• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چند روزه قفسه سینه م درد میکنه و این دردا بعد بیدار شدن از خواب بیشتر میشه
از جلو نزدیک جناغ و پشت هم همون ناحیه قلبم
انگار سنگینی روشه
گلوم هم به شدت خشک میشه
از طرفی این حس رو دارم که یه چیزی راه گلوم رو گرفته که البته حالا این شاید عصبی باشه و ربطی به اون بالاییا نداشته باشه
حس کردم شاید از معده م باشه که دردش پخش بشه به اطراف ولی شربت تاثیری نداشت

چند روزه قفسه سینه م درد میکنه و این دردا بعد بیدار شدن از خواب بیشتر میشه
از جلو نزدیک جناغ و پشت هم همون ناحیه قلبم
انگار سنگینی روشه
گلوم هم به شدت خشک میشه
از طرفی این حس رو دارم که یه چیزی راه گلوم رو گرفته که البته حالا این شاید عصبی باشه و ربطی به اون بالاییا نداشته باشه
حس کردم شاید از معده م باشه که دردش پخش بشه به اطراف ولی شربت تاثیری نداشت
یه مدتی منم همینطور بودم، بد میخوابی. کتف و جناغت روش فشار میاد. مچاله میخوابی یا تو پوزیشن بدی میخوابی. در مورد درست خوابیدن تحقیق کن و سعی کن بهتر بخوابی. گلوت هم خشک میشه چون توی اون پوزیشن دهنت باز میفته.

یه مدتی منم همینطور بودم، بد میخوابی. کتف و جناغت روش فشار میاد. مچاله میخوابی یا تو پوزیشن بدی میخوابی. در مورد درست خوابیدن تحقیق کن و سعی کن بهتر بخوابی. گلوت هم خشک میشه چون توی اون پوزیشن دهنت باز میفته.
فک نکنما مثل قبل میخوابم
ولی مرسی

علت بی حسی دست چی میتونه باشه؟دوروزه دست هام کلا بی حس ان طوریکه هر بلایی سرشون میارم هیچی حس نمیکنم:/
نوشتن و انجام دادن کارامم سخت شده.چیکار کنم من؟*_*
کمبود ویتامین
فکر و خیال و استرس
___
تلاش در کسب ارامش=نوشیدن اب+گلاب+گوش کردن به موزیک های سنتی ایرانی+پیاده روی ملایم+قرص ارام بخش و...

برای جلوگیری از تحلیل لثه چی کار میشه کرد؟اگه علت چندان واضحی نداشته باشه

برای جلوگیری از تحلیل لثه چی کار میشه کرد؟اگه علت چندان واضحی نداشته باشه
خیلی محکم مسواک میزنی. شاید بنظر خودت نیاد، ولی به قول مامان من انگار داری فرش میسابی! آروم مسواک بزن و مسواک به لثه ها نخوره... از دهان شویه هم زیاد استفاده نکن.

خیلی محکم مسواک میزنی. شاید بنظر خودت نیاد، ولی به قول مامان من انگار داری فرش میسابی! آروم مسواک بزن و مسواک به لثه ها نخوره... از دهان شویه هم زیاد استفاده نکن.
فرش میسابی خیلی با مزه بود : )))
الان چند وقته مسواک سافت استفاده میکنم ولی بهتر نشده : (

من یه چن‌روزه بلند شدنی سرم شدید و غیرطبیعی گیج میره. از چی میتونه باشه؟

Back
بالا