من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

دوستان من ترش کردم یکی بیاد بگه چیکار کنم وگرنه مرگم نزدیکه....یکی تو معدم داره اتیش بازی میکنه...

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا ;) :
چه جلب ! ;;)
می شه قبل از بروز سرما خوردگی گلو درد شروع شه؟
بله چرا نشه :-" من خودم اصولا گلو درد میگیرم بعد همین گلو درد برام میشه یه زنگ خطر ک دارم سرما میخورم 8->
میتونی دو تا adult coldپشت سر هم بخوری خوب شه احتمالا :-" ینی سرما خوردگیو دردم نابود میکنه 8->خودم همیشه همین کارو میکنم خیلی مفید بوده برام (;

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از میعاد :
دوستان من ترش کردم یکی بیاد بگه چیکار کنم وگرنه مرگم نزدیکه....یکی تو معدم داره اتیش بازی میکنه...

فعلا 2 تا قرص جویدنی آلمینیوم -ام جی بخور باهم یا یه قاشق شربتشو ....تا اسید معدت رو بخوابونه بعدش برو دکتر گوارش تا دلیلش رو بفهمه

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

به نقل از Mohammadreza128 :
فعلا 2 تا قرص جویدنی آلمینیوم -ام جی بخور باهم یا یه قاشق شربتشو ....تا اسید معدت رو بخوابونه بعدش برو دکتر گوارش تا دلیلش رو بفهمه
شما مدرک پزشکی‌تونو کی گرفتین که سرخود برای بقیه دارو تجویز میکنین؟ :د

به نقل از میعاد :
به نظرم خوبه اینو مطالعه کنید.
بهتره به پزشک مراجعه کنید که هم تشخیص بدن مشکلتونو هم راه درمان پیدا کنن براتون.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

این دارویه خاصی نیس ....داروخانه هم بدون نسخه میده این دارو رو ..... یه چیزی در حد چسب زخم. و استامینفن......مثلا یکی پاش زخم شه شما بمش بگی چسب زخم بزن باید دکتر باشی حتما؟؟؟ :-" :-" :-" :D

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

به نقل از آیدا ;) :
قبل از بروز سرماخوردگی نه! چون یکی از علائم سرماخوردگی گلودرده
و علاوه بر اون مواردی ک آرامش گفت میتونه کشیده شدن گلو هم باشه. من خودم گاهی اوقات ک زیاد شنا/ورزش میکنم و عادت بهش ندارم ناحیه گردن به خصوص گلوم درد میگیره

به نقل از fatemeh-s :
بله چرا نشه :-" من خودم اصولا گلو درد میگیرم بعد همین گلو درد برام میشه یه زنگ خطر ک دارم سرما میخورم 8->
میتونی دو تا adult coldپشت سر هم بخوری خوب شه احتمالا :-" ینی سرما خوردگیو دردم نابود میکنه 8->خودم همیشه همین کارو میکنم خیلی مفید بوده برام (;
چی؟ این داروئی ک داری میگی حداقل سه روز بی خوابی و بیحالی داره برای طرف حداقل ی داروئی بگو ک معمول باشه برای همه قابل استفاده. اصلا میتونه از چائی گرم+عسل استفاده کنه. این داروئی هم ک گفتی وقتی استفاده میشه ک طرف مطمئنه ک مریضه نه وقتی هنوز مشخص نیست چشه.

به نقل از میعاد :
اسید معدتون احتمالا زیاده؛ از خوردن کافئین و غذاهای ترش (اسیدی) و تند و چرب و چیزائی ک مواد نگه دارنده داره ی مدت پرهیز کنین. وعده های غذائی تون هم کم حجم کنین و هنگام غذا خوردن آب و نوشیدنی دیگه نخورین و تا دوساعت بعد از غذا نخوابید و بالشت هم سعی کنید بلند باشه ک اسید نیاد بالا. :D

به نقل از MALICE :
به نظرم خوبه اینو مطالعه کنید.
بهتره به پزشک مراجعه کنید که هم تشخیص بدن مشکلتونو هم راه درمان پیدا کنن براتون.
داروئی ک ایشون گفتن جزء دسته داروهائی هستش ک عوارض خیلی کم داره بعد اگر شما الان برین داروخانه بگید رفلکس معده دارم بهترین و بی خطر دارو ک همین باشه رو بهتون میده ولی درسته حرف شما اینجا ما نباید دارو تجویز کنیم.
ممنون ;;)

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا ;) :
چه جلب ! ;;)
بله میشه... در اینجور مواقع اگر چیز یخ بخرید مثل بستنی!آره می دونم..شاید باورتون نشه!گلو درد خوب میشه و برا درمانش هم که از بروز سرماخوردگی جلو گیری شه باید جوشانده سرماخوردگی بخورید و ولش کنید به حال خودش تا بدن مقاوم بشه...راستی استراحت رو از یاد نبرید!

