بله چرا نشهبه نقل از آیدا ;) :چه جلب !
می شه قبل از بروز سرما خوردگی گلو درد شروع شه؟
به نقل از میعاد :دوستان من ترش کردم یکی بیاد بگه چیکار کنم وگرنه مرگم نزدیکه....یکی تو معدم داره اتیش بازی میکنه...
شما مدرک پزشکیتونو کی گرفتین که سرخود برای بقیه دارو تجویز میکنین؟ :دبه نقل از Mohammadreza128 :فعلا 2 تا قرص جویدنی آلمینیوم -ام جی بخور باهم یا یه قاشق شربتشو ....تا اسید معدت رو بخوابونه بعدش برو دکتر گوارش تا دلیلش رو بفهمه
به نظرم خوبه اینو مطالعه کنید.به نقل از میعاد :دوستان من ترش کردم یکی بیاد بگه چیکار کنم وگرنه مرگم نزدیکه....یکی تو معدم داره اتیش بازی میکنه...
شما مدرک پزشکیتونو کی گرفتین که سرخود برای بقیه دارو تجویز میکنین؟ :د
قبل از بروز سرماخوردگی نه! چون یکی از علائم سرماخوردگی گلودردهبه نقل از آیدا ;) :می شه قبل از بروز سرما خوردگی گلو درد شروع شه؟
چی؟ این داروئی ک داری میگی حداقل سه روز بی خوابی و بیحالی داره برای طرف حداقل ی داروئی بگو ک معمول باشه برای همه قابل استفاده. اصلا میتونه از چائی گرم+عسل استفاده کنه. این داروئی هم ک گفتی وقتی استفاده میشه ک طرف مطمئنه ک مریضه نه وقتی هنوز مشخص نیست چشه.به نقل از fatemeh-s :بله چرا نشهمن خودم اصولا گلو درد میگیرم بعد همین گلو درد برام میشه یه زنگ خطر ک دارم سرما میخورم
میتونی دو تا adult coldپشت سر هم بخوری خوب شه احتمالاینی سرما خوردگیو دردم نابود میکنه
خودم همیشه همین کارو میکنم خیلی مفید بوده برام
![]()
اسید معدتون احتمالا زیاده؛ از خوردن کافئین و غذاهای ترش (اسیدی) و تند و چرب و چیزائی ک مواد نگه دارنده داره ی مدت پرهیز کنین. وعده های غذائی تون هم کم حجم کنین و هنگام غذا خوردن آب و نوشیدنی دیگه نخورین و تا دوساعت بعد از غذا نخوابید و بالشت هم سعی کنید بلند باشه ک اسید نیاد بالا.به نقل از میعاد :دوستان من ترش کردم یکی بیاد بگه چیکار کنم وگرنه مرگم نزدیکه....یکی تو معدم داره اتیش بازی میکنه...
داروئی ک ایشون گفتن جزء دسته داروهائی هستش ک عوارض خیلی کم داره بعد اگر شما الان برین داروخانه بگید رفلکس معده دارم بهترین و بی خطر دارو ک همین باشه رو بهتون میده ولی درسته حرف شما اینجا ما نباید دارو تجویز کنیم.به نقل از MALICE :شما مدرک پزشکیتونو کی گرفتین که سرخود برای بقیه دارو تجویز میکنین؟ :د
به نظرم خوبه اینو مطالعه کنید.
بهتره به پزشک مراجعه کنید که هم تشخیص بدن مشکلتونو هم راه درمان پیدا کنن براتون.
بله میشه... در اینجور مواقع اگر چیز یخ بخرید مثل بستنی!آره می دونم..شاید باورتون نشه!گلو درد خوب میشه و برا درمانش هم که از بروز سرماخوردگی جلو گیری شه باید جوشانده سرماخوردگی بخورید و ولش کنید به حال خودش تا بدن مقاوم بشه...راستی استراحت رو از یاد نبرید!به نقل از آیدا ;) :چه جلب !
