زیاد دارم ولی این اولین باره که اینطوری سر درد میگیرم.

قسمت راست بدنم، پشت، یخورده پایین تر از کتف، درد میکنه بدجور
اولا فقط صبح . تو هوای سرد درد میکرد ولی الان هروقت دلش خواست(اغلب اوقات دلش میخاد) درد میگیره بعضی موقعا حتی موقع حرکت و قوز کردن درد میگیره
مشکل چیه؟
چکار کنم؟

Back
بالا