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-"
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومد :D بعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس :| ولی نذاشت لنز بذارم واسه همین... مگه میشه هیچیش نباشه خوب؟?? یه مرگیش هست حتما دیگه :D به نظرتون من چیکار کنم؟

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از Samira :) :
من یه مشکلی که چند ساله دارم و هنوز هم راهه حلی واسش پیدا نکردم چشامه!!! موقع مطالعه خیییلی میمالمشون. زود خسته میشه اصن چشام. یعنی سال کنکور من پدره چشام درومد :D بعدش رفتم چشم پزشک واسه همین و مشورت واسه لنز گذاشتن فقط یه نگاه کرد گفتش چشات هیچیش نیس :| ولی نذاشت لنز بذارم واسه همین... مگه میشه هیچیش نباشه خوب؟?? یه مرگیش هست حتما دیگه :D به نظرتون من چیکار کنم؟
خب فقط پیش همون یه نفر رفتی؟
چشم پزشکای دیگه ای رو امتحان نکردی؟
بعد عینک کلا نمیزنی ینی؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

احتمالا واسه خستگی میتونه باشه اگر واقعا دکتر گفته که مشکلی نداره!
شاید موقع مطالعه تو حالت بدی قرار میگیری و به چشمت استراحت نمیدی! + کم خوابی هم میتونه باشه

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

خب همونجور ک دوستان گفتن چشماتون زود خسته میشه و فک میکنم ربط به ضعف ماهیچه چشمتون داره. هر وقت این حس بهتون دست داد اگر روز بود برید به آسمون چن دقیقه نگاه کنید اگر هم شب بود چشماتون رو به یک رنگ ملایم مثل سفید یا آبی آسمونی بدوزید و اینا حتما باید تو درودست باشند ک چشم تو حالت طبیعی قرار بگیره و عدسی جمع یا باز نباشه. ویتامین آ هم زیاد مصرف کنید خوبه خوابتون هم تنطیم نمائید :D

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

به نقل از مهـشـاد :
قبل از بروز سرماخوردگی نه! چون یکی از علائم سرماخوردگی گلودرده
و علاوه بر اون مواردی ک آرامش گفت میتونه کشیده شدن گلو هم باشه. من خودم گاهی اوقات ک زیاد شنا/ورزش میکنم و عادت بهش ندارم ناحیه گردن به خصوص گلوم درد میگیره
چی؟ این داروئی ک داری میگی حداقل سه روز بی خوابی و بیحالی داره برای طرف حداقل ی داروئی بگو ک معمول باشه برای همه قابل استفاده. اصلا میتونه از چائی گرم+عسل استفاده کنه. این داروئی هم ک گفتی وقتی استفاده میشه ک طرف مطمئنه ک مریضه نه وقتی هنوز مشخص نیست چشه.
به نقل از fatemeh-s :

دوستان بحث نکنید ;;) من بعد از گلودرد علائم دیگه ی سرماخوردگیم بروز کرد.
من هر دفعه سرما خوردگیم با یه علامت شروع میشه ، این دفعه با گلوم شروع کرد.
در هر حال مرسی از جواباتون >:D<

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

من چند وقتیه نمیتونم کامل نفس عمیق بکشم. یعنی وقتی نفس عمیق میکشم، هنوز دم ـم کامل نشده، حس میکنم یکی آخرین دنده ام رو فشار میده نمیذاره کامل شش هام باز شه. تو حالت عادی هم این آخرین دنده ام درد میگیره . علتش چیه ؟

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90

منم یه مدت اینجوری میشدم..بعداً دیگه داییم بهم گفت موقع درس خوندن اگه دقت کنی پلک کم میزنی!من خوب شدم دیگه!
شاید مشکل شما همینه!

