- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
ژنتیکی میتونه باشه... سابقه خونوادگیو چک کننه نه معمولی
پخشن کاملا
اوکیه
ژنتیکی میتونه باشه... سابقه خونوادگیو چک کننه نه معمولی
پخشن کاملا
اوکیه
یه مدتی منم همینطور بودم، بد میخوابی. کتف و جناغت روش فشار میاد. مچاله میخوابی یا تو پوزیشن بدی میخوابی. در مورد درست خوابیدن تحقیق کن و سعی کن بهتر بخوابی. گلوت هم خشک میشه چون توی اون پوزیشن دهنت باز میفته.چند روزه قفسه سینه م درد میکنه و این دردا بعد بیدار شدن از خواب بیشتر میشه
از جلو نزدیک جناغ و پشت هم همون ناحیه قلبم
انگار سنگینی روشه
گلوم هم به شدت خشک میشه
از طرفی این حس رو دارم که یه چیزی راه گلوم رو گرفته که البته حالا این شاید عصبی باشه و ربطی به اون بالاییا نداشته باشه
حس کردم شاید از معده م باشه که دردش پخش بشه به اطراف ولی شربت تاثیری نداشت
فک نکنما مثل قبل میخوابمیه مدتی منم همینطور بودم، بد میخوابی. کتف و جناغت روش فشار میاد. مچاله میخوابی یا تو پوزیشن بدی میخوابی. در مورد درست خوابیدن تحقیق کن و سعی کن بهتر بخوابی. گلوت هم خشک میشه چون توی اون پوزیشن دهنت باز میفته.
بعضی وقتا فشار عصبی باعث میشه توی خواب خیلی حرکت کنی و خودت خوابی و حواست نیست، ولی تو حالت بدی قرار میگیریفک نکنما مثل قبل میخوابم
ولی مرسی
کمبود ویتامینعلت بی حسی دست چی میتونه باشه؟دوروزه دست هام کلا بی حس ان طوریکه هر بلایی سرشون میارم هیچی حس نمیکنم:/
نوشتن و انجام دادن کارامم سخت شده.چیکار کنم من؟*_*
خیلی محکم مسواک میزنی. شاید بنظر خودت نیاد، ولی به قول مامان من انگار داری فرش میسابی! آروم مسواک بزن و مسواک به لثه ها نخوره... از دهان شویه هم زیاد استفاده نکن.برای جلوگیری از تحلیل لثه چی کار میشه کرد؟اگه علت چندان واضحی نداشته باشه

فرش میسابی خیلی با مزه بود : )))خیلی محکم مسواک میزنی. شاید بنظر خودت نیاد، ولی به قول مامان من انگار داری فرش میسابی! آروم مسواک بزن و مسواک به لثه ها نخوره... از دهان شویه هم زیاد استفاده نکن.