تجويز دارو تو اين انجمن ممنوع هستبه نقل از sara22 :من میگرن دارم و تو دوران مدرسه خیلی رو اعصابه چیکار کنم ؟؟![]()
یه قرص خوب بگید

)
منم همین مشکلو دارم . منتها برا مچ دستمو کاسه زانوم . حس پینوکیو بم دست میده تکون میخورم صدا میده استخونمبه نقل از Full_professor :جدیدا خم و راست که میشم انگار یکی از مهمه های کمرم تلق صدا میده (شبیه مفصل زانو) ... درمانش چیه؟

منم همينطور بودم بعد فهميدم كه تو سحر و افطار مخصوصاً سحرا غذاى چرب و سنگين نبايد خورد.غلات پيچيده مثل نون ها سبوس دار و كامل با پنير يا مربا با كره،خامه،عسل بخور.البته تو مصرف كره و خامه زياده روى نكن.توى افطار هم خودتو خيلى پر نكن.به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :وقتایی که روزه میگیرم صبحـا حالت تهوع دارم ولی از ظهر به بعد خوبم؛ مشکل چی میتونه باشه ؟
( توی رادیو یکی همین سوالو پرسید دکتره بهش گفت مشکل گوارشی داره و ربطی به روزهش نمیشه و باید یه پزشک متخصص گوارش مراجعه کنه ، این شامل همه افرادی این حالتو دارن میشه یعنی ؟ برم دکتر ؟)
نمى دونم مشكل چيه ولى لبنيات و كلسيم مى تونه روى مفصل تاثير داشته باشه؟به نقل از sadlove :منم همین مشکلو دارم . منتها برا مچ دستمو کاسه زانوم . حس پینوکیو بم دست میده تکون میخورم صدا میده استخونم
بعد من لبنیات نمیخوردم شروع کردم میخورم دیگه .
حل میشه عایا ؟![]()

به نقل از ماهِ ـشاد :منم همينطور بودم بعد فهميدم كه تو سحر و افطار مخصوصاً سحرا غذاى چرب و سنگين نبايد خورد.غلات پيچيده مثل نون ها سبوس دار و كامل با پنير يا مربا با كره،خامه،عسل بخور.البته تو مصرف كره و خامه زياده روى نكن.توى افطار هم خودتو خيلى پر نكن.
من توى ماه رمضون كلاً غذا نمى خورم،يا غذاى سبك مثل سوپ و آش و كوكو يا تخم مرغ آبپز.بيشتر افت فشار و بالا بودن چربى باعث اين اتفاق مى شه.اگه خوب نشدى پيگيرى كن.
آخه من اصن عادت ندارم واسه سحر نون پنیر یا کره مربا بخورم .. چجوری عادتمو بهم بزنم ؟ ضعف میکنم ک اونجوری. 
خب بستگى داره چقد مى خورى؟روغنش چقدره؟مرغ معمولا روغن زياد داره،سنگين و چربه.به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :من واسه سحری بیشتر ته چین یا برنج و مرغ و این چیزا میخورم ؛ سنگینه ینی ؟آخه من اصن عادت ندارم واسه سحر نون پنیر یا کره مربا بخورم .. چجوری عادتمو بهم بزنم ؟ ضعف میکنم ک اونجوری.
![]()

به نظر من حرکت ناگهانی کردی که اینجوری شده یا ممکنه دلیلش سرما و زیاد جلوی کولر بودن باشه . کیسه اب گرم برای بهتر شدنش خیلی خوبهبه نقل از مـــــریـــــمـــ .فـــ :من از دیروز یهو پشت گردنم درد گرفت،کنار ستون مهره هام![]()
خیلی بی مقدمه،هیچ جوریم دردش ساکت نمیشه ن در حالت نشسته،ن خوابیده ،ن هیچ جور دیگه
ب نظرتون چرا اینجوری شدم؟ب خاطر بد خوابیدنه؟یا بد نشستن؟
آخه از خواب بیدار شدم اینطوری نبود
چی کار کنم؟