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

به نقل از حمیـده :
من چند وقتیه نمیتونم کامل نفس عمیق بکشم. یعنی وقتی نفس عمیق میکشم، هنوز دم ـم کامل نشده، حس میکنم یکی آخرین دنده ام رو فشار میده نمیذاره کامل شش هام باز شه. تو حالت عادی هم این آخرین دنده ام درد میگیره . علتش چیه ؟
خوب دلیلش اینه ک ریه هاتون خالی نشده و کیسه های هوائی پر پر میشوند و جا ندارند. من خودم اینجوری ک میشم سرمو میکنم تو آب تا جائی ک حس میکنم دیواره های کیسه های هوائیم داره بهم میسابه فوت میکنم. بعدش دیگه قشنگ نفس عمیق بکشید قشنگ حس میکنید ریه تو داره باز میشه :D

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-&quot;
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از ..باران.. :
خب فقط پیش همون یه نفر رفتی؟
چشم پزشکای دیگه ای رو امتحان نکردی؟
بعد عینک کلا نمیزنی ینی؟
به نقل از مهـشـاد :
خب همونجور ک دوستان گفتن چشماتون زود خسته میشه و فک میکنم ربط به ضعف ماهیچه چشمتون داره. هر وقت این حس بهتون دست داد اگر روز بود برید به آسمون چن دقیقه نگاه کنید اگر هم شب بود چشماتون رو به یک رنگ ملایم مثل سفید یا آبی آسمونی بدوزید و اینا حتما باید تو درودست باشند ک چشم تو حالت طبیعی قرار بگیره و عدسی جمع یا باز نباشه. ویتامین آ هم زیاد مصرف کنید خوبه خوابتون هم تنطیم نمائید :D
خوب پیش چشم پزشک که من هر چند وقت یه بار میرم ولی این بار دیگه مخصوص بعده کنکورم رفتم دکتر واسه همین مشکلم اونم گفت هیچی نیست و اینا.اصن به زور حرفامو گوش نمیداد که :D
عینکم دارم لنز طبی رو واسه خلاص شدن از همین میخواستم که نذاشت گفت یه سال دیگه وایسا برو لیزر...
بعد این مشکلم فکر نمیکنم فقط از خستگی باشه چون مثلا صبح های خیلی زود هم بخوام مطالعه داشته باشم همینجوریم!! اصن بعضی وقتا که خودم اصن احساس خستگی نمیکنم!!
این روش هاتونو حتما امتحان خواهم کرد :D کلا روش های زیادیو امتحان کردم من(شست و شو با چای،شامپو بچه و...) که بد نبودن اونا هم
بعد من یه مشکل دیگه ای هم که دارم همین خوابه! :| اصن نمیتونم شب ها زود بخوابم! یعنی زود هم برم بخوابم خوابم نمیبره تا یه ساعت مثلا 2 اینا میخوابم! حتی اگه خیلی خسته باشم! بعد این روزا دیرم که میرم بخوابم چشام خیلی خستن باز اون موقع هم میمالمشون :D

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

من یه مشکلی دارم و اونم اینکه شب که میخوام بخوابم خوابم نمیبره! :-"
جدیدا اینجوری شدم! :(
نزدیک 1 ساعت روی تخت وول میخورم تا خوابم ببره کسی میدونه چرا؟؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از mobina7 :
من یه مشکلی دارم و اونم اینکه شب که میخوام بخوابم خوابم نمیبره! :-"
جدیدا اینجوری شدم! :(
نزدیک 1 ساعت روی تخت وول میخورم تا خوابم ببره کسی میدونه چرا؟؟

فکر کنم به اینجا سر بزنی و اگر جوابی پیدا نکردی همونجا بپرسی بهتر جواب بگیری .

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-&quot;
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من نمیدونم موهام چشونه مدتیه ریزش مو گرفتم.علتش رو هم نمیدونم اصن. کلا زیاد اینجوری میشم.یعنی هر مشکلی تو هر جای بدنم ایجاد بشه انگار اول از طریق موهام خودشو نشون میده :D مثلا وقتایی که استرس دارم یا ناراحتم،بعضی وقتایی که مسافرت میرم،وقتی کمبود ویتامینی چیزی دارم.ولی الان که چند روز پیش آزمایش خون دادم همه چی طبیعی بود موندم دیگه علتشو. آخه استرسم ندارم! ممکنه علتش این باشه که موهامو زیاد میبندم؟ :-? کلا کم هوا میخورن این روزا

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

من نمیدونم موهام چشونه مدتیه ریزش مو گرفتم.علتش رو هم نمیدونم اصن. کلا زیاد اینجوری میشم.یعنی هر مشکلی تو هر جای بدنم ایجاد بشه انگار اول از طریق موهام خودشو نشون میده :D مثلا وقتایی که استرس دارم یا ناراحتم،بعضی وقتایی که مسافرت میرم،وقتی کمبود ویتامینی چیزی دارم.ولی الان که چند روز پیش آزمایش خون دادم همه چی طبیعی بود موندم دیگه علتشو. آخه استرسم ندارم! ممکنه علتش این باشه که موهامو زیاد میبندم؟ :-? کلا کم هوا میخورن این روزا
این بحث رو کرده بودیم قبلا.بیااینجا
×مهشاد:لینک کوتاه شد!

بالا