می شه قبل از بروز سرما خوردگی گلو درد شروع شه؟
خب فقط پیش همون یه نفر رفتی؟به نقل از Samira :) :من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومدبعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس
ولی نذاشت لنز بذارم واسه همین... مگه میشه هیچیش نباشه خوب؟?? یه مرگیش هست حتما دیگه
به نظرتون من چیکار کنم؟
به نقل از Samira :) :من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومدبعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس
ولی نذاشت لنز بذارم واسه همین... مگه میشه هیچیش نباشه خوب؟?? یه مرگیش هست حتما دیگه
به نظرتون من چیکار کنم؟
خب همونجور ک دوستان گفتن چشماتون زود خسته میشه و فک میکنم ربط به ضعف ماهیچه چشمتون داره. هر وقت این حس بهتون دست داد اگر روز بود برید به آسمون چن دقیقه نگاه کنید اگر هم شب بود چشماتون رو به یک رنگ ملایم مثل سفید یا آبی آسمونی بدوزید و اینا حتما باید تو درودست باشند ک چشم تو حالت طبیعی قرار بگیره و عدسی جمع یا باز نباشه. ویتامین آ هم زیاد مصرف کنید خوبه خوابتون هم تنطیم نمائیدبه نقل از Samira :) :من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومدبعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس
به نظرتون من چیکار کنم؟
به نقل از مهـشـاد :قبل از بروز سرماخوردگی نه! چون یکی از علائم سرماخوردگی گلودرده
و علاوه بر اون مواردی ک آرامش گفت میتونه کشیده شدن گلو هم باشه. من خودم گاهی اوقات ک زیاد شنا/ورزش میکنم و عادت بهش ندارم ناحیه گردن به خصوص گلوم درد میگیره
چی؟ این داروئی ک داری میگی حداقل سه روز بی خوابی و بیحالی داره برای طرف حداقل ی داروئی بگو ک معمول باشه برای همه قابل استفاده. اصلا میتونه از چائی گرم+عسل استفاده کنه. این داروئی هم ک گفتی وقتی استفاده میشه ک طرف مطمئنه ک مریضه نه وقتی هنوز مشخص نیست چشه.
به نقل از fatemeh-s :بله چرا نشهمن خودم اصولا گلو درد میگیرم بعد همین گلو درد برام میشه یه زنگ خطر ک دارم سرما میخورم
میتونی دو تا adult coldپشت سر هم بخوری خوب شه احتمالاینی سرما خوردگیو دردم نابود میکنه
خودم همیشه همین کارو میکنم خیلی مفید بوده برام
![]()
منم یه مدت اینجوری میشدم..بعداً دیگه داییم بهم گفت موقع درس خوندن اگه دقت کنی پلک کم میزنی!من خوب شدم دیگه!به نقل از Samira :) :من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومدبعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس
به نظرتون من چیکار کنم؟
خوب دلیلش اینه ک ریه هاتون خالی نشده و کیسه های هوائی پر پر میشوند و جا ندارند. من خودم اینجوری ک میشم سرمو میکنم تو آب تا جائی ک حس میکنم دیواره های کیسه های هوائیم داره بهم میسابه فوت میکنم. بعدش دیگه قشنگ نفس عمیق بکشید قشنگ حس میکنید ریه تو داره باز میشهبه نقل از حمیـده :من چند وقتیه نمیتونم کامل نفس عمیق بکشم. یعنی وقتی نفس عمیق میکشم، هنوز دم ـم کامل نشده، حس میکنم یکی آخرین دنده ام رو فشار میده نمیذاره کامل شش هام باز شه. تو حالت عادی هم این آخرین دنده ام درد میگیره . علتش چیه ؟
به نقل از Samira :) :من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومدبعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس
به نظرتون من چیکار کنم؟
به نقل از ..باران.. :خب فقط پیش همون یه نفر رفتی؟
چشم پزشکای دیگه ای رو امتحان نکردی؟
بعد عینک کلا نمیزنی ینی؟
خوب پیش چشم پزشک که من هر چند وقت یه بار میرم ولی این بار دیگه مخصوص بعده کنکورم رفتم دکتر واسه همین مشکلم اونم گفت هیچی نیست و اینا.اصن به زور حرفامو گوش نمیداد کهبه نقل از مهـشـاد :خب همونجور ک دوستان گفتن چشماتون زود خسته میشه و فک میکنم ربط به ضعف ماهیچه چشمتون داره. هر وقت این حس بهتون دست داد اگر روز بود برید به آسمون چن دقیقه نگاه کنید اگر هم شب بود چشماتون رو به یک رنگ ملایم مثل سفید یا آبی آسمونی بدوزید و اینا حتما باید تو درودست باشند ک چشم تو حالت طبیعی قرار بگیره و عدسی جمع یا باز نباشه. ویتامین آ هم زیاد مصرف کنید خوبه خوابتون هم تنطیم نمائید![]()
به نقل از mobina7 :من یه مشکلی دارم و اونم اینکه شب که میخوام بخوابم خوابم نمیبره!
جدیدا اینجوری شدم!
نزدیک 1 ساعت روی تخت وول میخورم تا خوابم ببره کسی میدونه چرا؟؟
این بحث رو کرده بودیم قبلا.بیااینجابه نقل از Samira :) :من نمیدونم موهام چشونه مدتیه ریزش مو گرفتم.علتش رو هم نمیدونم اصن. کلا زیاد اینجوری میشم.یعنی هر مشکلی تو هر جای بدنم ایجاد بشه انگار اول از طریق موهام خودشو نشون میدهمثلا وقتایی که استرس دارم یا ناراحتم،بعضی وقتایی که مسافرت میرم،وقتی کمبود ویتامینی چیزی دارم.ولی الان که چند روز پیش آزمایش خون دادم همه چی طبیعی بود موندم دیگه علتشو. آخه استرسم ندارم! ممکنه علتش این باشه که موهامو زیاد میبندم؟
کلا کم هوا میخورن این روزا