• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از Suspicious Girl :
چند وقته خیلی ضعیف شدم. توی 5-6 روز هم 7 کیلو کم کردم یهو، جدیدا هم خیلی زود عصبی میشم. :/
دست وپامم تا به یه جا میخورن زخم میشن فوری. :‎|
مشکل خاصی هس؟
خب دقیقا کم شدن یهویی وزن و کج خلقی و عصبانی شدن سریع و نازک شدن پوست از عوامل پرکاری تیرویید هست

به نقل از آیدا ;) :
خب دقیقا کم شدن یهویی وزن و کج خلقی و عصبانی شدن سریع و نازک شدن پوست از عوامل پرکاری تیرویید هست

خب آخه همین چند ماه پیش آزمایش دادم، مشکلی نبود. :/

به نقل از ღ♥3Ta1e6♥ღ :
مشكل من جدیدا که به کنکور نزدیک شدم اینه که ;;).. موقع نفس کشیدن احساس تنگیه نفس میکنم :-<و باید نفس عمیق بکشم :-s.. و کمی در قفسه سینه احساس درد دارم :( گاهی .. به نطرم برای استرسه کنکوره 8-^.. راه حل لطفا \:D/..
استرس های یهویی ممکنه مسببش باشه ینی حتی ممکنه استرست داءمی نباشه. منم خودم تو عید اینطوری بودم تنها راهش حفظ آرامشه و اینکه اصلن به نفس تنگیت فکر نکنی.میتونی به درونپزشکم مراجعه کنی اگه شدیدتر شد اما جز قرص کار دیگه ای نمیتونه برات کنه

چند روزیه هی سرم گیج میره.یعنی مثلا وقتی دارم راه میرم، یهو چشمام تار می‌بینن،بعد انگار دارم می‌افتم،یعنی اگر ادامه بدم راه رفتن رو،می‌افتم.گیج شدنم طولانی نیست.ولی هی اتفاق می‌افته.وقتی هم نشسته باشم گاهی بازم احساس گیج شدن می‌کنم،یعنی انگار همه‌چیز آروم حرکت می‌کنه جلو چشمم.کلا چند روزم هست که می‌گن خیلی صورتم بی‌رنگ شده.و خودم هم خیلی احساس خستگی دارم.که با خوابیدن هم رفع نشده.
بعد این الان چیه؟ :د

به نقل از مِهرانه :
چند روزیه هی سرم گیج میره.یعنی مثلا وقتی دارم راه میرم، یهو چشمام تار می‌بینن،بعد انگار دارم می‌افتم،یعنی اگر ادامه بدم راه رفتن رو،می‌افتم.گیج شدنم طولانی نیست.ولی هی اتفاق می‌افته.وقتی هم نشسته باشم گاهی بازم احساس گیج شدن می‌کنم،یعنی انگار همه‌چیز آروم حرکت می‌کنه جلو چشمم.کلا چند روزم هست که می‌گن خیلی صورتم بی‌رنگ شده.و خودم هم خیلی احساس خستگی دارم.که با خوابیدن هم رفع نشده.
بعد این الان چیه؟ :د
کم خونی،خستگی،کمبود ویتامین،کمبود اکسیژن و .... دلایلش زیاده بهتره به پزشک مراجعه کنی و چک آپ بشی تا دلیل اصلیش معلوم بشه

سلام دوستان...این روزای نزدیک کنکور اشتهام کم شده بطوری که از میانه غذا به بعد حالت تهوع بهم دست میده و نمیتونم بخورم...من کلن ادمیم که غذا خوردنم طول میکشه و این ایام تشدید شده...این طبیعیه یا نه؟؟؟

به نقل از Ali.N :
سلام دوستان...این روزای نزدیک کنکور اشتهام کم شده بطوری که از میانه غذا به بعد حالت تهوع بهم دست میده و نمیتونم بخورم...من کلن ادمیم که غذا خوردنم طول میکشه و این ایام تشدید شده...این طبیعیه یا نه؟؟؟
خب کنکور نزدیکه و این بی اشتهایی ها بخاطر استرس و فشار طبیعیه ولی بهتره برای تقویت خودتون و برای این که بتونین درس بخونین با وجود بی اشتهایی هم مقدار غدای لازمو بخورین

* بهتر بود تو تاپیکی بی اشتهایی/کم اشتهایی مطرح میشد البته...

• لایک
امتیازات: Ali.N

قلبم روزی یکی دوبار درد خفیف داره :-ss :-ss چیکار کنم؟؟ :(

سلام من یه حجم عظیمی استرس تحمل کردم اول همه ی عضله هام درد میکرد الان فقط بازوی چپم درد میکنه، دو شب هم هست نمیذاره بخوابم :دی
سکته کردم ؟ :/

به نقل از saye17 :
قلبم روزی یکی دوبار درد خفیف داره :-ss :-ss چیکار کنم؟؟ :(
نترس برو متخصص ، یه تست بده،
دردت چند ثانیه طول میکشه?

Back
بالا